Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Ez csakis velem történhet meg.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #56296 üzenetére
A nokinának van több featurephone-ja is 2,4"-os kijelzővel.
Pl. 208, 301 vagy 515
-
vadászcsiga
félisten
Kellene anyámnak egy olyan telefon ami nyomogombos, viszonylag nagy kijelzőjű mert sok MMS-t kap az unokájáról, es ne legyen bonyolult a menüje. Ismertek ilyet? Az emporia mama telefonja jó lenne csak ki kicsi a kijelző.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #56291 üzenetére
Még mindig kevésbé balfasz, mint az acer "megoldása". Ráadásul abból a billentyűzetes/keretes förtelemből nagyon nehéz kiszedni a táblát. A hátsó kamerát teljesen takarja a tok, tehát ki kell műteni a táblát, ha fotóznál. A billentyűzetben nincs is akksi, és ott csak egy mélyedés van, nem tartja stabilan a felső részt. A 400e-s változat is ilyen kialakítású. Ezekre a hibrid gépekre csak az Asustól láttam eddig értelmes megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz vadászcsiga #56291 üzenetére
a MS nem először akar tévúton járni tablet ügyben. ugye nem az Apple találta fel a tabletet, de a windowsos megoldás előtte egy borzadály volt. Nehéz, drága, optimalizálatlan...
-
vadászcsiga
félisten
válasz Cyberpunk #56288 üzenetére
Pedig egyedül az alacsony árral tudnának elterjedni. Az a kihajtható láb a leggázabb, mintha a 80-as években lennénk. Anyámék Videoton color star tv lábára emlékeztet. Manapság amikor mindenki a praktikumra helyezi a hangsúlyt, ők tovább folytatják ezt a nevetséges megoldást.
-
whitezo88
nagyúr
válasz vadászcsiga #56287 üzenetére
400 rugó + cover 47ért? aztapicsa.
Inkább egy Air akkoris... (méghogy az Apple gépek túlárazottak)
a Full HD előny ellenére is.most nézem: 695e a legnagyobb
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #56287 üzenetére
Ja és kurva drága is.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
vadászcsiga
félisten
Ebből az öszvérből még 2-es is készült? Minek? Állítólag az eddig sem konnyu súlya még nőtt is.
Microsoft Surface Pro 2 -
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
törölt tag
válasz Totheground #56282 üzenetére
iPad-en most is ugyan ez 7.0.4 alatt, szval megint a mentesemben van valami..
-
-
törölt tag
Telom 7.1 beta 2 alatt olyat produkal, hogy ha slo-mo alatt veszek videot az elso fele a videoknak oda van.. Masnak gondolom meg nem jott elo ilyen?
Eleg gaz mar, hogy allandoan mindennel csak a faszsag van.
szerk: sima videonal is ez van.[ Szerkesztve ]
-
-
DanielK
addikt
Az miért van, hogy számla nélkül olcsóbb a BKV bérlet?
-
b4zsi-
őstag
válasz vadászcsiga #56272 üzenetére
Rendben van. Nem muszáj mindenre app. Lehet jobb is így
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Az megoldható lenne hogy a felső statusbar lehúzásakor megjelenő naptár részben látszódjon a névnap is?Be lehet ezt kapcsolni valahol?
5S 7.0.4 esetén és nincs JB!...nem is akarok.206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
-
b4zsi-
őstag
Király nem tudom letölteni az imdb appot, mert IOS 7 kell hozzá.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz r3dsnake #56254 üzenetére
Elnéztem, Cubby-ban akkor a tárhelyem, DP-ben csak 60 körül. Egyetem miatt kaptam mindkettőt.
más:
Egyébként ha megjön a teló és IOS 7.0 van rajta, akkor hogy érdemes frissíteni: Telóról, vagy iTunes és shift+valami kombóval? (pontosan már nem emlékszem mi a másik módszer) -
Vasinger!
nagyúr
válasz Cyberpunk #56248 üzenetére
Ha már dropbox. Tök jó, hogy van 150 GB tárhelyem ott, ha nem tudom használni, mert az app fenéért se akarta feltölteni oda a camera uploadot. Egy kb. 2-3 perces videót sose tudott feltölteni, hiába volt 10 Mbit/s feltöltési sebesség. Elején elindult, majd visszaugrott az elejére. Ezt nem tapasztalta valaki? Mi lehet a gond?
nord_:
Hát úgy más
BoboDJ:
Kár, hogy nincs más Apple termékem, így az Airdop is egy nagyon jó kis haszontalan funkció lesz számomra
Nem értem miért ragaszkodnak almáék ennyire, hogy csak ők, senki más elvhez.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Most kezdem összerakni magamat a két napos szilveszter után. Nem volt egyszerű.
Szóval BÚÉK mindenkinek. -
Vasinger!
nagyúr
válasz vadászcsiga #56242 üzenetére
iPhone BT-n keresztül nem csak Apple termékre lehet küldeni adatot? Mert nekem az istenért se tudott összekapcsolódni BT-n keresztül a mobilom a gépemmel, mert gondoltam DELL. Vagy van rá valamilyen mód?
-
Cyberpunk
félisten
De remélem okostelefonja van azért.
-
DanielK
addikt
Elég maradi. Pénze van a szekrényre?
-
bigdady
nagyúr
MMS
-
vadászcsiga
félisten
Ma bt-n átküldtem néhány fotót az eladó szekrényünkről a kolléganőmnek akinek se mobilnetje se wifije se email címe nincs. Ilyen esetekben azért jól jön ez a fajta fájl küldés.
Érdekes, ha nincs nem hiányzik ha van akkor viszont rögtön gondol rá az ember. -
r3dsnake
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
Hát 5,25" ha ez lesz az SGS5-ben nagyot fogok nyeríteni. Én még emlékszem a Note 1-emre, meg hogy mennyire fikázta a nép, azt tessék alig kisebb, igaz más képarány.
-
Cyberpunk
félisten
-
nofi
addikt
válasz Cyberpunk #56226 üzenetére
Naigen. Egyébként valaki a másik topicban küldött egy leírást, ahol az én alaplapommal sikerült elérni egy stabil rendszert, ez volt ami felkeltette az érdeklődésemet. Kicsit hiányzott már a kockulás, ezért rögtön bele is vetettem magam. Végül is elindult, de be kellett lássam, hogy jobb ha egy megfelelő Gigabyte lappal esek majd neki, mert így lehet, hogy heteim mennek rá mire kiszűröm a hibát. Az exFATnak köszönhetően már nem látom olyan vészesnek a két oprendszer közti kommunikációt.
Xbox GT: nozsolt
-
lacy86
addikt
Rayman Run beszerezve , kiraly game! / tegnapi akcio /
Wall Street illetve Rush / HD Hun-t kell varni asszony miatt! /En meg azert ezt is varom : The Hunger Games: Catching Fire
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
Az ünnepek óta a második józan napomon BUÉK minden fórumtársnak!
Az első munkaszüneti napom hackli telepítéssel telt. Sajnos a patchelt BIOS miatt többször is fagyott, a Windows 8.1 meg pláne nem szerette ezt az új felállást. Kezdtem megszeretni az OSX-et, de be kellett látnom, hogy ennek így, ebben a formában semmi értelme nincsen. Azt viszont eldöntöttem, hogy lapot cserélek és a közeljövőben neki fogok állni még egyszer. Mindenesetre összesen közel 2 nap ment el a Windowsra visszaállással, így a fórumozást sem erőltettem.
Nem részletezném tovább az elmúlt 1,5 hetet. Röviden-tömören:
Infinity Blade 3: 8/10
Rayman Fiesta Run: 10/10 (remélem mindenki beszerezte a Jungle Run-t, xmas promoban )
Uncharted 2: 9/10 (jöhet végre a 3)
LoL: továbbra is küzdök a 30-as szinthez
Wall Street farkasa: 9/10 - kult-trágárság, kokó, cs*csök. Eddig is imádtam DiCaprio-t és az utóbbi időben McConaughey szintén kedvenc lett. Scorsese baromi jól mutatja be a könyvből is üvöltő életérzést.
Rush: 9/10 - Nem vagyok egy Forma 1 fan, Lauda balesetéről is csak elvétve tudtam információkat. Ha csak a film 80%-a volt igaz, akkor is le a kalappal.
The Butler: 8/10 - Azért a végén majdnem megkönnyeztem.
Sound City: 10/10 - Az utóbbi évek legjobb zenés dokumentumfilmje, sok-sok kedvenccel.
Don Jon: 7/10 - Valami végig hiányzott a filmből, de voltak benne jó sorok, nevetős részek (Tony Danza!)
Riddick: 5/10 - Csalódás
Pandorum: 9/10 - A Riddick után újranéztük és még mindig az egyik legütősebb befejezésű sci-fi.
A legtöbbet hallgatott albumok pedig a Jagwar Ma - Howlin, Kurt Vile - Wakin On A Pretty Daze, RDGLDGRN - RDGLDGRN LP voltak így év végén.Xbox GT: nozsolt
-
bigdady
nagyúr
Ne feletkezzünk meg a A part-ről sem.
Django is jó film, Tarantinonak is vannak jó filmjei de szarok is: SinCity, DeathRace stb -
veterán
válasz Cyberpunk #56215 üzenetére
Várós film lesz nagyon, kár hogy olyan kevés sci-fi van amire érdemes moziba el menni. 2013-ba Gravitáció az volt illetve a Tűzgyűrű.
Vasinger! T-től mikor jön telefon akkor kiszállítás előtt a T ügyfélszolgálatos el is mondja hogy, a futár köteles megvárni amíg kibontod a csomagot, és ellenőrzöd hogy minden rendben van vele. Gondolom Vodánál is ezt mondják. Ha valami van vele akkor jegyzőkönyv is úgy hiteles csak, ha a futár is ott van, máshogy nem is lehet kiállítani.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
veterán
Itt az a gondom hogy az adott terméket nem tudom interneten megrendelni, olyan lehetőséggel hogy átvételkor fizessem ki a boltba. Úgy tudok csak netes rendelést le adni, ha egyből ki is fizetem. Szóval a miértjét nem értem hogy miért van így megcsinàlva. Ennyi lett volna csak a gondom, csak szimplán feltűnt hogy elég érdekesen van megcsinálva.
De nem csak nekem tűnt fel ez. katt
No Offense
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
Vasinger!
nagyúr
Ha a futár hozza a mobilt, akkor előtte ki tudom bontani a csomagot, hogy valóban az van benne amit rendeltem, vagy ilyet nem lehet csinálni?
-
SÖ
addikt
válasz Bling95 #56175 üzenetére
"Mi a stresszmentes élet titka? Sok kokain, és napi kétszeri kézimunka."
Ragnar95
Tarantino egy zseni, csak nehéz követni. Minden filmjében a kelleténél is több szálon fut a cselekmény, és döbbenetesen világítja meg - földi halandó számára is - az alvilág véres valóságát. Ami ritkaságnak számít, hogy mint a dramaturg, mint a látvány, a legapróbb részletekig, túlzások nélkül tükrözi a valóságot, ezzel sokkolva a laikus nézőt.
Galaktikus útikalauz stopposoknak sem tetszett? Az is egy eléggé szurrealista rémálom. Én sokadjára megnézve is csak kapizsgálom miről is szol.
jozsi252
Szerintem az APR-ek nem ugyan az mint egy internetes boltok pl. PC land, stb. ezeknek csak átvevő helyeik vannak, de még ott is tudsz kp vel fizetni az átvevő pontokon.
Siránkozás helyet én a helyedben akkor is elmennék személyesen, és ha nincs raktáron, rendelnék. De telefonon is megkérdezheted. Kizártnak tartom, hogy ne lenne készpénzes fizetési lehetőség.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #56210 üzenetére
Hát talán ő is olyan "örökifjú" mint a Bryan Adams. Nem az a lényeg kinek milyen az arca.
-
mondomén
őstag
válasz vadászcsiga #56210 üzenetére
Hát most erre mit mondjak. Ez nem a dicaprio defektje, hanem a tiéd. Amúgy már akkor látszott, hogy mekkora tehetség. A kosaras az egyik kedvencem.
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #56206 üzenetére
Van ami a történetre megy rá, mint amit feljebb említettem Út a vadonba, a Django az tipikus hent film. Néha kell ez is.
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #56206 üzenetére
Tarantino mindig is elég elvont és zavaros filmeket készített, de nekem meg pont az újabb filmjei jönnek be jobban
De hát ugyebár ízlések és pofonokPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ragnar95 #56202 üzenetére
Nincs azzal baj csak nem vagyunk egy korosztály. Régebben azért több mondanivaló volt a filmekben meg jobb történetek is voltak. Az igazán nagy sztárok évente, kétévente csináltak filmeket es azok tényleg ott voltak. Ma néztem az elozeteseket a moziban es 1 db filmben vagy 4-5 Oscar díjas színész játszik és mégis középszerű. Kioltják egymást.
Bling95
Az sem bejovos, nem szeretem azt a képi világot.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nos, enyhe cinikusságod félretéve, el olvashatnád még egyszer hogy mit írtam.
"Szóval olyan lehetőség nincs hogy, " helyszínen fizetve ". Na mindegy, nem nagyon értem a dolgot."
Az adott termék nincsen raktáron abba a boltba ahol át akarom venni. Szóval hiába fáradnék be, nem tudom megvenni.
Elég sokat vásárolok webshopba, és mindegyiknél van olyan lehetőség, hogy személyes átvétellel, helyszínen fizessem ki a rendelt terméketSzóval olvasd el még 1x a hozzászólásom rendesen thx
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
Bling95
őstag
En a Sin Cityt nem tudtam hova tenni. Bar reglattam , kene vele tenni meg egy probat lehet
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #56199 üzenetére
Ja a sztori zavaros, de megmagyarázzák miért tud a néger lány németül végül is. A német meg lehet rabszolgaság ellenes. Hitler messze van még.
-
Ragnar95
félisten
Úgy látszik, a te ízléseddel van a baj, Di Caprio és a Django se jön be, hááááát....
Amúgy mindig azt mondom,hogyha nem kritikusként nézi az ember a filmet, csak élvezi, akkor sokkal több jó filmet talál...
Tarantino számomra eléggé megosztó rendező, mert pl a Becstelen Brigantyk és a Django a kedvenc filmjeim között vannak, de a Ponyvaregény annyira nem jött be, a Kill Billt meg kifejezetten unalmasnak találtam, végig se tudtam nézni.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Bling95
őstag
Zavarosnak zavaros, de kozel sem annyira mint a tobbi Taratino film ( szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest