Új hozzászólás Aktív témák
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Ha már annyi fáradtságot veszel, hogy leírd hogy rájöttél hogy lehet 1.3 as appokat telepíteni 1.4 alá, akkor azt is leírhatnád, hogy hogy kell... Talán ha te segítesz másoknak, majd ők is segítenek.
Egyébként fel kell venni egy uj repot.repo.ispazio.net
Ezután lesz egy 1.4 tweak mappa, és ott jelenleg 3 program van, amik eléggé hasznsak frissen jailbreakelt 1.4 re.
Más.
Nem működik az SMBprefs! Hiába próbálkozom, cask nem akarja az igazságot, beállítom a témát, de nem változtat semmit!
valaki leírhatná mi a trükk -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
XMBprefs ben akkor senki se tud segíteni?
feltelepítettem, elindul, kiválasztok egy másik témát pl, aztán semmi. már mindent megpróbáltam... -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #545 üzenetére
a summerboardot is restartoltam, és úgy se volt jó, aztán az egészet reseteltem, az se segített...
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz .-Cs0SzA-. #546 üzenetére
hmm lehet hogy csak vak voltam, de mostmár működik
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Nm tudtok ajánlani valami fasza springboard témát?
customize -hez való témák is jöhetnek... -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Köszi a linket!
más:
Valaki nem tudja, hoyg milyen programmal tudnám meghajtónak mountolni a táccsot? mivel a T-Pot pluginnal csak a hálózati helyek/tpot ról tudom elérni, nekem pedig külön meghajtóra kéne, hogy a foobar2k kezelje. -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz manutdzoli #566 üzenetére
Ilyet nekem akkor sikerült, mikor babráltam az itunessel... Egy itunes reinstall megoldja , gondolom rajtad is az segített.
Más:
Sajnálattal vettem észre, hogy se a táccsot, se az ifónt nem lehet semmi itunes-helyettesítő progival használni!
De kitaláltam valamit. Észrevettem, hogy touch a régi 5g-s videommal ellentétben már mp3 formátumban tárolja a zenéket.
Viszont még mindíg csak az itunes databéz fájl alapján hajlandó megjeleníteni őket. Olyant is olvastam, hogy nem fontos az itunes/music könyvtárban lennie a zenéknek, hogy használhasd őket (természetesen a DB fájlban benne kel lhogy legyenek)
Na most akkor miért nem ír valak iegy olyan appot a kütyüre, ami futtatáskor beolvassa egy előre beállított mappa tartalmát(tegyük fel /music a mappa neve, de kellő körültekintéssel megoldható hogy a gyökérkönyvtár összes mp3-at tartalmazó mappáját olvassa) és az abban található mp3 fájlokat szépen beleheggeszti az itunesDB-be?Ez mindenkinek örömbódottág lenne , mert egyszerűen csak felhajigálná a zenéket a cuccra, elindítaná az imént iktalált okosságot, aztán ugyanott lenne, mintha itunessal küszködte volna fel a sok jó muzsikát.
A dologhoz minden adott, sőt, mostmár az SDK is . Az itunesdb file felépítése nem túl bonyorult, sőt a kezeléséhez szükséges dolgok is megtalálhatóak, tehát nem lenne nehéz... Sőt, itunes-t használó motorola mobiltelefonokhoz létezik egy java alkalmazás, ami ugyanezt csinálja, tehát scanneli a könyvtárak tartalmát, majd belegyógyítja az itunesdb-be.
Az már csak pár egyszerű beállítás kérdése, hogy a file tartózkodási könyvtárát állítaná be playlistnek.
Nem tudom, hogy az SDK mennyire enged hozzáférést a dolgokhoz, de ha valamiért nem is lehetne kivitelezhető , akkor is meg lehetne írni a programot, csak nem lenne hivatalosan kiadható/futtatható. Egy ilyen programot mondjuk C-ben pc-re egy kis küszködéssel meg is tudnék írni, de ez sajnos nagyon kevés. -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Sejtettem hogy lesz, akinek ez nem tetszik, de én személyszerint örülök hogyha az ember vesz egy 100k (és tegyük hözzá hogy nagyon túlárazott) cuccot, amit csak a gyártó és partnerboltjaiban kaphatsz meg, és még tart a garanciaitő, akkor szó nélkül így kicserélik. valamilyen szinten ez elvárható lenne.
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Kíváncsi vagyok, hogy lehet-e majd kapni a touchoz GPS vevőt! Nekem egyedül az hiányzik belőle, de anélkül is használható valamennyire navigációra, bár az internet hiánya menet közben eléggé gáz. Egy apple kütyü is jó lenne, mert a Maps tökéletes erre a célra(legalábbis nekem) vagy 3rd partyból a magyar fejlesztásű iGo-nak örülnék, ha előrukkolna valamivel.
+ ami még hiányzik, az a bluetooth, vagy egy olyan külső ezköz ami helyettesítené abból a célból, hogy egy modemként használható telónak az internetét el tudjam érni a touchról (pont miont a nokia internet tabletekről)
Ha ezeket tudná, akkor tényleg a legeslegjobb pmp-nek kiáltanám ki, enélkül csak a legjobb címet nyeri el nálam -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
nem PNA.ra gondoltál? pedig szerintem ez a kütyü már majdnem pda. sőt...
de erről ne vutázzunk,m ert akkora flamewar lesz mint az állat.
én navigációra még így is tudom használni, ha vmi blutusz adapter lenen hozzá, amivel meg lehetne oldani a gps vevő témát, akkor már ihajcsuhajde lenne.
Remélem meg is csinálják, mert én láok benne jövőt -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
dobhatnál egy PM-et, hogy hogyan, bár nekem konkrétan bakelitek százai vannak a cuccon, azokhoz meg nemigazán fog tudni mit leszedni :/
Mintha létezne valami hack, hogy az itunes helyett vmi másrol szedje a borítókat nem? ha rá lehetne venni, hogy a discogs adatbázisát használja, akkor lenne valami értelme a cover flownak, de így nemigen használom :/
Senki nem tud ilyesmiről?[ Szerkesztve ]
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz speedbump #650 üzenetére
Látom te nagy szakértő vagy...
Ha ilyen szakértelem mellett még van agykapacitásod mondjuk az angol megértésére, akkor nézd meg ezt a linket.
Ha pedig lövésed sincsen általánosságban a helymeghatározásról, valamint a wifiről (és ezt már másodszorra bizonyítod 100hsz-en belül),akkor ne oszd az észt plz.
És akkor kritizáld más helyesírását, ha a sajátoddal nem lesznek gondok -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
A notival wifin keresztül kapcsolódsz az internetre, és ezt a netet osztod routerrel?
És ehhez a wifihez még hozzá akarsz kapcsolódni a cuccal?
ha így áll a helyzet akkor felejtős...
Viszont ha a routerből jön a zinter', akkor ha a notid wifije képes AP ként üzemelni, akkor rá kell venni erre a dologra, és egyszerűen a windowsban megosztani a netet ezzel a témával.
Ha már acess pontként belőtted a cuccot, akkor a hálózati kapcsolatok/wifid re jobbgomb,tulajdonságok,speciális fül, és ott kell lennie egy netmegosztás hekkelő rádiógombnak -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Valaki nem tudja, hogy létezik e valami hack arra, hogy az "adatkábellel" programokat telepítsünk , és fájlokat tegyünk(konkrétan pdf-et) a cuccra?
Nagyon jó lenne, mert nem tudok a koliban wifizni, az egyetem féle eduroam meg valami olyan f*sszopó titkosítást használ, hogy nem tudok rá kapcsolódni...
Én nem tudok ilyesmiről, de remélem hogy létezik -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Mégvalami
Fel volt telepítve a cuccra az Ants nevű baromság, kipróbáltam,de nem használtam. a cuccot nem szoktam kikapcsolni, csak altatni. Viszont ez a sunyiság meg valahogy megcsinálta, hogy mikor bekapcsol a szerkezet, egyből jönnek a hangyák. Ezt én elfelejtettem, hetek múlva az Antsot uninstalláltam, aztán vasárnap egy restart után kiderült, hogy attól még hogy uninstalláltam, bekapcsolás után sok kis köcsög hangya masíroz a kijelzőjén a masinának..
Netelérés hiányában nem tudom ujratelepíteni, és megpróbálni kikapcsolni ezt a szuper uj fícsört, ami totál belassítja a cuccot, ezér szükségem lenne egy pár adatra, hogy a bossprefs nevű appal fel tudjam venni irányítani, és kikapcsolhassam.
nem tudom mi kellhet vajon a Start, és a Stop mezőbe, viszont ha valakinek fenntvan a cuccon az ants, a process számát vagy valamijét(ami valszeg a process mezőbe kellene) megnézhetné nekem... Megköszönném, mert így asszem ki lehetne lőni
Vagy más megoldást is szívesen hallanék a gondraMod:
Ha valaki lenne olyan kedves és segítenie, akkor ezt a Term-vt100 appal tehetné meg, futó ants mellett beírja a "ps x" parancsot, és megnézi nekem a kért adatokat[ Szerkesztve ]
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz speedbump #668 üzenetére
amit a t-pottal elérek, oda hiába tenék bármi mást...
Más
Valaki az Ants processét nézze már meg nekem legyen szives, mert már a tököm tele van a non stop hangyákkal...
Term vt appal, a PS X paranccsal lehet megnézni a futó processek listáját (asszem), és ha fut az ants, akkor az is ki lesz írva.
PLz help[ Szerkesztve ]
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz .-Cs0SzA-. #671 üzenetére
Sikerült megoldani a problémát, és siekrült megoldást találnom arra is, hogy hogyan férünk hozzá az kütyü tárolójához, méghozzá ahhoz, ahol a programokat, és hasonlókat tartja. Így simán lehet telepíteni bármilyen programot wifi, nélkül.
Be kell tömöríteni egy zip fájlba amit szeretnénk felmásolni a cuccra(természetesen könyvtárszerkezetestül) és a legujabb(3.0) ziphone egy gomnyomásra megcsinálja.
A tömörített file akármit tartalmazhat, több programot is(programcsomagokat is készíthetünk) de akár a teljes tartalmát lementhetjük maguknak, így egy restore pontot létrehozva az adott állapotáról.Egyetlenegy probléma van, hogy ezt a zip filet jelenlegi tudásom szerint cask unix alapú rendszer alól lehetne létrehozni.
Windows alól próbáltam, sikeresen be is ragasztottam DFU módba a kütyüt, és a kétség rám is jött, mivel sehogysem akart kilépni(ujraindulás után ismét DFU mód fogadott), de aztán siekrült megoldani, ha valakinek ilyen gondja van, tudok segíteni. -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Nem tudom, mit értesz friss szoftver alatt, de jelenleg minden szoftver ingyen van a touchra, mivel hackelt alkalmazások. Ezeken kívül csak 4, a touchból kimaradt, de az iphone-ban benne lévő alkalmazás megvásárlásra van lehetőséget, az itunes store-ból 20 dolcsiért, viszont ezeket egy kis okossággal ingyen is felteheted.
Wifi: szerintem viszonylag jó a vétele, gyorsan talál hálózatot, és automatikusan is képes kapcsolódni a már ismert hálózatokhoz, csak dícsérni tudom. -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
de minek quake 3 neked a psp-re? olyan irányítással játszhatatlan lenne a játék szerintem, na ez kicsit erős túlzás volt, de a quake3 eléggé pörgős(főleg az E+, ami a kedvenc modom) ha quakezni akarok belövöm a notin, mert simán elfut akármilyen gépen... psp-n ha fpsezni van kedvem, akkor COD, MoHH, stb...
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz cintula187 #689 üzenetére
Tudja, igen.
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz cintula187 #688 üzenetére
Van benne ébresztő, emlékeztető, sőt naptárbejegyzésekre is riaszt.
"kattogó" van benne, ami ilyen érdekes hangokat tud kiadni, inkább csak prüttyög, össz. asszem 5 féle prüttyenés közül lehet választani ébresztőnek, és addig nyomatja amíg ki nem nyomod. Viszont ha rá van kötbve hangszóróra, akkor azon is nyomatja, arra már esélyesebb hogy felkelsz. Nekem a naptár funkció is nagyon bejön, egyszerű, lehet heti/havi rendszerességgel ismétlődő esemény, egy esemény előtt akár többször is riaszt ha akarom... korrekt, és szép -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Nekem az ipodokon kívül mp3 lejátszóban nem nagyon volt lehetőségem minőségibbet halgatni, szóval ilyen téren nincs viszonyítás alapom, de vájtfülűnek tartom magam, fontos a jó minőség, és meg is követelem, és szerintem se a touch, se a video ipod hangminősége semmmi kivetnivalót nem hagy maga után, a 2.generációs fülesük viszont szarabb szerintem mint a régi. Hangerőben pedig az egyik legjobbak(leghangosabbak) az ipodok, ez köztudott, és ez okozhat gondokat. Az autóban én 3rd party fm transmitterrel használom a touchot(pont mint a videot) és a hangerő 75-80%ától már torzít mindkettő.Alatta viszont tökéletes kristálytiszta hangzás, de persze a füles nem mindegy. Én jelenleg egy in ear sennheiser fülest használok, de ezelőtt egy akg fejhallgatóval nyomultam, egyik se az "ócsó" kategóriába tartozik, viszont a minőségre semmi panasz nincs.
De a legjobb megoldás, ha van lehetőséged saját fülessel saját zenét hallgatni egy ilyen cuccon. -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Sztem pont a videóban van egy kicsit elmaradva (ebbe lehet cask belekötni az egész kütyüben jogosan, a fránya .h264 et tudja még csak)
másban viszont akármien pmp-t elver szerintem.a karcvédett kijelző is milyen egyszerű dolog, mégis csak az apple eszébe jutott... És attól még, hogy egy két karcnak sikerül betalálnia, szerintem nyugodtan mondhatjuk hogy karcálló. Nekem már majdnem 1 éves a touchom, de ha szépen megtörölgetem a kijelzőt, akkor 1-2 nagyon pici hajszálnál is vékonyabb kis pontocskánál nicns több sérülés, és én zsebben hordom semmiféle tok nélkül. Viszont a hátulja az valami szörnyű
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz .-Cs0SzA-. #711 üzenetére
én elhiszem, nem úgy értettem ahogy gondolod, de amúgy egyátalán nem használom jutubon kívül videózásra
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Vajon mennyit kell még várni a hivatalos programokra?
Egy acrobat readerért (természetesen ha megfelelő funkciókkal bír) még fizetni is hajlandó lennék -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz .-Cs0SzA-. #782 üzenetére
Wildeyes-t használok dokumentumkukkoláshoz, safarin keresztül nyitja meg a dolgokat, csak 1-2 bugja van.. Pl ha egy html-oldalt szeretnék offline böngészni, képek nem lesznek, mert csak az adott file-t másolja fel vmi webszerverre, és nyitja meg safarin.
Más.
Ugyanígy, wildeyessel nézné kegy doc-filet, viszont egy csomó képet nem jelenít meg valamiért a safari. Van amit igen, de sokat nem.
Valakinek hasonló problémája volt már? -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz (Darkwood) #774 üzenetére
az itunes műve
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Megkarcolódott a kijelzőm!
2 karc is van rajta... Szerintetek ez garanciában cseréltethető gond? -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz DroneZ^ #1013 üzenetére
Szia!
Miért akarsz ekresni? Listázhatod a nótákat playlist szerint (amiket valszeg te csináltál, így tudod hogy melyikben van) cím szerint(dal) , és előadó szerint. Az utóbbi 2 nél kezdőbetű szerint is ugrálhatsz a listában.De konkrétan keresés nincsen, nemtudom hogy miért, a legutolsó video ipod már tudott keresni (5.5gen) , ez nagy "újítás" volt a régiekhez képest, ebből meg csak így kihagyják...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Linux kezdőknek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen egeret válasszak?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- TCL LCD és LED TV-k
- Macska topik
- További aktív témák...
- Lenovo Yogabook 9 14" FHD i7 1065G7 16gb 3733Mhz érintőkijelző 512Gb SSD
- Canon EF-S 10-18mm 1:4,5-5,6 IS STM kit, és objektív eladók
- Delock HDMI HD Audio Extractor 4K 60 Hz - HDMI eARC
- Új Gamer PC Ryzen 5 5600/MSI RX 6600 XT 8Gb/2x8Gb Fury DDR4/500Gb NVME M2/650W 2Év gari
- Játszós PC v2 , R5 5600X , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest