Új hozzászólás Aktív témák

  • Kávé Kálmán

    tag

    válasz ronin s8 #22893 üzenetére

    A brazil "csak" egy klasszik brazil, annak ellenére is, h ültetvény szelektált. csoki, kakaó, mogyoró, édeskés testes kávé. A Burundi meg ennek pont az ellenkezője, ha third wave-es lenne. De nem az, így az egy átlagembernek sem tolakodó savasságú, gyümölcsös kávé (lenne).

    Amúgy gyanítom a következő kiállításig nem jutok Strada-hoz (hacsak össze nem dob nekem egyre a fórum tagsága, Isaorá-ra is volt gyűjtés). Alternatíva: kigondolom, elmegyek-e pilótaképzésre. De arra megen mások szerint csak akkor szánom a sok pénzem és kevés időm, ha a filmezés szüneteiben megégetett kávé után, még futja arra belőle. Hiába, nehéz mindenki ízlésének megfelelni. Nem is akarnék, ha szabad :-).

    Fragola, Te meg hiszed vagy nem, de k félreértesz engem vagy én Téged. De ha diplomata akarnék lenni, azt mondanám: ezen is túl tudok lendülni.

    Gépvitel. Szarul nézett volna ki, ha a La Marzocco által fizetett standról lelököm a Strada-t és odab.....m helyette az Olympia Club-ot, bár meglehet, hogy akkor lett volna helyünk tamperelni :-))). Azért nem vittem, mert ez egy meghívás volt, amit a meghívó fizetett :-). És ez egy fair üzlet. Neki nem kell szénné pörögnie magát, annak aki meg nem jut eszébe/pénze a megjelenésre és meghívót kap, az megjelenik, oszt megpróbálja felvenni a lépést. Lehet, hogy letapos közben persze néhány cipőorrt. A tanulságok alapján valszeg Gergő is elgondolkozik azon, hogy ez hogy lehetne zökkenőmentesebb/eredményesebb.

    Örülök, hogy béke van. Tanulok. Jó fórumozást!

Új hozzászólás Aktív témák