-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Engem szerencsére továbbra sem érint a dolog, mondhatnám, hogy külső szemlélőként figyelem az eseményeket. Azonban ez nagyon nem így van.
Iszonyatosan felbosszant és elkeserít ez a dolog. Folyamatosan ingáztam a két rendszer között, de letettem a voksom az alma mellett. Szépen ki is épült az ökoszisztéma (iPad, MacBook, HomePod, Apple tv 4K, mindenkinek almás telefon a családban), ami a mai napig tényleg nagyon remek.
Erre most meg jönnek az óriási problémák. A fotós is az volt, ez meg még nagyobb. Teljesen elveszi az ember kedvét az egésztől. Biztos mindenre lesz magyarázat (legalábbis hivatalos), de ilyennek nem szabadna megtörténnie. Teljesen hitelét veszíti az Apple, pláne a biztonság mítosz kapcsán.
Azonban az Apple mellett fény derül itt másra is. Hogyan működnek a bankok, ha törölt, lefagyasztott vagy már lejárt bankkártyákat lehet terhelni. Egyenleg nélküli kártyák mennek mínuszba, holott nincs rajtuk hitelkeret.
Rohadt nagy baj van a rendszerben mindenhol. Nem tudom ez hogy oldódik meg, hova vezet.
Elnézést, csak az elkeseredettséget írtam ki magamból.
Új hozzászólás Aktív témák
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest