-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nederlanden
senior tag
válasz
domerator #195677 üzenetére
Azert kerdeztem, hogy hosszabb tavon probalta e valaki a felso samsung/huaweit!!,mert 1-2-3-4napra en is atugrottam valamikor par eve es persze hogy zurzavaros volt mint egy vw-bol egy infinitibe kb
Viszont nemreg 2 ismerosom is vett huawei mate 2pro-t amit azota is hasznalnak es el vannak ajulva az eddig csak iphone hasznalat utan minden tekintetben.Konyorognek csak probaljam 2hetig.Felnott csalados komoly uzltembemberekrol van szo ,szoval nem tinik tapasztalaira alapoznrk.Nincs kulonosebb bajom az iphoneval sot, csak mar isztonyat unalmas,elore tudom h uj koratol 10honapig birja az akku 1bo napig majd onnan egy napot sem teljesen,semmi erdekesseg, ujitas, valtozas, szoval mint egy fadarab olyan hasznalni es birtokolni csak azert szeretnek "atmenni".
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest