Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
Az outlook probléma hol jön elő? Telefonon, pc-n? Nálam pc-n ezen az oldalon firefox alatt a safeincloud kiegészítő beteszi a felhasználónevet, és a jelszót.
Hozzá van adva a https://login.live.com/ webhely az outlook accountodhoz a jelszókezelődben?A pc-s safeincloud 2 szinkronizál a régi safeincloud androiddos appal. Igaz már megvettem telóra is a 2-t.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Outlookhoz én tippelném, hogy az oldal még nem tölt be teljesen, de az már kitöltené, majd az oldal betölve a dolgát üresen tálalja magát.
(Hard mode-os ublock mellett hiába mentem ár egyszer a betöltögető dolgokat whitelistelve, folyamatosan, kb 2/3-ad, 3/4-ed arányban más úton akarná betölteni az én adataimat is tartalmazó oldalt, szóval ekkor engedélyezgetni kell
>>>
szerintem a betöltést kéne valamivel monitorozni (rá is nézhetnél másik böngészőre, más motorú böngészőre) Pl. nem használsz temporary containers kieget?// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Retró játékok eladóak
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest