Új hozzászólás Aktív témák

• mirci18

addikt

válasz Myers #552 üzenetére

Levél amit kaptam:

Kedves felhasználónk

Változás a termékfeltöltésben a Vatera és a Teszvesz oldalain

Az Allegro Group piactereinek megújulása újabb mérföldkőhöz érkezett, amelynek eredményeként április elejével mind a Grando.hu, mind pedig a Teszvesz.hu végleg beolvad a megújult Vaterába. Ettől az időponttól a megújult Vatera kibővített termékpalettával, több száz új webshop és hagyományos kereskedő áruválasztékával vár Téged is.

Annak érdekében, hogy az átállás zökkenőmentesen történjen, február 14-én 00:00 órától már csak a béta Vaterára (beta.vatera.hu) tudtok terméket feltölteni, a Vatera.hu-ra és a Teszvesz.hu-ra nem. A fenti dátumtól kezdődően a beta.vatera.hu oldalán lesz elérhető a termékfeltöltési űrlap, a www.vatera.hu és a www.teszvesz.hu oldaláról is ide irányítunk át, ha esetleg ott kattintasz rá a Termék feltöltése menüre. Emellett az automatikus újraindítást is leállítjuk ebben az időpontban, így a lejárt aukciók február 14-e után nem indulnak automatikusan újra a Vatera.hu és a Teszvesz.hu oldalakon (és a kézi újraindítás sem lesz lehetséges).

Fontos, hogy április elejétől a beta.vatera.hu alatt található új felület váltja fel a jelenlegi Vatera.hu, a Teszvesz.hu és a Grando.hu oldalait, vagyis ettől az időponttól kezdődően a www.vatera.hu alatt a teljesen megújult rendszerrel találkozhattok majd.

A korábbi terméklapjaid azonban nem vesznek el! Legkésőbb február 14-ig elindítjuk a termékáttöltő menüpontot, ahol egyszerűen és gyorsan áttöltheted a Vaterán, illetve a Teszveszen lejárt, valamint az eladott termékeidet a béta Vatera oldalra. Így nem kell egyesével átmásolnod a termékleírásokat és a fotókat, hanem az összes termékedet gyakorlatilag néhány kattintással átmozgathatod az új felületre!

Ne feledd, hogy a megújult felület a korábban regisztrált fiókokkal is zökkenőmentesen használható, vagyis akkor is be tudsz lépni a béta Vaterára, ha 2013. október 23. előtt regisztráltál a Vaterán vagy a Teszveszen.

Mindezzel együtt új köntöst kapnak a megújult Vatera és a Teszvesz mobil applikációi is, amelyeket jelenlegi terveink szerint március közepétől tölthetsz le a telefonod rendszerének megfelelő alkalmazásközpontból.

Reméljük, rövidesen Téged is köszönthetünk a megújult Vaterán!

Na szóval nekem is az a véleményem hogy ez nem szól másról mint cégek eggyesítéséről.
    3 céget eggyesítenek 1 arculat kevesebb munka de 3 szor annyi hely ahol adhatnak vehetnek.

Sajnos a vatera megteheti azt amit megtesz most is.
    Sokan elvándoroltak annó mikor fizetős lett a termékfeltétel.
    De akkor is azt mondtam hogy nyugi marad a vatera nincs más alternatíva.

Sz.rul néz ki az új vatera de szerintem őket nem érdekli de ami a legnagyobb baj ránézésre nem kezelhető könnyen s átláthatatlan kusza.

Új hozzászólás Aktív témák