- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
- Linux haladóknak
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Milyen routert?
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
Épp gondolkodom, hogy kipróbálom a WP-t, amíg szervízben a Z3C (firefoxossal is ellennék,ha legalább skype lenne,de nincs). Aki le akar beszélni, most tegye még Természetesen nem akarok sokat költeni, lumia 520-530-535-635 ezek jöttek szóba.
-
VoidXs
nagyúr
Na, megjött nekem is az első Wiper Messenger értesítés. Ez a ma indult spam ellepte a világot?
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
r3dsnake
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
válasz icecave #96973 üzenetére
Előfordul az ilyen egy jó buli után
Asszem ez a kép pont témába vág
Totheground: jobbulást neki, végtagsérülés az egyik legrosszabb, mert piszok lassan gyógyul és az van talán leginkább kihatással az ember mindennapjairaPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
Azt is nézd meg mit idéztem. Veszteséges tömörítésekről volt szó és az OGG-vel szemben hoztam a példát.
Az pedig különösen korrekt, hogy ebbe is sikerült személyeskedést beleszőnöd. Senki se erőltette az alacsony bitrátás zenehallgatást, ÉN SEM hallogatok 320 AAC alatt (mivel Spotify Premium ennyit ad), csupán hoztam egy kicseszett példát, hogy milyen az Atrac3.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz r3dsnake #96972 üzenetére
"Legjobb tömörítési algorimusa szerintem a Sony Atrac3-jának van. "
Most akkor azzal vádolsz, hogy értelmezési gondjaim vannak? Hogy téged idézzelek burkoltan hülyézel?
"Az AAC nem ugyanaz, mint az Atrac3. Az utóbbi lényegesen jobb."
Nyilván, egy elavult tömörítési eljárás jobb, mint az AAC, AAC+, főleg a magas hangoknál.
Nagyon jellemző rád - aki az élet minden területén spóról, meggondolja mire is ad ki egy fillért is, és legjobban az ingyen leves megoldásokra utazik - az, hogy itt is az alacsony bitrátás zenehallgatást erölteted. Most mondom nem, 48 kbps legfeljebb szövegre jó, zenére nem, de nagyon messze áll - minden téren - az ízlésünk egymástól.
Értelmezési probléma szöveggel meg ne gyere mégegyszer, mert csak téged minősíti.
-
nagyúr
válasz Totheground #96974 üzenetére
Ejj, az komoly Jobbulást neki!
-
Totheground
addikt
válasz icecave #96973 üzenetére
Nekem épp azzal tellik, hogy próbálom elhalasztani a holnapi meetingjeimet, mert a nagymuttert a mentők mosták fel a lépcső aljáról a a páleszos-boros buli után és épp most próbálják 4 darabból összelegózni a bokáját a veszprémi kórházban... Faszért nem tudnak az öregek nyugton maradni (lazán háromhavonta elintézi magát valamelyik).
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
nagyúr
Jesszus, már megint csak a vita. Erre való a vasárnap? Bár inkább, mint arra, hogy egész nap próbáljam felmosni magam a tegnapi páleszos-bográcsozós buli után.
-
r3dsnake
nagyúr
Mostmár komolyan felcsesznek az értelmezési gondjaid. Bőven hallható a különbség (írtam is!) és kurvára senki se használ amúgy atrac3-at. A célom az összehasonlítással az volt, hogy 48kbps-sel is lehet hallgatható tömörítést elérni, míg egy mp3 ezzel a bitrátával egy szar.
-
SÖ
addikt
válasz madgie #96962 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy egy szét kompresszalt alul felül kiemelt zenét próbál beállítási jónak. A Sony kommersz utcai füldugóra optimalizált hangzását próbálja beállítani mindennel jobbra. Persze nem csodálkozom, mikor PC hanszorokon D osztályú szutykon hallgat zenét. És még ő igényes. Lehet ironizalni, de siralmas.
-
GALARDO
addikt
válasz Cyberpunk #96968 üzenetére
De. Letöltés után, már bárhova át tudom másolni. Mondjuk már ez sem érdekelne, nem hiszem, hogy mostanában visszamegyek droidra. A szifon gyári lejátszója tökéletesen megfelel, és 8.4-el még jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
gabormgp
senior tag
Mi a sz@r az a Wiper Messenger??
Annyi ertesitot kapok facebookon,hogy nem igaz.. -
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Ragnar95
félisten
válasz GALARDO #96937 üzenetére
Támogatom én ha akarom, ha nem az előadókat a kedves Artisjus díjai miatt eleget...
Ha az nem lenne, még talán el is gondolkoznék,h fizessek számokért, de duplán csak nem fogok fizetni, főleg, amíg legális a zenék és filmek letöltése bármilyen forrásból.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
VoidXs
nagyúr
válasz r3dsnake #96950 üzenetére
A Telekom nete miatt én AAC 32-ben hallgatom a rádiót, teljesen korrekt telefonon, séta közben, de otthonra azért kevés. De az MP3 32, te jó ég, mint az űrlények...
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
nagyúr
válasz radi8tor #96948 üzenetére
Pici hibája biztosan van, de egy 1-2%-os eltérés nem tűnik fel senkinek. Mindent FLAC-ban szedek le, majd konvertálom, semmilyen rendszeren nem hallani különbséget, házimozin sem. Tessék, belső keverőt figyelve így néz ki a spektruma:
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz VoidXs #96947 üzenetére
Ha ugyanúgy szólna, akkor nem gondolod, hogy OGG terjedt volna el jobban?
Az, hogy egy bizonyos fejhallgatóval szubjektív módon úgy ítéled meg, hogy ugyanúgy szól, az nem jelenti azt, hogy valóban ugyanúgy szól.
Arról nem beszélve, hogy fizikai képtelenség jobban tömöríteni veszteségmentesen FLAC-nál.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
VoidXs
nagyúr
Az OGG 128 kbps-on ugyanott van, mint a FLAC. Sőt, ugyanott, mint a 96 kHz-es FLAC. Le lehet mérni. Azért, mert az MP3 szar, még nem kell elítélni a tömörítést.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz r3dsnake #96940 üzenetére
Pontosan, de van olyan hónap amikor nem jön ki egy se, akkor a régebbiekből veszek max kettőt. Mondjuk most 4 is megjelenik, de az egyik már meg is van. A szűk zenei izlésemnek köszönhetem, hogy nem ettől fogok csődbe menni.
-
-
GALARDO
addikt
válasz r3dsnake #96936 üzenetére
És át tudom rakni az ősrégi Nokiámra is, a zenéket? Na meg ez így biztos nem legális, ennyi erővel sokkal egyszerűbb lenne a tudod honnan leszedni. De mondom, én szeretném támogatni az előadót is. Bennem ilyen formán nem buzog, az a bizonyos magyar vér.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz Cyberpunk #96932 üzenetére
Persze, utána meg az előadó úgy dönt, hogy leszedi az albumjait. És ez nem vicc, párszor már jártam így. Inkább támogatom az előadót, és behúzom a zenéket örökbe.
-
SÖ
addikt
Lassan szifonon is lehet tölteni a Whatsappot. Nekem már két hete működik a videó hívás funkció.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz madgie #96929 üzenetére
Ez nem is vitás, én is szerettem. Ván óta tudom, hogy létezik fürge droid.
Más: Nem is emlékeztem, hogy ekkora trágya a free spotify. Nem akartam zároltatni a fiókomat, de végül kénytelen voltam lehúzni ájtúnszról az albumot. Tele van reklámmal, na meg 1 óra alatt kb 5 szám volt az albumról, a többi mind ajánló volt. Tudom, ne nézzem a ló fogát, de azért na.
-
GALARDO
addikt
-
GALARDO
addikt
válasz madgie #96922 üzenetére
One tulajként én se hinném el. Nyugi, én is sokkot kaptam, amikor először tapasztaltam, hogy 2x tovább bírja mint a ván. Lehet itt humorizálni, az epül akkor is hatalmasat alkotott. Ja, és én nem vagyok törpe, vagy cica fiú, hogy egérmozival szaladgáljak, mert nem fér el a kezembe/zsebembe egy
normális telefonphablet.Ui: Kedves madgie, ne vedd magadra a jelzőket!
-
GALARDO
addikt
Az előbb még fémből volt a hatplusz, de lehet, hogy haluztam. Legutóbb még csamcsung tepsid volt, franc tudja követni.
18: Az meg már nem tepsi. Amúgy az az egyetlen számszung amit kipróbálnék.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz GALARDO #96910 üzenetére
várj még vele vagy 2 hónapot, ősszel viszont leesik az ára, szóval addig már duplán ne!
r3dsnake; márpedig abban akár fogadni is mernék, hogy 4" környéki iphone nem nagyon lesz az 5s-től jelentősen jobb akkumulátoros üzemidővel.
GALARDO; a 6 plus majdnem tudna annyit akkumulátoros üzemidőben, mint a jelenlegi telefonom.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Cyberpunk
félisten
válasz GALARDO #96910 üzenetére
Szegények szenvednek az üzemidővel, de bezzeg a 6+. a méret van hogy néha nagy, de ma már megszoktam, igaz tekerés közben nem nyomkodhatom ugye, persze nem okozna különösebb gondot visszaváltani kisebbre, akár 4" körülire is, mondjuk egy Blecky. az üzemidő viszont hiányozna azt megszoktam.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
legenda
válasz GALARDO #96907 üzenetére
jön a meleg nyár, aztán olvadjon ki az előlapi kamrát rögzítő fólia, mi?!?!
vagy az csak a kis 6-os sajátossága?
meg az emelt árak sem annyira tetszenek...r3dsnake; iphone pedig mostanság lesz neked megfelelő...
találgatják, hogy megint lesz majd esetlegesen 4" kijelzős típus valamikor, de ha igaz is, az nem a főbb vonal lesz, így biztos sok okosság kimarad majd belőle, ami a nagyokban adott lesz.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Ragnar95 #96905 üzenetére
sarkítva ugyan, de a mérnökök azt fejlesztik, amire utasítást kapnak - ha van is valamennyi szabad mozgásterük - , a marketing meg más tészta, egy termék eladhatósága szempontjából összetettebb dolog, mert sokszor a körítés adja el a terméket, de legalábbis nagyban segíti.
valamilyen szinten figyelnek a vásárlói igényekre is - az apple a legjobb példa erre, hiszen régebben megtehette, hogy ő diktált a felhasználóknak, de aztán olyan dolgokban kellett engednie, amiben néhány éve még elképzelhetetlen lett volna -, de nem más mutatók rovására, hanem csak egy bizonyos szintig.r3dsnake; megfelelne nekem az iphone 6 is, de kellene bele a 6 plus akkumulátora és kamerája.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Igen, erre én is gondoltam, de néha úgy érzem,h a marketingesek elnyomják a mérnök csapatát és csak az eladási számok számítanak, a vásárlói elégedettség nem.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.