Új hozzászólás Aktív témák
-
kunbéla
csendes tag
...mindenből a legfrissebbet pakoltam a gépre (driver, MPM) -a telefon mégsem talál eszközt??? ...a SonyEriccson T630 szakított ugyanezzel a cuccal.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
kunbéla
csendes tag
Siemens ME75 IrDa-n át nem kommunikál (MobileAction MA668 USB).
Lövésem sincs miért nem látja a PC a telefont? Két teló között müxik...ha valaki tuna segíteni, megköszönném! -
kunbéla
csendes tag
Siemens ME75 IrDa-n át nem kommunikál (MobileAction MA668 USB).
Lövésem sincs miért nem látja a PC a telefont? Két teló között müxik...ha valaki tuna segíteni, megköszönném! -
gregy
csendes tag
Szasztok! Olyan gondom lenne, hogy az irdához kellene egy adatáttöltő progi ami támogatja a c75-ös simensemet.Vagy valami okos ölet, hogy tudom a cucost a telcsiről az irdán keresztül át paterolni a pc-er. csók minden olvasómnak!!!!
-
checkpointe
csendes tag
Sziasztok!Lehet hogy nem mindegy hogy melyik usb portba dugod.Nekem az infra kihagyott internet közben.Bedugtam egy másikba és működött.
ASUS A7S333/MSI MX440/512/400/AMD1700+
-
Berczee
csendes tag
Hi!
Igen ennél az irdánál nem szabad automatic telepítést engedélyezni! Saját magadt a hw hozzáadásával tudod felpakolni -divace- ha jól emléxem nálunk ezzel müködött az adatátvitel!Addig jó míg kérdés van ... :)
-
tel tipusa stb....
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
difit
tag
Hy...Lenne egy ojan kérdésem. hogy: van 1 sigmatel usb-s irda portom és a telefonomra nemtudok küldeni semit mert hibát jelez,de a telefonrol a gépre tudok küldeni neveket stb....valami programot nemtudnátok ajánlani hozzá ha igen akkor köszike
„Ha ötvenmillió ember mondja is a butaságot, az attól még butaság marad! '' (Anatole France)
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- PayPal
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 7390 2in1 - 13.3" 4K UHD Érintó - i7-1065G7 - 32GB - 1TB - Win10 PRO - MAGYAR
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest