Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
chop
őstag
Elkepzelheto, hogy felreertheto voltam. Nem arrol van szo, hogy nem tudok ejszaka vezetni/nappal aludni, hanem arrol, hogy nem akarok olyan munkat, ahol MINDIG ejjel kell vezetnem. Es azt gondolom, hogy kell lennie ilyen cegnek, mert a dugok az autopalyakon nappal vannak, amikor a soforok dolgoznak es ejjel nem lehet talalni Nemetorszagban pihenot, amikor alszanak. Ha annyira altalanos volna az ejszakai menet a ponyvasoknal, akkor ez forditva lenne.
Annak, hogy neki mernek-e esni, a valaszom igen, evekig eltem kulfoldon, kint is vezettem (igaz, csak B-vel). De persze tudom, hogy ez a szerelveny iranyitasa szempontjabol semmit nem jelent, viszont nem panikolnek, hogy eltevedek.
Mas: Lerton Transrol valami esetleg?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest