-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ittakary #98799 üzenetére
Jaja, általában úgy, hogy hétvégétől hétvégéig mert kimenni nem nagyon tudunk hétközben esetleg ha annyira 'megéri'.
Sokan érdeklődnek úgy, hogy jönnének 1-2 napra ketten meg hárman, de hát amit hoznának pénzt harmada-fele elmegy benzinre, így nem éri az meg, inkább akkor legyen üres.
Ha érdekel, küldök fb-on linket.
[ Szerkesztve ]
-
Srácok, merre mentek nyaralni?
-
Tomi_Ohl
veterán
Jól látom, hogy visszakerült pár hsz, ami tegnap még törölve volt?
Abba most nem megyek bele, hogy baráti beszélgetésbe átmenő csipkelődés volt, felejtsük el.
-
Fasírt a hagyma belsejébe, és olyan finomat készíthetsz, amilyet még sosem ettél!
Végül is csak a lényeget nem mutatják, hogy milyen lett az ehető végső 'eredmény'.
Ki kéne attól még próbálni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Totheground #98781 üzenetére
Remélem ennyi elég volt, hogy megértsék nincs értelme az ilyeneknek. Csak magukat pontozzák ki.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Totheground #98779 üzenetére
katt...katt...katt...katt...katt...katt...katt...katt...katt...katt...katt x5
Kb. ennyi. De szankcionáltam is, mivel előre eltervezett akció volt.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Az a takarítás azért nem gyenge.
-
kenny123
addikt
Múltkor sirtam hogy miért nincs 32gb a hatos szériában. Navigáció, plusz európa térkép most hálás a 64gb-nek.
-
Rage47
veterán
Vonaton mellettem ult egy ember, akinek S6 Edge volt. A szelet bekerito tokkal. MMiertt?
-
mondomén
őstag
válasz
catroot #98762 üzenetére
Az első két évad nagyon jó volt. A harmadiktól viszont... Ezt a freak showt az 5. résznél abba is hagytam. Rohadt unalmas lett. Meg hát a karakterek is elég gusztustalanok voltak, nem szívesen néztem őket.
Az sok, baromi sok. Most nekem egy ezresre jön ki havonta. Eddig csak a Beatles hiánya zavart, meg ugye kevés a hazai hip hop. -
GALARDO
addikt
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Ragnar95 #98700 üzenetére
Nem mindenkinek.
Az én folyószámla csomagomnál (SzuperNulla) akár 600k-t is felvehetek nem kerül semmibe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gran Turismo
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...