Aktív témák
-
pilota
tag
válasz
Gubek-Einste #64 üzenetére
Azért kérdeztem mert az elözö helyen ahol laktunk ot adtak egy ugyanilyen tomson rutert de én vettem egy motorolát áttöltöttem rá a szofvert a modemből és ment utána.Abbanis csak a dinapimus megy van elrejtve egy ping azonosito amivel bejelentkezik a központba.Namost a tp linkbe is bennevan nekem ezek a paraméterek de az adsl hezvan a csati a szolgáltató szofverét is áthuztam már rá de valahogy átkéne kötni a bemenetet tvre csak akárhogy probálom nemmegy el a jel a készülékig.azt nem tudom elvileg a két középsö lábon komunikál a két oldalso akkor mi az adslnél ha tudnám lehet megtudnám oldani a gondot.De seholsincsen rajz a adsl kötéséröl a kábelnetnél belsö vezeték az ugynevezet inpulzus szál a külsö árnyékolás meg a test.
Az elözőre válaszolva már megint tomson modemet hoztak ki 1 honap és szerintem megdöglik nálam a modem.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest