Új hozzászólás Aktív témák

• benjoe1

aktív tag

válasz KurtCobain #8242 üzenetére

Nekem is vegyes tapasztalatom van a 4.4-el.

A kezelőfelület nem tűnik annyira gördülékenynek, bár ez segített, amit a 4pda-n ajánlottak: Fly-On Mod

Zavar a külön partíció.

Youtube alkalmazással nincs gondom, bár nem használom egyáltalán.

A GPS-el sincs gondom, sőt. Mindenféle buhera nélkül tudja ugyanazt, minta 4.2, talán még jobb is. Az új rendszer is kiiktatható, de a wifi hálózatok segítségével meg pikk-pakk pozícionál.

Akkuról nem tudok pontos tapasztalatot, ha kell töltöm a telót, de nekem úgy tűnik, hogy nincs túl nagy különbség 4.2-höz képest. A saját felhasználó szokásaim szerint 2 nap után tölteni kell.

A memóriakezelése, mintha jobb lenne, legalább is több a szabad memóra alapjáraton és belakva is.

Egy nagyobb problémám van, hogy nem hallanak rendesen beszélgetésnél, pedig az MTK Engineering menüben is állítottam a Mic hangerőn.

Viszont a telefonnal voltak gondjaim, mert nem akart újraindulni, csak akksi ki-be után, viszont egy Flashtool-os gyári visszaállítás után minden ok. Egy gondom van, a hangerő alsó gomb többnyire nem működik. Honnan érdemes most alkatrészként ilyet venni? Egyúttal egy plusz akksit és a hátlap alatti műanyag részt is lehet, hogy cserélném.

Céges készülékként kb. 60e-ig mit ajánlanátok (egy sim-es). Normál használat, céges levelezés, folyamatos mobilinternet, jó akksiidő, jó fényképezőgép telefonhoz mérten, G3S-nél ne legyen nagyobb, inkább kisebb, jó fényerővel, lehetőleg hardveres gombok és noti led. Jó support. Csak itthoni, számlás beszerzés. Néztem az LG G2 Minit...

Új hozzászólás Aktív témák