Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maladar
tag
válasz ledgeri #1296 üzenetére
Ebben teljesen igazad van. De ennél még van "jobb" is. Ha valaki ezeket az ajánlásokat "megfogadja" -> Ha nincs megfelelő telefonja, a TOTP.APP -o ajánlja, ami a böngészőben tárolja az adatokat. (most hagyjuk mennyire biztonságos). Oké használja. Ha a böngészőn később nem tud belépni, belépett más felhasználóval stb, azt ajánlják neki egyből, törölje a böngésző összes adatát. Már ki is törölte a beállításait az általuk ajánlott appból. Mehet be a kormányzóablakba... :-)
Amúgy aki eljut idáig, hogy ez a PH létezik, az szerintem max a lakosság 1%-a. A tesco, lidlben számtalanszor hallom, (nem csak idősektől), hogy azért nem használja az 1000-1500 ft os telefonos kupont, mert "nem tudom hogy kell használni a telefonon" ...
Ezek után, amíg nem kötelező nem fog áttérni a jelszó/felhasználó névről.Az egész kötelező tételében pl. annyi jót tapasztalok, hogy akiket eddig nem tudtam rávenni, hogy a google, hotmail, fb stb-nél használjanak 2fat, most hogy megsimerkednek vele valamennyire, az ügyfélkapuval együtt ezekre is rá tudom venni...
De az egészen sokat segítene ha az oldalakon használható, jó programokat ajánlanának jó leírásokkal, jól elmagyarázva, mert aki hozzá nem értő hajlandó az ott leírtakat követni, azt is tévútra viszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Amazon Kindle
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest