Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ux1
addikt
Erről a háborúskodásról eszembe jut egy vicc
Két alma beszélget. Azt mondja az egyik: - Ha az emberek továbbra is így ölik egymást, a végén csak mi almák maradunk meg. Mire a másik: - Mármint mi, zöldek, vagy ti, pirosak?
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
ux1
addikt
-
ux1
addikt
válasz Mr.Csizmás #3773 üzenetére
Akkor csak sajnálni tudom azt aki osztja...
-
ux1
addikt
Istenem így a gyerekek érvelnek... Régebb óta foglalkozom az informatikával mint itt a hype-boyok átlag életkora... Egyszerűen nem veszitek észre, hogy az orrotoknál fogva vezetnek benneteket. Birka egy népség... Csak be a sorba, szépen egyesével.... A történelembe így vonultok XXI. század a hülyék kora...
Na most jól kitrollkodtam magam egy off-topikban. Mentségemre idegel a gondolkodás és értelem megtagadása. Egy eszköz azért készül, hogy HASZNÁLJUK, nem hogy ISTENÍTSÜK. Valamikor ez tette az embert emberré.
-
ux1
addikt
Nos igen ez a nevetséges.
Én nem vagyok rendszeres látogatója ennek a topiknak, de a Samu-nak se.
Azért adnék neked is egy jó tanácsot, mivel fanatikus hype-oló vagy:- Nyitott szemmel kellene járni a világot, se Jobs se Gates nem istenek, mezei üzletemberek akik profitot termelnek, és a saját zsebüket tömik. ( Így a cégeik is ) Azok a technikák nagy része amit ők szabadalmaztatnak és vita folyik róluk, a zöme évekkel ezelőtt megjelent különféle egyetemi kutatási projecteken belül. Mint ugye tudjuk a az OS-X is a darwin rendszerre épül. Amire az apple ráhúzta a grafikus megjelenítőét... Így hát nincs új a nap alatt...
- Ha valami jó történt a XX-XXI. században az a szabad-szoftver, és a nyílt rendszerek.
[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
Közeleg 2012 és itt a világvége...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest