Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PR-Telecom
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DIGI internet
- Videó stream letöltése
- YouTube
- XPEnology
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz -secret- #132006 üzenetére
Irányított véradás jó dolog de nem az aminek gondolod.
Nem a célszemély kapja a véred, csak az ő "számlájára" íródik fel. Ilyenkor "könnyebben" adnak neki vért a vérbankból.Sok paraméternek meg kell felelnie transzfúziónál, és ezeknek általában nem a családtagok felelnek meg.
⭐ Stella
-
-Ben-
veterán
válasz -secret- #131980 üzenetére
Hobbiból felújítottam néhány régi fából készült bútort. Fatisztára lepucoltam diklórmetánnal majd lelakkoztam, csak az a gond, hogy a hangszerekhez használt olajlakkok hiába szépek, baromi nehéz velük dolgozni. Egyszerűen lehetetlen olyan helyen lakkozni, ahol nincs por és ezek a gyantából készült lakkok napokig gyűjtik a porszemeket, egészen addig, míg meg nem dermednek teljesen. Ez a szilícium-dioxid meg egyfajta „csodaszer”, mert ha ezzel kellő ideig dörzsölöm a felületet, akkor teljesen eltűnnek ezek a ronda felületi hibák és egyáltalán nem karcolja a lakkot. Jó kis cucc, de akit ismerek és tudom, hogy neki van, ő nem hajlandó adni belőle, mert Kanadából szerezte és vigyáz rá, mint valami milliárdos kincsre....
Famalac: Köszi, ha nem találok nálunk sehol, akkor bepróbálok egy ilyet... Végül is, vagy bejön, vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
válasz -secret- #131974 üzenetére
Nem kell semmit csinálni a címkével.
A Weboxban az a jó, hogy van utánvét, viszont előre el kell készíteni a címkét, kinyomtatni, ráragasztani.
A Foxpostnál nincs utánvét, viszont ha tudod hova adod fel és a vevő telefonszámát akkor szimplán automatából eltudod intézni a feladást.Mai pro tipp:
A vaterafutár.hu kézbesítési árait egyelőre még vaterás adás-vétel/regisztráció nélkül is tudod használni, most kezdenek csak a fejükhöz kapni az üzemeltetők, hogy boldog-boldogtalan vaterafutáros kedvezményes árakon adja fel a csomagjait
(Webox árában pont nincs különbség)[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz -secret- #131949 üzenetére
7etape: aha, meg királyvízzel a 18 karátnál értékesebbeket.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
hdanit610
aktív tag
válasz -secret- #131896 üzenetére
Szerintem totál félreértetted! Nekem pl. nagyon szimpatikus volt, ahogy hozzáállsz, ami froclit szoktál itt kapni, az sem komoly. Nyilván szíved joga töröltetni, de semmi olyan nem volt ezekben, amiből te negatívan jöttél volna ki. Ez nem az a topik és társaság - szerintem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz -secret- #131896 üzenetére
"Tini" szerelmi fellángolást én írtam, és arra mert ilyenkor a legnagyobb a love (és te most eléggé abba vagy kár tagadnod), de kicsit már unalmas hogy minden szaron be kell sértődni...Hülyének meg senki se néz, csak megmondtuk a véleményünket hogy túlzásba nem kell esni, jó tanácsként.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz -secret- #131883 üzenetére
Az én első helyes jelöltjeim mindig szabadak voltak Az első egy Helgast solider volt, most meg király vagyok (előtte is az voltam, de most már mindenki láthatja ).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nofi
addikt
válasz -secret- #131549 üzenetére
Tényleg nem értem miért nem csináltak valamit az Air kategóriájában. Hiányzik az a szegmens, illetve már elavult, amivel be lehet ülni gizdulni a Starbucksba, vagy ami miatt lehetett rágni a szülők fülét, hogy a nagy üzemidő miatt kell a fősulira.
no offense[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
r3dsnake
nagyúr
válasz -secret- #131485 üzenetére
15 éve megjelent könyvről van szó, és a Harry Potter sorozatban is többször előkerült. Ebből tanultak Harry-ék. Nekem is ott figyel a polcomon kölyökkorom óta. Ennek a szerzője Salamander. Engem az lepett volna meg, ha nem ez a címe. Mondjuk kicsit félre van fordítva az eredeti. A másik ilyen, ami kijött az a Kvidics évszázadai meg a Bogar Bárd meséi. Mindkettőre van utalás az eredeti sorozatban.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz -secret- #131463 üzenetére
Mi tegnap néztük Győrben délután 2-kor, szerencsére volt hely még a film előtt is. Mondjuk mi angolul lestük.
A fimről:
Engem már a főcímdalnál elkapott a nosztalgia, már ott vigyorogtam. Nagyon tetszett, hogy nem a HP brandet nyomatták, hanem egy teljesen független szálat indítottak el, amit szépen ki tudnak majd bontani még a következő 4 filmben. Engem megvettek kilóra. Salamander karaktere pedig a legjobb/legszimpatikusabb az utóbbi időben látott alakítások közül. Nagyon bírtam, és remélem végig benne lesz a szériában. Az ő hangja sokat hozzáad az élményhez, vétek magyarul nézni.
-
GALARDO
addikt
válasz -secret- #131362 üzenetére
Konkrétan sehol semmi, amiért érdemes lenne kinyitni a pénztárcát. Az ilyen nyerészkedéstől meg felfordul a gyomrom, nem tudnám csinálni. Az ájsztájl akcióira leszek kíváncsi, tavaly ott tudtam megcsípni ezt a fasza kis tokomat 5k-ért. De idén is inkább a digitális leárazásokat nézegetem, ott szerencsére kiesnek a nepperek.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
w333
félisten
válasz -secret- #131362 üzenetére
SSD -t akartam de TLC nem kell ... szóval akkor még várok !
(#131364) gyuromoj
Na de Telekomnál most van és full gagyi minden, páromnak akartam valamit vásárolni (de ilyen sz*rok nem kellenek)
(#131365) -secret-
Az 1.6 még mindig jobb, jó kis kikapcsolódás esténként !
(#131367) Gergőke88
Honnan ilyen olcsóért ?visszaolvastam egy igazi TRoll ![ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz -secret- #131115 üzenetére
Szerintem tuti nem hozzák ki 1 napon belül, azért nem szokták ezt ennyire elkapkodni.
Attól meg aztán végképp ne félj, hogy ma (rendelés napján) hoznák ki MM-ból:"Amennyiben a megrendelt termék készleten van szállító partnerünk a rendelést követő 1-3 munkanapon belül kézbesíti azt. Háztartási gépek esetében a szállítás részleteinek egyeztetése miatt ügyintézőnk keresni fogja Önt megadott elérhetőségei egyikén."
Ez az első nagygép-rendelésed?
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
- Sennheiser CX 400BT True Wireless fülhallgató
- Dell Precision 5540, 15,6" FHD IPS, Xeon E-2276M 4,70 Ghz CPU, 16GB DDR4, ÚJ 256 GB NVMe SSD, T2000
- KERESEK Amazon Kindle Paperwhite 5 (11th Gen)
- Citizen Eco-Drive Promaster Navihawk A-T CB5840-59E 46mm gari
- Értékcsökkent HP ProBook 650 G2, 15,6" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, 27% áfás
- Steam PC játék kulcsok 7. Utalás, PayPal, Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest