Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• B.Ricsike

őstag

válasz gzbotii #11380 üzenetére

Újként hirdették itt ezt a telefont.

Megvettem, és a széria szám nem egyezett a dobozon lévövel. Itt mondták már,hogy egy refurbishet, azaz valószínűleg egy cserélt készülékröl van szó.

Ha ellenörzöm az szériaszámát, akkor a dobozon lévöt beírva kidobja a gari idöt stb stb, viszont a telefonéra ez írja ki :

"We're sorry, but this is a serial number for a product that has been replaced. Please check your information and re-enter your serial number. If your information is correct, you may need to contact us."

Ennyi a bajom. Jó lenne tudni, hogy akkor ez most milyen készülék is, mert ha egy új, de cserélt, akkor no para, elleszek vele, de ha valami más, akkor én nem ezért fizettem.

Fólia rajta volt, de az egy dolog.... 5.0iOS volt rajta, és tök alapon volt minden. Bár ez semmit nem jelent. iTunes viszont müködött.

Ha azt mondaná valaki, hogy igen, ez egy cserélt, új készülék, full új, garis, akkor semmi baj, fasza, csak így hogy semmit nem tudok, idegesít. Meg az, hogy nem tudom ellenörizni a széria számát.

Ennyi.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák