Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• martonx

veterán

válasz Taci #9231 üzenetére

Tanulni mindig jó és hasznos. Kiábrándítani nem akarlak, de ez nem olyan ötlet, amiből valaha is haszon lesz, mindegy, hogy a google látja-e vagy sem.
    Tanuláshoz irányok, amiket javaslok:
    1. Szerver oldali frameworkök. Ha eddig PHP-ztél, és elégedett vagy vele, akkor valami értelmesebb PHP frameworköt javaslok, mint pl. Laravel, Yii, vagy azt se tudom mik a trendi PHP frameworkök mostanában.
    2. Kliens oldali frameworkök. Ezek valóban nem barátai a SEO-nak, de manapság egyre kevésbé megkerülhetőek. Vuejs, React, Angular, Svelte (még talán ez utóbbi a legmegfelelőbb a SEO barát weboldalak kicsit erősebb interaktív irányba felokosítására).
    3. Ezt csak nagyon óvatosan mondom, mert ez nagyon szubjektív, de én a helyedben elgondolkodnék az aranyos, játszós nyelv PHP helyett (öhm, tudom hogy most szereztem egy rakás ellenséget, és sokan a szívükhöz kapnak), valami komolyabb, teljesítmény orientált nyelvre váltani backenden pl. Java (Spring), C# (Asp.Net Core), Go (nem tudom milyen frameworkök léteznek hozzá) mennek mostanában. Én személy szerint az Asp.Net Core-ra esküszök, de mondom ez nagyon szubjektív

Én kérek elnézést!

Új hozzászólás Aktív témák