Hirdetés
- Mozilla Firefox
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Úgy tűnik, hogy nem bünteti meg az EU az Apple-t a böngészők miatt
- Synology NAS
- Google Chrome
- Sweet.tv - internetes TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Thunderbird
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
szabonagyur #334573 üzenetére
Azt gondoltam, hogy a "nem fókuszál a 3x kamera" nem fogja senkinek sem meghaladni a szellemi és technikai tudását. Sajnos tévedtem. Ezt a hibát többet nem fogom elkövetni.
Írtam email a mmonline-nak több mint 60 napja nem kaptam választ. Hívtam őket, 3x igértek visszhívást, nem hívtak vissza. Amikor mondtam, hogy akkor megyek a fogyasztóvédelemhez akkor pedig elkérték az ősszes eredeti papírt, hogy csatolni kell a termékhezHétfőn folytatom a történetet. Igazából ráérek mert van még pár telefonom. De amikor az arcomba röhögött az üzletvezető, hogy "nem a jogszabályok szerint járnak el, hanem a szervíz dönt" akkor jutottam el oda, hogy mostmár érdekel mi lesz. Ha harc akkor legyen harc. Ráadásul full flegmák voltak, meg ahogy kezelték a telefont teljesen elfogadhatatlan.
Mindenesetre a fogyasztóvédelnek már jeleztem. Egyenlőre csak tájékoztattak a lehetőségeimről de a következőre megy a panasz minden fórumon. Bár totál nem érdekli őket -
Sasi001
senior tag
válasz
szabonagyur #334573 üzenetére
Mert az Apple csak egy évet vállal, a többit az eladó. Gondolom lejárt az egy év.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WN750-B - 34" IPS - 3440x1440 WQHD - 75Hz 5ms - FreeSync - HDR 10 - Hangszórók - sRGB 99%
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
- Lépj szintet a játékban még ma! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest