Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergőke88
addikt
Szerintem nem lesz rá akció, mivel hiány van belőle.
Nike oldaláról tudsz rendelni olcsóbban és ott készlet is van.Ittakary boldog születésnapot!!
-
törölt tag
Vennek Watch Nike+-t, Black Friday alkalmaval szokott akcios lenni az Apple Storeokba? Eddig nem figyeltem.
-
nofi
addikt
Abban bíztam, hogy a Netflix majd meghozza a kedvem a 4K TV-hez, de úgy néz ki sikerült ezt a projektet pár évvel kitolniuk Mi a francnak kell 7. generációs intel proci egy 4K streamhez?
Xbox GT: nozsolt
-
r3dsnake
nagyúr
válasz -secret- #131485 üzenetére
15 éve megjelent könyvről van szó, és a Harry Potter sorozatban is többször előkerült. Ebből tanultak Harry-ék. Nekem is ott figyel a polcomon kölyökkorom óta. Ennek a szerzője Salamander. Engem az lepett volna meg, ha nem ez a címe. Mondjuk kicsit félre van fordítva az eredeti. A másik ilyen, ami kijött az a Kvidics évszázadai meg a Bogar Bárd meséi. Mindkettőre van utalás az eredeti sorozatban.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
icecave: T Családi opcióban vagy ugye Te is. Neten Neked is számlázza az "ingyenes" hívásokat? Tegnap megkérdeztem elvileg hónap végén vonódik le ebből az összegből az ingyenes hívások ára. Ilyen megoldást b&szod...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Voltunk vadasparkba.. kerjuk ne adjon Apple termekeibol a lovaknak....
[link][ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz -secret- #131463 üzenetére
Mi tegnap néztük Győrben délután 2-kor, szerencsére volt hely még a film előtt is. Mondjuk mi angolul lestük.
A fimről:
Engem már a főcímdalnál elkapott a nosztalgia, már ott vigyorogtam. Nagyon tetszett, hogy nem a HP brandet nyomatták, hanem egy teljesen független szálat indítottak el, amit szépen ki tudnak majd bontani még a következő 4 filmben. Engem megvettek kilóra. Salamander karaktere pedig a legjobb/legszimpatikusabb az utóbbi időben látott alakítások közül. Nagyon bírtam, és remélem végig benne lesz a szériában. Az ő hangja sokat hozzáad az élményhez, vétek magyarul nézni.
-
szekra
addikt
Az lehet, hogy 6s es sima 6-nal kulonbozik a lenemito pocok hasznalatakor a rezges? Vagy csak haldoklik nalam a vibramotor.
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Gsx-rr
veterán
válasz radi8tor #131462 üzenetére
Decemberben es a Star Wars-varom.
Amugy en mindig hetvegen delelott megyek moziba. Altalaban 10-en vagyunk a teremben. Nem birom amikor tele van a mozi,kepes vagyok leulni a 3. Sorba csak ne uljon senki mellettem.
Mulkor voltak sokan,de halisten a Dr. Strange miatt volt tomeg. -
zoltanz
nagyúr
A 4S -em egyre többet csinálja (újan is előfordult) nem érzékeli, hogy rádugtam töltőre. Utána rögtön viszont már húzogathatom/kapcsolgatom egyből érzékeli. Nem kontakthibának tűnik, mintha nem érzékelné az Ampert.
[ Szerkesztve ]
-
-
zoltanz
nagyúr
Ez a Apple térképek egy fos, Google Maps éjszaka pl. átvált negatívba (fekete háttér) nem zavarja a szemet. Lassabb adatkapcsolatnál (EDGE) is gyors a térkép letöltés (akár offline térképekkel). 300 MB Magyarország, BP+Dunántúl 150 MB.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Radi mi ott majdnem előttetek már megint az a két tűzoltó autó, meg 2 mentő?
-
agabe
addikt
válasz icecave #131404 üzenetére
Mate 8 se sokkal gagyibb nala, es dominoban 105ezerert jo ar.
Ok nem press touch, meg nem amoled, es csak 3 giga ram, de az is elegnek tunik ranezesre tesztek alapjan, haveromnak ajanlottam is vegyen olyat, mert ezen az aron fuggetlent (dominosok fuggetlenek) nem kap foleg rendes garival, meg ebben az arsavban sem jellemzo ez a hardver...ja es dual sim (nemtom p9 plus az-e)
Kepekeben ugy nezem azert 9 plus jobb valamivel Mate 8-nal, de pl optikai kepstabi csak mate 8-ban van (nem ertem miert), szoval videoban meg a Mate-et preferalnam.
Jo az a P9 plus, de ar/ertekben Mate 8 most nagyon ott van t-nel ha Huawei kell.(#131451) B-L-A-C-K:
Jujj..kis gonosz[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #131445 üzenetére
Szerintem a sima talpa miatt mondta.
Szerk: ja.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Gergőke88
addikt
válasz Jojo5 #131435 üzenetére
Szerintem az a HH cipő normál felhasználásra baszott kényelmetlen.
Volt a lábamon, ha az Alpokban laknék, vagy az Alföldön lennék valami gazda akkor ok, de olyan vastag a talpa hogy betonon istenverése lehet, vezetni se lehet benne egyszeru.Menj el valamelyik plázába ott van office shoes, playersroom, és társai.
-
Jojo5
őstag
Szeretnek cipot venni, milyet vegyek ??
Igazbol Helly Hansen Knaster 3-at neztem de 45kt sajnalok kicsit ra viszont neztem Timberland Euro Hikert is, merre menjek el nezelodni ?
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
B-L-A-C-K
titán
válasz hdanit610 #131430 üzenetére
Sorjegyeben hogy valami értelmeset nyerj alig van esélyed, ebből a karácsonyosból is egy sorozatban 2.3 millió darabot adnak ki, és ilyen 30 ezresből csak 5 ezer van benne, 1:460-hoz hogy egy ilyet húz, azaz nem sok az esélye. Ezért se szabad sorjegyből egyszerre sokat venni, heti max pár darab, és vagy szerencséd lesz vagy nem, mert aki sokat vesz hosszútávon biztos bukú, kivéve ha fog valami nagyon nagy összeget, de az ritka.
Amúgy ismerek olyat aki idén márciusban az egyiken 25 millát kapart, na az már baráti azért.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Egy kis vega saláta reggelire...
-
vans?
őstag
Szokott valaki kijarni Parndorfba vasarolni? Regen sokat jartam, kineznek megint, de nem tudom, hogy karacsony elott eri-e meg jobban, vagy januarban.
hábm bábm
-
Jojo5
őstag
-secret-:Reszvetem.
Mas, vegyek be azok qkik most moziznak... En is szeretnek menni, de eselytelen, viszont a keitikakat varom...
Tegnap hazertem este 9re, ma kene bakancsot/cipot vennem... Holnap delben meg utazhatok ki megint, most Brema az uticel szoval ha valami kis cummo kene valakinek az irjon PM-et...
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Arcképgyáros
válasz B-L-A-C-K #131417 üzenetére
Köszi srácok.
Szerintem valami vírus támadhatta meg mert 2 napja szédelgett (kiment az udvarra, nem talált vissza a lakásba) meg bujkált + nem evett nem ivott, hányt össze vissza. Sosem csinált ilyent. Tegnap már mondtam anyámnak, hogy hívjuk ki a dokit elaltatni mert tényleg nagyon rosszul nézett ki meg olyan volt mint egy rongy. Aztán most mondja reggel anyám, hogy este beletette a helyére és el is aludt.
Bár már nem volt fiatal mint leírtam abban a hsz-ben, de talán így jobb lesz már neki.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
lacy86
addikt
Tegnap volt Showder klub
Kiss Adamot nezzetek meg.
😂😂😂😂😂😂😂😂 -
Arcképgyáros
Fantasztikus állatok és megfigyelésükön volt valaki?
-
Gergőke88
addikt
Nyugati felüljárónal a BMW-re potyogott a hídról a vakolat.
Csóri csavot sajnáltam.Icecave: Grat! Ez vmi phablet?
-
gyuromoj
veterán
Na vettem egy Antonio Banderas King of Seduction parfümöt DM-ben. 3,5k volt az 50 milis, de nagyon bejövős az illata.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
nagyúr
Na rendeltem egy P9 plus-t. Nem bf-es csak megvártam hátha leakciózza a Telekom, de nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest