Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz SoundON #116967 üzenetére

    Szóval se említettem innovációt, ő se. Nem kell beszerezni az alapanyagokat, csepegtető mellett nincs szükség túl pontos mérlegre. Szóval ha valaki ki akarja próbálni, egyszerűbb lesz leadni egy helyen egy rendelést, mint mindent összeszedegetni különböző helyről. Nyilván drágább lesz, de könnyebb lesz elkezdeni.
    És nyilván lehet mondani, hogy de hát nem olyan nagy probléma ezeket összevásárolni meg beszerezni, de ez a topik is bizonyítja, hogy mennyi ember nem áll neki, vagy csak hosszú halogatás után, mert hogy macerának hangzik (függetlenül attól, hogy az-e vagy sem). Ha csak le kell adni egy rendelést, meg bemenni egy boltba desztvízért, akkor sokkal több ember fogja kipróbálni.

    A meglévő csomagokkal szembeni előnye, hogy itt az arányokkal tudsz játszani, nem csak egy készrekevert dolgot kapsz, ami vagy jó az igényeidhez, vagy nem.

    Szóval az egészben nem az a jó, hogy valami tök újat talált ki. Hanem az, hogy a kávézás egy újabb aspektusát teszi könnyebben elérhetővé, mint eddig volt.

    Aki már most is magának kever vizet, annak ez nyilván semmi újat nem fog hozni.

Új hozzászólás Aktív témák