- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Max
- OpenWRT topic
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
Speedy007 #332712 üzenetére
+ronin79
Reggel 4-kor vettem le a töltőről úgy zártam a napot (20:00 értem haza ) : 5o15 perc sot , aod be kapcsolva, folyamatos Bt kapcsolat az órával ,kb másfél óra carplay , kis telefonálás ez az.
Ez nekem nagyon parádés... Nem is tetszett az s23u topikba az embereknek hogy az i15 majdnem jobban bírta a napi használatot és hogy nem voltam hajlandó kompromisszumot kötni , meg ki be kapcsolni ezeket a dolgokat ...
El is hiszem hogy a max változat két napos telefon is lehet.
Bár nekem ez is jó üzemidő, nem érzem hogy többre lenne szükségem jelenleg
Maga a 6.3 szerintem pont jó méret , de nagyobb mérettel is el voltam , de kényelmesebb fogni a kisebb telefont.
Azért ezzel a pro motion kijelzővel is meg vettek, erre nagyon is haknis vagyok és azt kell mondjam nagyon fluid így a készülék.
Ha nagyon hasonlítani kellene élményben az Android 120hz-hez akkor azt mondanám hogy a droid inkább 90-nek tűnik mellette. Megvan még az ultra , azért volt alkalmam össze hasonlítani
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest