-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
MIK oldalán van pár felhasználatlan Akasztófa+ redeem kód a teljes verzióra, startoljatok rá ha valakit érdekel!
[ Szerkesztve ]
-
heidrich
senior tag
válasz galaxys80 #77048 üzenetére
természetesen Offline egy gombnyomással bármilyen számot/albumot/playlistet le tudsz cache-elni és tudod hallgatni bármikor netkapcsolat nélkül.
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
buci30
addikt
válasz heidrich #77057 üzenetére
Mennyit ehet mondjuk ha nem szedek le offline zenét hanem az előfizetés adat kárára menne?
Gondolom eszi rendesen mi?Igaz szerencsére ahol nagyon kell az a konditerem de ott megvan a wifi jelszó így nincs gond
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
heidrich
senior tag
válasz buci30 #77058 üzenetére
volt mikor 1-2 hétig lusta voltam rávenni az Offline gombra és megvárni mire mindent letölt, és városba szaladgálás közben hallgattam 300-400 megát leszívott szépen LTE-n (persze az akksit is eszi), mondjuk nekem belefér azért ennyi van 1.5GB-m, nem azért mondom, hogy ez hú de sok lenne manapság
de amúgy amiket az utóbbi időben már hallgattál azok alapból cache-ből indulnak el okosan, hiába nincsen offlineolva.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek ez az iPhone 5 készülék megéri ezt az árat?
Köszönöm!
Samsung S9
-
heidrich
senior tag
válasz Víz Elek #77061 üzenetére
Gondolom eredetileg T-s volt csak onnan tiltották, más szolgáltatóval még megy... vagy fogalmam sincs honnan származik, a függetlenítés ugye tiltott téma.
tudom hogy a pénz nagy úr, de én nem vennék ilyen forrásból iPhone 5-öt, akkor inkább keress egy rendes 4S-t.
[ Szerkesztve ]
-
Víz Elek
senior tag
válasz heidrich #77062 üzenetére
Igen, T-s volt, de tiltották.
Keresgéltem i4S-t, de ami elfogadható állapotban van, és független (Telenoros kártyával szeretném használni, és ha jól tudom, akkor a Telenor i4S-t már nem is forgalmazott) az eléggé húzós árakért vannak..
Kérdéses, hogy egyáltalán meddig lesz rá szoftveres támogatás is.
Samsung S9
-
heidrich
senior tag
válasz Víz Elek #77066 üzenetére
ne is gondolkodj ilyen iPhoneokon, vagy normális helyről vagy sehonnan, vagy köss kompromisszumot és 4S-t vegyél, nem annyira vágom a 4S árakat, de tuti találni ennyiért szépet és rendes forrásból... miért jó, hogy később lesz egy 70000 Ft-os iPodod ha letiltja a többi szolgáltató is? eladni se fogod tudni, max 40000 Ft-ért...
szóval én azt mondom, hogy csak ésszel és ezt jóindulatból mondom.
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz heidrich #77055 üzenetére
Viszont sajnos a legfontosabbat (saját mappák kezelése) nem tudja.
Mindegy, mert most rátaláltam a Capriccio-ra [link]. Ez iszonyat jó lejátszó és minden igényemet kielégíti.
Kezeli a saját mappákat, tud EQ-t, elvileg wifi-vel is felmásolható a zene, bár ezt még nem találtam meg.
Viszont miközben ezt feltelepítettem plusz a zenéket is feltettem és az EZMp3-at töröltem elveszett 300 mb a tárhelyemből.
Maradhatott valami szemét az előző lejátszóból? -
Ice&Lime
veterán
Hihetetlen...
Valaki eltudja magyarázni, hogy konkrétan miről lehet megkülönböztetni az iphone 3G-t és a 3GS-et?
Mi az a valami amiről biztosan megkülönböztethetőek? -
heidrich
senior tag
válasz galaxys80 #77069 üzenetére
mért tudna ilyet? zene-streaming szolgáltatás..
ugy csoportositod a zenéket ahogy akarod komplett albumokat/számokat/előadókat el tudsz menteni a "My music" szekcióba, úgy mint pl. iTunesban, igényesen.
de ha a playlisteket szereted (vagy nevezzük úgy ahogy Te, mappák) akkor úgy rendezed ahogy akarod, bármelyik eszközön egyből megjelenik.
vágom ezt a mappás megoldást, szóval értem a "problémádat", annó 10 éve Windows XP alatt így tárolgattam a zenéimet mikor Winamppal hallgattam zenét, örülök, hogy már ez a múlt.
de persze nem akarom rád erőltetni, minden úgy hallgat nezét és úgy rendezi, ahogy akarja.
-
heidrich
senior tag
válasz galaxys80 #77081 üzenetére
hogy értve mit? hát kitöltöd ha nincs rendesen, (előadó/albumnév/számcím stb.) bármilyen zenelejátszó képes erre vagy van külső app is gondolom. de nem tudom honnan töltesz zenét ha nincs kitöltve rendesen az id3 tag..
viszont a topic témájától nem akarok eltérni
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Ice&Lime #77080 üzenetére
Ez utángyártott hátlap, mivel 3G-ből nem volt fehér, onnantól meg mindegy, melyikre rakod fel, mert méreteg megegyeznek. A telókról még meg tudnád állapítani, h melyik-melyik, mert 3G-n nincs iránytű app, de utángyártott hátlapokról nem fogod tudni.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
galaxys80
veterán
Meg tudná valaki azt nézni nekem, hogy ha utazik ma valaki valamerre, hogy az időjárás appban frissül-e neki egyből a helyszín?
Nálam nagyon változóan találja csak meg a helyzetemet.
Több dologra is gondoltam:
Egyrészről lehet,hogy az is befolyásolja, hogyha gyengébb a mobilnet térereje? (Bár ekkor meg használhatná a GPS-t)
Másrészről meg engedélyezni kellene a frissítést a háttérben az időjárás appnak? -
Kicsirics77
veterán
válasz galaxys80 #77088 üzenetére
Másrészről meg engedélyezni kellene a frissítést a háttérben az időjárás appnak?
az mindenképpen sokat dobna a dolgon,mivel én bármerre megyek normálisan mutatja és a háttérben való frissítés engedélyezve van..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Rage47
veterán
válasz Kicsirics77 #77090 üzenetére
nekem nincs engedélyezve és akkor vált települést, ha belépek az appba
-
-
Rage47
veterán
válasz Kicsirics77 #77093 üzenetére
ja tudom, csak gondoltam alátámasztom az elméletet :p
-
galaxys80
veterán
válasz Kicsirics77 #77090 üzenetére
És (#77091) Rage47
Azért gondoltam, hogy olyankor nem akar települést váltani, vagy csak nagyon sokára (1-2 perc), amikor gyengébb a mobilnet. Tegnap kollégámmal utaztunk (neki 4S van) és ugyanez volt a helyzet nála.
Sőt,olyan is volt, hogy ugyan végre váltott települést a kiindulási ponthoz képest,de olyat mutatott amit már vagy 30 km-el elhagytunk.
Ezért gondoltam arra, hogy ha engedélyezem a háttérfrissítést (kizárólag az időjárás appnak), akkor gyorsabban pozicionálna.
Bár érdekes, mert a google maps meg egyből belőtte, hogy hol vagyok. -
Dtomi
őstag
Újra tettem az iphoto-t a mac-re mert a régi folyamat cseszegetett hogy frissítsem, azóta az új is cseszegetett hogy frissítsem most a 9.5.1 van fent ami a legújabb, ezzel az a baj, hogy az iphone azóta nem hajlandó wifin fellőni a mac-re photostream-ből a képeket beállítottam a fotostreamet, gyönyörűen bemásolja filmtekercsből a képet de nem jelenik meg a túloldalon valakinek ötlete?
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
heidrich
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest