- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
Új hozzászólás Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
válasz eladocuccaim #39077 üzenetére
Én 2 éve váltottam security engineernek és Azure certeket csináltam csak: AZ-900, SC-900, AZ-500, SC-200, SC-300
Mostanában is megtaláltak linkedin-en még security architect pozival is, úgyhogy a CEH, CISSP, OSCP mellett valamelyik cloud provider certjeit is érdemes tolni, mert önmagában azzal is már kelendő leszel.
Nyilván ha korábbi munkádból adódóan van ismereted network, mailflow vagy application security kapcsán, az egy jó kiindulópont."propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Egon
nagyúr
válasz eladocuccaim #39077 üzenetére
Konkrétan milyen végzettséged van, illetve hogy érted hogy ebből államvizsgáztál?
Iskolarendszerű képzés az Óbudai Egyetemen és az NKE-n van többek között. Tanfolyam jelleggel általában specifikus képzések szoktak lenni, jellemzően egy hetesek (pl. kockázatelemzés, incidenskezelés, üzletmenet-folytonosság stb.), illetve vizsgára felkészítő képzések (pl. CISA, CISSP). Ez a soft security vonal.
A technikai részre CEH, illetve OSCP-t ajánlom kezdésnek.
Amúgy meg leginkább a gyakorlatban lehet ebbe beletanulni szvsz, úgyhogy junior pozíciókat kell egy értelmesebb cégnél kifogni, ha valaki ezzel akar foglalkozni, és szépen végigmenni a szamárlétrán (szerintem ha valaki nem teljesen kezdő, reális hogy másfél-két év alatt fel tudja küzdeni magát mediorrá első lépésben)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest