Új hozzászólás Aktív témák
-
sirdond
őstag
válasz
Outlander #597 üzenetére
na azért álljunk meg egy szóra. nem kibúvót keresek, csak érdekelne,hogy ugyan mire is kell fizetnem? mert az hogy elküldenek 7 darab 9 számjegyű azonosítót, abból még nekem semmi nem derült ki. egyáltalán hol kellene annak utánanéznem? meg mi alapján jön ki az az x Ft? itt nem arról van szó,hogy mennyit kell fizetni, vagy mennyit nem kell, hanem hogy magasról leszarják az embert. nekem nem számlát küldtek el,hanem 7 darab néhány soros semmitmondó táblázatot és egy felszólítást hogy fizessek be valamit, amiről nem is tudtam hogy létezik és az sem tudom megnézni,hogy mire.
a személyeskedést,meg jó lenne,ha hanyagolnád,mert nem leszel tőle "menőbb"
-
mirci18
addikt
válasz
tonyrulez #598 üzenetére
Pedig Outlandernek igaza volt.
Sajnos ez az ország arra épül hogy lopjunk csaljunk mert ha nem akkor béna vagy a becsület az smafu.
Egyébként meg ha nem tetszik a vatera lehet próbálkozni ebay-al.
Ja hogy az drágább.
Akkor meg jófogással.
Ja hogy az meg macerásabb meg nem olyan elterjedt mint ez.
Sajnos ez van. -
Outlander
addikt
MIt nem értesz, miért lázadsz?!
Használtál egy szolgáltatást, ezért lett egy számla, a számlát azért most kaptad, mert eddig nem számláztak 300 vagy 500 ft alatt... most meg már 20 ft-os számlát is kiküldik, gondolom sok volt az olyan mint te is, h érték alatt használták a szolgáltatást, nem kaptak számlát, esetleg másik nickkel folytatták tovább stb stb.
Szóval a kérdés adott, a számla részletes, miért nem fizeted be?!
Ha nem fizeted be azt a pár száz ft-ot, mondjuk nyáron 1 db 2 gombócos fagyival kevesebbet fogsz majd benyomni.... ha nem fizeted be, akkor szépen átadják követeléskezelőnek, aki felszámol majd ilyen olyan ügyleti díjakat és a végén már egy havi nyugdíjnak megfelelő összeget fognak behajtani rajtad.
Ez a baj ezzel az országgal, mindig mindenki ki akar bújni a dolgok alól, meg azt nézi hogy hogyan lehet stikliben élni és elintézni mindent...
És most lehet megsértődni, de sajnos ez van....
-
sirdond
őstag
Most komolyan gondolja ezeket a leveleket a vatera? Elküld valamit,hogy tartozok egy nagyon kicsi összeggel egy több éves termék után, amiről eddig nem is tájékoztattak és még le sem írják,hogy mi az... van pofájuk.
-
antiapaladin
csendes tag
Sziasztok
A következő kérdésem lenne:
Ebay-en szeretnék elpasszolni saját készítésű cuccokat (ha összejön), külföldi vásárlóknak. Ha jól tudom ez minden esetben gazdasági tevékenységnek minősül ezért be kell jelentkeznem az adóhatósághoz, ill. elvileg adószámot kell kérnem. Namármost, ezek elintézéséhez szükségem lehet egyéni vállalkozói igazolványra?
Üzletszerűen, hosszú távon, magánemberként, bejelentett munkahely mellett űzném a tevékenységet, szóval szeretném ha minden papír, feltétel rendben lenne.Már gugliztam egy sort de nem kétszer tévedtem el a jogi megfogalmazások között. Odáig jutottam, hogy x bevételek mellett y adókat kell fizetnem, ill. alanyi adómentesség esetén nem kell áfát fizetnem z bevételig.
Előre is kössz.
-
mirci18
addikt
válasz
Remekelek28 #591 üzenetére
Ha van számlád a 30 memóriakártyáról és ennyire fizetni akarsz a Navnak akkor hajrá.
Ilyenkor nem kell bemenni a nav-hoz hanem az adóbevallásodba kell beleírni mint extra keresetet.
De ezt majd a könyvelőd tudja.
Én biztos nem írnám be a helyedbe:
1-Szerintem te se akarod hogy emiatt rád szálljanak pedig ezek után az lessz.
2-Szerinted több millió vaterázót hogy ellenőriznek akik életükben adtak el legalább két dolgot?
Szerinted mennyi ügyük lenne ha mindenkire rászállnának? -
XY_Z
csendes tag
Üdv!
Jött a mail a vaterától hogy "Önnek a mai napon számlát állítottunk ki." egy több mint 2éve eladott cucc után. Hápff, bammeg! És akkor ott van ilyen [link] a levélben.
Oké hogy csak aprópénz, de mégse oké. Mostmá basszák meg, rég volt !
Ezt csak amolyan lázadásként írom le, most kereshetek utána h mi lesz ha nem fizetem be.... -
mirci18
addikt
válasz
Remekelek28 #588 üzenetére
Személyes véleményem hogy ne aggódj.
Sok eladó van fent aki eladott valamit olyan mennyiségben.
Gondolj bele most májusban választások után mert előtte nem mernek belefogni rászálnak azokra a madarakra akik bevallják hogy adtak el ezt vagy azt ipari mennyiségben.
MEg azokra szállnak rá akik kínai cuccokat árulnak kintről.
Szóval nyugi ülj a füben nem hiszem hogy pont téged fognak elkapni. -
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Kb. Egy éve árultam vaterán memoriakártyákat.Most láttam a tv-be,hogy visszamenőleg is ellenőrzik,hogy adóztam e. Kb 30db-ot adtam el.Szerintetek kell tennem valamit?május1-től elvileg ellenőrzik. -
mirci18
addikt
Kezdjük ott hogy van a vatera.
És folytatnám a sort de más értelmes aukciós oldal nincs.A jófogás és az apród csak akkor jó ha személyesen elmész a cuccért.
Ott nem lehet postázni vagy legalábbis nincs olyan rendszer amiben tudnád nézni hogy az eladó mennyire megbízható egy postázáshoz. -
batagy
őstag
A Jófogást és az Apródot valaki használja? Azok hogyan viszonyulnak a Vaterához, funkcióban? Gondolok itt arra, hogy van-e user fiók, hirdetést lehet-e törölni, fényképeket feltölteni a hirdetéshez stb? De értékelés az biztos nincs, ahogy tudom.
-
Üdv. Gyerekek itt a vaterán van vmi előre utalásos védelem? Mármint, ha előre utalok és utána nem úgy kapom meg a terméket(mondjuk tégla van a dobozban), akkor meg lehet torolni az eladót?
-
mirci18
addikt
Ezért is nem lett még élesítve a dolog bár a felhasználókra van fogva hogy nem akartak átlépni több idő kelett nekünk de ez kamu.
Mindenki tudja hogy ők nem tudták még az összes boltjuk integrálni egybe amit eddig akartak.
Szégyen hogy a vatera ennyire tojik rá hogy javítson rajta.
azt sajnálom hogy a helyzetet látva nem indul el egy olyan aukciós oldal mint ők. -
batagy
őstag
Ez a beta.vatera hihetetlen bugos és gyerekcipőben jár még.
Múltkor próbaképpen egy hirdetést felraktam oda, aztán el is feledkeztem róla. Most valaki megtalálta és feltett egy kérdést a termékkel kapcsolatban.
- A beta.vatera küldött egy emailt, amin először igen meglepődtem, mert egy hosszú fejlécet rak bele, amiben hosszadalmasan le van írva, hogy a Vaterán kívüli megállapodás jogellenes stb. A lényeg az, hogy elsőre azt hittem valami figyelmeztetés. Aztán rájöttem, hogy ez csak a normál értesítés.
- Aztán a beta.vaterára bemenve SEHOL, de totál sehol nem található meg az üzenet, csak az email rendszerben van!
- Továbbá, az email értesítésben benne van a feladó email címe! Szóval akkor ez most hogy is van? Ejj. A személyes kontakt infókat szerintem nem szabadna megadniuk.....
- Most pedig azt se látom, hogy hogyan kell válaszolni az illetőnek. Mármint azon kívül hogy direktben írok az email címére. Holott ugye ezt tiltaná a szabályzat a szövegezés szerint. -
b3t3rv
csendes tag
eBay-en eladások után mennyi jutalékot kell nekik fizetni? Hány százalékkal számol?
-
Vatera fiókot lehet törölni?
-
mirci18
addikt
válasz
Outlander #572 üzenetére
Gondolom ha belépsz az oldalra.
De még nem próbáltam s nem is fogom mivel ma reggel lefújták az átállást a sok levélre hivatkozva,
Jót nevettem azzal az okkal fújták le hogy a felhasználók több időt kérnek az átállás
Holott világos hogy nekik kell több idő.
Szégyen amivé lett ez az egész vatera.
Nagyon remélem hogy valaki jön és letaszítja a trónról mert most nagyon ráérősen dolgoznak. -
Outlander
addikt
Üdv.
Az új vaterán hogy lehet szerintetek kérdésre válaszolni?
Iszonyat mód béta még az oldal.
-
TheMarci
addikt
De akkor ha én a NAV szerint ebből élek, mármint a Vaterázásból, meg hasznom van rajta, azaz az eladott cuccok után adót kell fizetnem, akkor amit veszek viszont azok után vissza is tudom igényelni az áfát?
-
Sir Pocok
őstag
Idézem:
Mit jelent ez a gyakorlatban, hogyan érinti ez a kisembert?
A Kúria jogegységi döntése alapján, ha a nagymama ezért köt két hónapon keresztül
egy pulóvert, hogy azt később eladja, akkor ez a Jogegységi (?) döntés szerint
gazdasági tevékenység, mert bevétel elérésére irányuló tartós tevékenység. Emiatt a
nagymamának adószámot kellett volna kérnie, ha meg akarja úszni az áfa fizetést és a
különböző bírságokat.Akár 200 ezer forint mulasztási bírsággal sújtható, mert
adóköteles tevékenységet adószám nélkül végzett. Számla-, nyugtaadási
kötelezettség elmulasztása miatt akár 1 millió forint bírsággal sújtható, utólagos
ellenőrzés keretében megállapítható az áfa fizetési kötelezettsége, 200%-os
mulasztási bírság mellett. Az itt felvetettek nem fikciók, mert a NAV megszállva az
aukciós portálokat, próbavásárlás után ehhez hasonló megállapításokat tesz. Ha
ehhez hozzávesszük, hogy a NAV ilyen esetekben tömegével tesz büntető feljelentést
is, akkor azt mondhatjuk, hogy a Kúria a többségi vélemény, a szakértelem kizárásával
szentesítette a már kialakult adóhatósági diktatúrát.Az ügy azonban még nem zárult le. A jogegységi döntés csak azt mondja ki, hogy a
magánszemély adószám nélkül adóalannyá vált. De mi az adekvát jogszabály. Erről az
Art. 108.§ (7) bekezdése rendelkezik. „Ha az adózó az adóköteles bevételszerző
tevékenységét az adóhatóságnak bejelenteni elmulasztotta …” A bíróságoknak ezen
jogszabály mentén kell majd döntést hozni mindaddig, amíg a NAV rá nem bírja a
Kúriát egy újabb jogegységi döntésre: ezt a jogszabályhelyet sem lehet alkalmazni.Angyal József okleveles adószakértő, igazságügyi adó- és járulékszakértő
www.angyalado.hu" -
Sir Pocok
őstag
Emberek a helyzet elég gázos. Adózási szakértő vagyok én is és azt kell mondjam, hogy a Kúria jelenlegi döntése az online aukciós oldalakkal kapcsolatban szakmai abszurditás.
Érdemes az alábbi adószakértői elemzéseket is elolvasni!!
Szerk.:
Aki tudja ossza ezeket az információkat, mert nagy a hallgatás! -
Coolness
csendes tag
Sziasztok! A véleményetekre,tanácsotokra lennék kiváncsi!
Vaterán vásárolok telefonokat,havi szinten ugy 500ezer ft értékben. 2 hónapja csinálom!
teljes jogú felhasználóként csinálom,CSAK VÁSÁROLOK!
Általában hibásakat,vagy jó áruakat,amiket utána megjavítok,és meghirdetem. Apródon és jofogáson!
Ezzel havi szinten kb 30-40ezer Ft a hasznom!
Ugye a Vatera nem látja mennyi a bevételem,csak hogy vásárolok rendszeresen,üzletszerűen ugymond!Kell attól tartanom szerintetek,hogy a Vatera vásárlást is figyeli a NAV? És az apród/jofogás eladást?
Ott direkt emiatt több email cimről csinálom,tehát ami közös bennük,az max az IP cím!
Eléggé félek a dologtól,hogy bajom lesz belőle. És egyben fel is vagyok háborodva, hogy a NAV a kis embereket szívatja,ahelyett hogy a százmilliós/milliárdos cégek adócsalásait próbálná megoldani... -
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ezt fel tudja-e használni más is vagy accounthoz van rendelve, de van egy kódom a Vaterára amit felajánlok az első jelentkezőnek.
A kóddal elvileg idézem: "Megbecsülésünkként szeretnénk Önnek listázási díjmentességet és 30%-os kedvezményt biztosítani a kiemelésekből a következő termékfeltöltése során, és bízunk benne, hogy sokáig oldalunkon üdvözölhetjük még." ezeket kapja az illető.
Tehát ha nincs az accomhoz rendelve akkor szívesen átruházom másra a kódot.
Akinek kell az privátot írjon inkább.
Üdv,
Ideg
-
Sir Pocok
őstag
-
csaba17
senior tag
válasz
MediaTech #560 üzenetére
most én valamit nem értek:
be lett fizetve a tartozásod?
ha igen akkor írhatnál a vatera felé hogy regisztrálni szeretnél és hogy engedélyezzék.
nyilván alapból én sem engedném meg az újra reget egy problémás embernél ha van rá lehetőségem, de ha látom hogy pl befizette meg minden akkor elgondolkodnék rajta, ezek úgy is csak a pénzt nézik -
MediaTech
csendes tag
Gond lehet új fiókkal, mivel elsősorban eladás céljából szeretném használni, még egy számlát nyitni, majdnem felesleges volna, mivel 90 napon belül ha bevétel meghaladja a 100E. Ft-ot bekérik a személyes adatokat, csak kamu adatokkal tudnék regisztrálni, ha megadom azt, ha az igazit, ha nem adok meg semmit így-is úgy is inaktiválnak.
-
mirci18
addikt
válasz
MediaTech #558 üzenetére
Ha már innen indulunk ki azt mondtad hogy van új ip címed így akkor nem lehet gond az új fiókkal.
Hogyha mégis sumákolsz amit én nagyon erősen elhiszek akkor nem csak téged bannolnak az ip címed hanem az én vaterás nevem hogyha én kölcsönadnám.
Mondtam van gyors regisztráció használd azt. -
MediaTech
csendes tag
válasz
WhiteWalker #557 üzenetére
Nyilván nem azért keresek ennyire, mert bele akarok rondítani más "tiszta lapjába" (ez nonszensz) és is akartam volna egy tiszta lapot.
-
MediaTech
csendes tag
Sziasztok!
Megosztaná velem valaki a vaterás eladói fiókját?
Régebben kizártak, mikor még nem voltam tisztában a szabályokkal, nem fizettem ki a felérjük irányuló havi járandóságot a termékfeltöltésekért és az eladásokért, csak mikor már a behajtóval fenyegetőztek. Azt hittem jogtalanul követelik...
Később persze próbáltam regisztrálni más számlaszámmal és adatokkal, de kisebb-nagyobb időközönként észrevették hogy közöm van az első fiókomhoz.
Mára már kértem új IP címet a szolgáltatómtól, így talán nem fognak belém kötni.
De nem akarok még egy számlát nyitni így is van már 4 (ebből 3 felesleges), ezért kérem, hogy ossza meg velem valaki az acc-át. -
mirci18
addikt
Levél amit kaptam:
Kedves felhasználónk
Változás a termékfeltöltésben a Vatera és a Teszvesz oldalain
Az Allegro Group piactereinek megújulása újabb mérföldkőhöz érkezett, amelynek eredményeként április elejével mind a Grando.hu, mind pedig a Teszvesz.hu végleg beolvad a megújult Vaterába. Ettől az időponttól a megújult Vatera kibővített termékpalettával, több száz új webshop és hagyományos kereskedő áruválasztékával vár Téged is.
Annak érdekében, hogy az átállás zökkenőmentesen történjen, február 14-én 00:00 órától már csak a béta Vaterára (beta.vatera.hu) tudtok terméket feltölteni, a Vatera.hu-ra és a Teszvesz.hu-ra nem. A fenti dátumtól kezdődően a beta.vatera.hu oldalán lesz elérhető a termékfeltöltési űrlap, a www.vatera.hu és a www.teszvesz.hu oldaláról is ide irányítunk át, ha esetleg ott kattintasz rá a Termék feltöltése menüre. Emellett az automatikus újraindítást is leállítjuk ebben az időpontban, így a lejárt aukciók február 14-e után nem indulnak automatikusan újra a Vatera.hu és a Teszvesz.hu oldalakon (és a kézi újraindítás sem lesz lehetséges).
Fontos, hogy április elejétől a beta.vatera.hu alatt található új felület váltja fel a jelenlegi Vatera.hu, a Teszvesz.hu és a Grando.hu oldalait, vagyis ettől az időponttól kezdődően a www.vatera.hu alatt a teljesen megújult rendszerrel találkozhattok majd.
A korábbi terméklapjaid azonban nem vesznek el! Legkésőbb február 14-ig elindítjuk a termékáttöltő menüpontot, ahol egyszerűen és gyorsan áttöltheted a Vaterán, illetve a Teszveszen lejárt, valamint az eladott termékeidet a béta Vatera oldalra. Így nem kell egyesével átmásolnod a termékleírásokat és a fotókat, hanem az összes termékedet gyakorlatilag néhány kattintással átmozgathatod az új felületre!
Ne feledd, hogy a megújult felület a korábban regisztrált fiókokkal is zökkenőmentesen használható, vagyis akkor is be tudsz lépni a béta Vaterára, ha 2013. október 23. előtt regisztráltál a Vaterán vagy a Teszveszen.
Mindezzel együtt új köntöst kapnak a megújult Vatera és a Teszvesz mobil applikációi is, amelyeket jelenlegi terveink szerint március közepétől tölthetsz le a telefonod rendszerének megfelelő alkalmazásközpontból.
Reméljük, rövidesen Téged is köszönthetünk a megújult Vaterán!
Na szóval nekem is az a véleményem hogy ez nem szól másról mint cégek eggyesítéséről.
3 céget eggyesítenek 1 arculat kevesebb munka de 3 szor annyi hely ahol adhatnak vehetnek.Sajnos a vatera megteheti azt amit megtesz most is.
Sokan elvándoroltak annó mikor fizetős lett a termékfeltétel.
De akkor is azt mondtam hogy nyugi marad a vatera nincs más alternatíva.Sz.rul néz ki az új vatera de szerintem őket nem érdekli de ami a legnagyobb baj ránézésre nem kezelhető könnyen s átláthatatlan kusza.
-
Myers
senior tag
Milyen levelet? Csak az kapott, aki valaha már eladott?
Ha lenne esze és hajlandósága egy online aukcióval foglalkozó cégnek, akkor most robbanthatna szerintem. Talán ez most kellő mennyiségben megmozdítaná az eladókat a Vateráról.
Ez a béta egyébként szörnyű, vevő szemmel.
-
mirci18
addikt
válasz
Timocicu #550 üzenetére
Azért mert a régi értékeléseket csak április elejével viszik át valamikor.
Jelenleg ez a menetrend:
1-Február 14 Vaterán és Teszveszen az aukciófeltöltés megszűnik csak az új vaterára lehet majd.
2-Február 14 és április között beindul az a program amivel a lejárt vagy más fajta aukciód át lehet vezetni az új oldalra
3-Április környékén átvezetik a pontokat vagyis értékeléseket de a konkrét értékelések egy másik oldalon lessznek láthatók. -
mirci18
addikt
Gondolom ti is megkaptátok a levelet a vaterától az önkényes változtatásaikról.
Komolyan mondom elegem van már a vatera politikájából.
Nem is használnám ha nem ez lenne a legnagyobb piac ahol eladhatok.
Szerény véleményem hogy az új vatera sokkal sz.rabbul néz ki és átláthatatlanabb.
Arra igéretet kaptunk hogy az aukciók nem vesznek el át lehet őket tölteni.
De kérdem én az eddig felhalmozott értékelésekkel mi lessz?
Mert a beta vaterában egy értékelésem sincs?
Akkor vesszek el több mint 600 értékelést?
Vaterának már írtam emiatt.
Ti erről mit tudtok. -
mirci18
addikt
válasz
WhiteWalker #546 üzenetére
Mindennek meg van az ára a hallgatásnak is.
-
Pszihonaranc
senior tag
Helló!
Valamelyik vatera guru rám írna privátban? Kezdő vagyok, és annak ellenére hogy több tíz oldalt átrágtam, maradtak még bennem jócskán megválaszolatlan kérdések.
Köszi!
-
-
mirci18
addikt
-
Timocicu
senior tag
válasz
runner 125 #539 üzenetére
Szia!
Igen, ezt én is tapasztaltam ...
Vajon meddig fog ez így menni? Hogy akarják így beszedni az eladások után a jutalékot?? -
runner 125
nagyúr
Hi,
Használta már valaki a beta.vatera-t?
Most tényleg ekkora bug van a rendszerben, vagy nekem nem egyértelmű a történet?
Google-ban keresgéltem egy termék után. Kidobott egy beta.vatera-s aukciót, ami tavaly év végén lejárt. Mivel láttam h nem adta el, így írtam az eladónak, h ha aktuális még, akkor vevő vagyok rá x összegért.
Majd este jött egy furcsa _e-mail_ a vaterától az eladó válaszával, amiben benne volt, h igen aktuális bla bla, és a legnagyobb döbbenet ekkor ért amikor a vatera értesítő mellett ott volt az eladó _e-mail_ címe is. Majd alatta a szokásos jogi bla bla, h a vaterán kívüli megegyezés ezt meg azt von maga után stb.
Gyors felnéztem a beta.vatera-ra is, keresve egy "Üzenetek", vagy "Beérkezett üzenetek" mappát, de semmi ilyet, vagy erre utalót nem találtam.Írtam egy mailt próbaképp arra a címre és tényleg az eladóé volt, úgyhogy szépen vaterán kívül a lebukása minden kockázata nélkül megegyezek vele.
LOL
-
tomiii.
aktív tag
üdv.
minden vásárláskor küld emailt a vatera? mert én most 3 vásárlás után se kaptam semmit egyik mappába se.
-
csaba17
senior tag
válasz
WhiteWalker #526 üzenetére
ja igen, azt én sosem használom ezért nem tudtam pedig szoktam látni
-
Eternitys
aktív tag
Ok, köszi ez sokat segített mert én nem találtam erre vonatkozó semmilyen info-t a vatera súgóban és ez elég fontos lenne azoknak akik hirdetni szeretnének (bár lehet hogy csak én nem találtam meg).
Giinos:: Az újrahirdetés áráról/árairól esetleg neked nincs valami infód?
-
csaba17
senior tag
(#520) Eternitys: ha megpróbálod beállítani akkor előtte kiírja és onnan még vissza lehet lépni.
viszont kérdés:
eladtam egy procit, a vevő alaplapjával nem volt kompatibilis így mégsem adtam el de a vatera kiszámlázta a 600ft jutalékot, én már lezártam semlegessel, a vevő még nem.
és itt a poén: megjött a számla amin ott a 600ft-os jutalék.
mire fel? írtam a vaterának, biztosan nem fogom befizetni amig nem látok egy -600ft-os részt a számlázott tételeknél.
ez miért lehet? mert a vevő még nem értékelt vagy mi? -
Eternitys
aktív tag
Sziasztok!
A Vaterán mennyi egy hirdetés megújításának azaz a lista elejére hozásának a díja és milyen gyakran ezt megtenni?
-
peter0117
tag
sziasztok!
to Hungary by DHL(If your address is not Remote Area for DHL).Mi az hogy ha nem Remote Area? A Dhl nem világszerte szállít mindenhova? MAgyarországon belül akárhova kiszálittja nem?
-
dodopek
addikt
Sziasztok! Mi van, ha a vatera futárt úgy használom, hogy nem történt tranzakció egyik oldalukon sem?
-
HollyBoni
veterán
válasz
amdathlonxp #514 üzenetére
Közben jött email hogy postázták.
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
HollyBoni #513 üzenetére
Szia volt a paypal számládon pénz vagy a kártyádról vonta le mert ah úgy utalsz hogy a kártyádat terheli le a paypal akkor pár napig pending a státusza megkapja ugyan de amég nem változik át comleted-é a státusz addig nem fogja elküldeni mert vissza tudod vonni az utalást ...szerintem ez lehet a gond ......
Nézd meg a státuszt a te paypal odon..
-
HollyBoni
veterán
Most rendeltem életemben először ebay-ről, és kaptam egy visszaigazoló emailt az eladótól:
Congratulations! You have just won the item
eBay item number: 321176150569
Item Title: Black Center Pinch Camera Front Lens Cap Hood Cover Snap-On Dust-proof SafetyWe will dispatch this item as soon as receive your full payment.
Regards
PayPal-on keresztül fizettem, itt van átfutási idő és arra írták hogy akkor postázzák HA megkapták a pénzt?
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
peter0117 #511 üzenetére
Szerintem azért nem lehet mert aminek a státusza folyamatban van azt vissza is tudod vonni így a másik fél elküldi te meg vissza vonod az megint nem túl jó,szóval nem fog szerintem belemenni így ha van egyáltalán ilyen.
engem westernunion-al így megszívattak egyszer.... -
peter0117
tag
válasz
amdathlonxp #510 üzenetére
köszönöm a választ! megpróbálom azt h bemegyek egy otpbe és megkérdezem lehet e ilyet.
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
peter0117 #509 üzenetére
Az ebay esetében van olyan hogy ha eladsz valamit rákerül a paypal számládra a pénz de csak akkor válik elérhetővé ha eltelik 21 nap és nincs semmilyen panasz a termékkel kapcsolatban,,szerintem te is ilyesmire gondolsz de szerintem ilyen csak az ebay-en keresztül van. biztonságosan másképp nem tudod elintézni a dolgot legalábbis nekem nincs tippem .....
Rendelj az ebay -ről szerintem sokkal jobban jársz..
-
peter0117
tag
Sziasztok! Egy tranzakciót akarok biztonságosan lerendezni. Banki átutalással akarja az eladó. Nem ebay es vásárlás. Szal az eladó ezt az opciót ajánlotta fel. Értek angolul nem az a gond. csak nem értek ezekhez az átutáloskhoz. Szal ő igy gondolja.
i will explain to you on how we can make the safe deal
Here is EXACTLY how I propose you to make a safe deal:
You go to your nearest money gram branch and deposit the money you
have to pay me on a RANDOM name ( E.G you will use your friend name or
your wife name as the receiver of the money and our company address...
etc. )
After you deposit the money you will receive the receipt ( your Send
Money Form paper copy ). Scan it and send it back to me in JPEG
format. In this way I make sure you that the money have been deposited
correctly and .Once I receive the scanned receipt from you, I will
IMMEDIATELY ship you the items.
Aft
ter you will receive the items you have 2/3 days to inspect and test
them. If all is OK, you will have to go on money gram and modify the
transfer details by changing the receiver name with my name so I can
collect the money.
If you are not satisfied with the items, you can send them back to me
and securely withdraw the money you have deposited at money gram.
It's a 100% safe deal for both of us. Your big advantage: you can
inspect the items before I get payedValaki elmagyarázná nekem ? és ez igy korrekt? nem tud becsapni? köszi
-
KMan
őstag
Ha fix aron leutok valamit a vateran, akkor mennyi idom van atvenni a termeket? (Szemelyes atvetel Videken)
-
amdathlonxp
aktív tag
Új téma (ez csak engem háborít fel)
Meglepve tapasztaltam a mai napon hogy egy új aukciós oldal ahová regisztráltam (bele olvas a privát levelezéseimbe)Persze szóvá is tettem de még nem kaptam választ ez normális mert pl itt úgy tudom nincs ilyen
A Vaterán lehet hogy van de ott publikusan levelezel hiszen a terméklapon látható....
Én furának találom.......
Nem tartom etikusnakUi nyilván nem randit beszéltem meg üzenetben vagy ilyesmi csak gáz,olyan mintha a postás olvasgatná a leveleid,azt hiszem a börtönben van ilyen de ott biztonsági okokból elolvassák a rabok leveleit..
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest