Új hozzászólás Aktív témák
-
speedbump
tag
válasz manutdzoli #64 üzenetére
Mekkora arcolas megy itt... beszaras.
Zoli. Esetleg olvasd el a tied elott levo 63 hozzaszolast... segithet.
[ Szerkesztve ]
-
rumos14
nagyúr
válasz manutdzoli #64 üzenetére
tényleg csak érdeklődöm, hogy a fantasztikus apple nem ad hozzá egy leírást, hogy "első lépések" vagy ilyesmi?
-
speedbump
tag
válasz manutdzoli #69 üzenetére
Ha zenet hallgatni jo az ipod-od, csak a videoval szarakszik akkor valami a videoval van. Nem konvertaltam meg video-t iTunes-on keresztul. Par hozzaszolassal ezelott volt szo a WinAVI-rol, szerintem az jo. Nezd meg azt, nekem elsore ment.
-
speedbump
tag
válasz manutdzoli #76 üzenetére
Szia. Az MP4-et illetve egy .h264 (vagy 254 vagy ilyesmi) formatumot tamogat jelenleg. Ha nem iTunes-on keresztul konvertalod a videot, akkor ezek kozul valassz. Csinald ezt: tolts le valahonnan egy MP4-et aminek van hangja (szoval ne te szorakozz a konvertalassal). Huzd be az iTunes-ba es toltsd fel. Ha jo a hangja akkor, valamit nem jol allitottal be eddig.
Pontosan hogy csinalod a konvertalast? WinAVI-ipod-ot probaltad mar?
-
speedbump
tag
válasz manutdzoli #86 üzenetére
A kepek konyvtarait bedobod egy kozos konyvtarba, aztan sync all. Vagy sync selected, de akkor valasztd ki, hogy mit akarsz feltolteni.
-
speedbump
tag
válasz manutdzoli #88 üzenetére
Ez van. Amugy szivesen.
-
zLk
csendes tag
válasz manutdzoli #88 üzenetére
Elmondom hogy én hogy csináltam.
Mivel alapból a C meghajtó Dokumentumok/képek mappát kérte, abbol kiszedtem azt ami nem kell és oda csináltam külön mappákat. (Pl. Nyaralás 2007, Sielés 2008, Szülinap, Kutyafül, Macskaláb, stb.)
Minden mappába belemásoltam, kiválogattam azokat a képeket amiket fel akartam rakni a touchra, iTunes-on belül kipipáltam a "Képek"-et, és Sync. Ennyi.
De vigyázz! Ha csinálsz mapát azon belül ne csinalj még egyet, mert azt nem fogja felismeri, vagy felrakni úgy.. (tehát ne csinálj második mappát azon belül is)
Remélem valamenynire érthető voltam. -
kareeka
csendes tag
válasz manutdzoli #114 üzenetére
ehhez kell a jailbreak. a jailbreak leírását pedig megtalálod az oldalamon, ha érdekel.
ja és én azt javaslom, hogy ha először csinálod, és biztosat akarsz, inkább tedd vissza az 1.1.2-re, és azt jailbreakeld (bár jailbreakhez úgyis restore-olni kell), mert az 1.1.3-masban még elég sok a hiba, fagyás. én pl nem tudok letölteni játékokat, az installerem néha kilép magától.. szal egy tipp.
[ Szerkesztve ]
-
speedbump
tag
válasz manutdzoli #143 üzenetére
Leveheted batran. Persze lehet, hogy kicsivel hamarabb 100%-ot jelez mint ahogy tenyleg feltoltodik de ilyen jo akkuval ez valoszinuleg nem fog gondot okozni.
-
verser233
senior tag
válasz manutdzoli #193 üzenetére
Nekem feltört 1.1.3-as van rajta és semmi gondom nincs vele. Bár pár program még nem kompatibilis vele
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
kareeka
csendes tag
válasz manutdzoli #193 üzenetére
nekem is az van, meg nagyon sok ismerősömnek, és már szinte 100%-osan megbízható. nem kell tőle félni, legrosszabb esetben restore-olnod kell, de azt úgyis kell, mivel anélkül nem lehet JB-elni.
-
manutdzoli
senior tag
válasz manutdzoli #199 üzenetére
Még egy kérdés,nekem 2 op.rendszer van a gépemen,és a zenéket itunes-on keresztül xp alatt raktam fel az ipodra.Most vistával dolgozok,és nem akarok mindig átmászkálni xp-re csakhogy zenéket rakjak az ipodra.Meg lehet úgy oldani hogy felrakom vistára is az itunes-ot,de ne törlődjenek le azok a cuccok amit xp alől raktam fel.Nem szeretném újra válogatni azt a rengeteg zenét.
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
kareeka
csendes tag
válasz manutdzoli #200 üzenetére
http://ipod-touch.ath.cx
itt minden le van írva részletesen hogy mit-hogyan. az oprendszeres dolgot nem tudom.. :S -
kareeka
csendes tag
válasz manutdzoli #203 üzenetére
először is mindent le kell törölnöd a touchról, restoreolnod kell. ez azt jelenti, hogy a firmware is letörlődik, tehát 1.1.1-es lesz. a folyamat nagyvonalakban úgy néz ki: restore, 1.1.1, 1.1.1 feltörése, frissítés 1.1.2-re, 1.1.2 feltörése, majd 1.1.3 és annak feltörése. tehát mindig frissíted az eggyel újabbra és azt JB-eled. tehát ahhoz, hogy 1.1.3 mas jailbreakelt touchod legyen, először kell egy 1.1.2-es jailbreakelt touch.
-
kareeka
csendes tag
válasz manutdzoli #206 üzenetére
hát ja, kb 1 fél délután... de ebben benne vanz 1.1.3-mas jailbreakje is ami kb fél órás úgy, hogy nem kell hozzáérned.
-
manutdzoli
senior tag
válasz manutdzoli #211 üzenetére
HELP!
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
darnellsmith
senior tag
válasz manutdzoli #213 üzenetére
jaja, a jó öreg java
Oakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
manutdzoli
senior tag
válasz manutdzoli #215 üzenetére
SZóval,beírtam ezt a source-t:http://ipodtouchmaster.com/files/repo.xml.El is mentette,nem baj hogy uncategorized-be tette?Ezután rámegyek az Install fülre és keresném a Jailbreak1.1.3+iPhone kategóriát,de nem találom.Valami rosszul csináltam?
-
manutdzoli
senior tag
válasz manutdzoli #216 üzenetére
Látam van hivatalos jailbreak,az megoldotta a problémám.
-
kareeka
csendes tag
válasz manutdzoli #219 üzenetére
nah, örülök hogy megoldódott!
azért lehet ez, mert az 1.1.3 még viszonylag friss, és még nem gyártottak hozzá annyi progit, mint az idősebb 1.1.2-höz. -
manutdzoli
senior tag
válasz manutdzoli #223 üzenetére
????????
-
kareeka
csendes tag
válasz manutdzoli #224 üzenetére
a java script alapjáraton benne van a touch safarijában.
a java futtató környezet pedig benne van az installerben, jiggy runtime a neve. -
SkyN3t
csendes tag
válasz manutdzoli #242 üzenetére
Az nem a SMBPrefs lenne ?
Logtech MX REvolution rulz ! + 920 Gb HDD :P
-
kareeka
csendes tag
válasz manutdzoli #247 üzenetére
igen, installerből lehet leszedni az SMBPrefs-et amivel meg lehet változtatni a külsejét a homescreennek. a témákat beleteszi az SMBPrefs progiba egyből, tehát ha megnyitod az SMBPrefs-et, akkor ott lesz a letöltött téma a themes-ben.
-
kareeka
csendes tag
válasz manutdzoli #253 üzenetére
Summerboard néven van az installerben.
-
kareeka
csendes tag
válasz manutdzoli #259 üzenetére
van asszem alatta egy olyan, hogy "Summerboard (Old)". próba meg avval.
-
kareeka
csendes tag
válasz manutdzoli #261 üzenetére
Nem tudom, 1.1.3-mon nekem sem müxik a Summerboard valamiért nem csinál semmi változást, de 1.1.2-n működött.. :s
az ebookokat sajna nem ismerem
-
speedbump
tag
válasz manutdzoli #278 üzenetére
hallottal mar errol az uj honlaprol, hogy aszongya youtube?
[ Szerkesztve ]
-
manutdzoli
senior tag
válasz manutdzoli #280 üzenetére
Újraraktam,most bekapcsol,de nincs installer
-
manutdzoli
senior tag
válasz manutdzoli #565 üzenetére
Megoldottam
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz manutdzoli #566 üzenetére
Ilyet nekem akkor sikerült, mikor babráltam az itunessel... Egy itunes reinstall megoldja , gondolom rajtad is az segített.
Más:
Sajnálattal vettem észre, hogy se a táccsot, se az ifónt nem lehet semmi itunes-helyettesítő progival használni!
De kitaláltam valamit. Észrevettem, hogy touch a régi 5g-s videommal ellentétben már mp3 formátumban tárolja a zenéket.
Viszont még mindíg csak az itunes databéz fájl alapján hajlandó megjeleníteni őket. Olyant is olvastam, hogy nem fontos az itunes/music könyvtárban lennie a zenéknek, hogy használhasd őket (természetesen a DB fájlban benne kel lhogy legyenek)
Na most akkor miért nem ír valak iegy olyan appot a kütyüre, ami futtatáskor beolvassa egy előre beállított mappa tartalmát(tegyük fel /music a mappa neve, de kellő körültekintéssel megoldható hogy a gyökérkönyvtár összes mp3-at tartalmazó mappáját olvassa) és az abban található mp3 fájlokat szépen beleheggeszti az itunesDB-be?Ez mindenkinek örömbódottág lenne , mert egyszerűen csak felhajigálná a zenéket a cuccra, elindítaná az imént iktalált okosságot, aztán ugyanott lenne, mintha itunessal küszködte volna fel a sok jó muzsikát.
A dologhoz minden adott, sőt, mostmár az SDK is . Az itunesdb file felépítése nem túl bonyorult, sőt a kezeléséhez szükséges dolgok is megtalálhatóak, tehát nem lenne nehéz... Sőt, itunes-t használó motorola mobiltelefonokhoz létezik egy java alkalmazás, ami ugyanezt csinálja, tehát scanneli a könyvtárak tartalmát, majd belegyógyítja az itunesdb-be.
Az már csak pár egyszerű beállítás kérdése, hogy a file tartózkodási könyvtárát állítaná be playlistnek.
Nem tudom, hogy az SDK mennyire enged hozzáférést a dolgokhoz, de ha valamiért nem is lehetne kivitelezhető , akkor is meg lehetne írni a programot, csak nem lenne hivatalosan kiadható/futtatható. Egy ilyen programot mondjuk C-ben pc-re egy kis küszködéssel meg is tudnék írni, de ez sajnos nagyon kevés. -
Zirowe
nagyúr
válasz manutdzoli #821 üzenetére
Akkor lesz francia,ha franciára állítod,ez nem software függő.Szerintem semmi baj nincs már az 1.1.4el.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
dzsordzsi
csendes tag
válasz manutdzoli #894 üzenetére
installerben keresgess.ennyi
cs 1.6 @ ponilow skill | guild wars @ lvl 20
-
dzsordzsi
csendes tag
válasz manutdzoli #926 üzenetére
hát a zenét egyszerű megcsinánli, itunesba csinálsz egy új playlistet és behúzod touchról a zenéket.
cs 1.6 @ ponilow skill | guild wars @ lvl 20
-
dzsozefo
aktív tag
válasz manutdzoli #1104 üzenetére
iTunes poén! vissza fele nincs szinkronizálás! vicces tehát sync és erase-t kér tőled!
Töltsd le az egyik fájlkezelő progit, rántsd le az mp3-kat majd tedd be a libraryba és + a frisseket és mehet újra mint régen!
TouchCopy + google + torrent
-
Trasho
tag
válasz manutdzoli #1124 üzenetére
Mikor felcsatlakoztatod az Táccsot, elvileg hordozható meghajtóként is felismeri az iTunes mellett. Nos, most te a hordozható meghajtó anyagát lemásolod a gépre, aztán megkeresed azt a mappát a táccson amiben pl a számok vannak, majd a számokat törlöd. Beilleszted a zenéket, amiket leszedtél a tááácsról az iTunesba, és azokkal együtt szinkronizálod az iTunest a táccsal De én azt tartom a legjobb 5letnek hogy csinálsz egy pléjlisztet az iTunesban és oda behúzod azokat a számokat amelyekre neked szükséged van. Majd a pléjlisztből húzod át a számokat az iTunesen keresztül a tácccsra * Így megmaradnak a régi számaid is, és az újak is felkerülnek! *
Remélem értesz engem. Ha nem, tolj PÜ!-t.
[ Szerkesztve ]
Richard.Sawyer™ | |
-
manutdzoli
senior tag
válasz manutdzoli #2105 üzenetére
Senki??
-
(Darkwood)
őstag
válasz manutdzoli #2105 üzenetére
A restore mindent töröl!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
33as
senior tag
válasz manutdzoli #2831 üzenetére
Én csak a Cydia-át használom!
Itt egy oldal a Cydia-ás cuccokról: Katt ide
[ Szerkesztve ]
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
e30st
tag
persze, hogy meglehet oldani. nagyon egyszerű.
amikor fennvan a gépen a touchod, itunesban, kattints rá az ipodra és válaszd ki, hogy manually manage musik, others. vagy ez van odaírva, vagy a másik lehetőség, hogy "automatycally sync" arról szedd ki a pipát.és akkor bármely gépről, bármelyik itunesról nyugodtn tudsz zenéket felpakolni.
(nekem is így sikerült megtöltenem a 64 gigát, hogy minden haver gépéről felraktam a zenéket)
-
e30st
tag
persze. meg lehet oldani. csak annyi kell, hogy amikor felrakod az iPodot, akkor kiválasztod, hogy "Manually manage music" és az "Automatic sync" kikapcsolod (ahogy felkötöd a touchot, megjelenik, és ott kö9zépen lesz egy lista kipipál és kipipálatlan elemekkel.) Csak ennyi az egész és onnantól kezdve bárhonnan bármit felpakolhatsz. én is mindig az összes haverom gépéről felmásolok egy két jó zenét, ami tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Politika
- Torrent meghívó kunyeráló
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...