- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gigicuci
senior tag
Szia!
Én már fólia nélkül használom hónapok óta. Zsebben, kulcs nélkül stb. de különösebben nem vigyázok rá. Szerintem átlagos mértékben karcolódik, nem mondanám különösebben karcállónak. De ezek inkább hajszálkarcok+1-2 erősebb, inkább csak súrlófényben látszanak, bekapcsolt kijelző mellett nem vettem észre őket sose.
Személy szerint engem sokkal jobban zavart a fólia miatt zsírosodás/fénytörés de ennek meg kell fizetni az árát. Ha hamar el szeretnéd adni akkor tegyél rá valamit, hogy az értékvesztése kisebb legyen.
-
radi8tor
MODERÁTOR
fagyalllo is ennyiért adja garanciával. Persze, ha nem pesti vagy akkor macerás a dolog.
-
szaki04
senior tag
Aham... letöltöttem, létrehoztam egy fényképek nevű mappát, melyet megosztottam a gépemmel, előtte persze bemásoltam az összes képet a telefonról. Majd megosztás után, a telefon közölte töröljek valamit, mert nincs hely. Nézem az AirDisk-et: közel 4! giga a mérete a programnak!!! Micsoda?! Mitől?! Töröltem is lendületből...
Új hozzászólás Aktív témák
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Mikrotik routerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tesla topik
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Politika
- Spórolós topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest