- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok! SE-re tudok csatlakoztatni pendrive-ot? Ha igen milyen kábel kell hozzá?
-
domojko
senior tag
válasz Ragnar95 #136207 üzenetére
Csináltam id-t, bejelentkezek ITunes-ba, megkeresem az igo-t, rányomok h letöltés, kis ablakban kéri az id-t és jelszót, megadom, rányomok hogy vásárlás, kis ablak eltűnik és ennyi. Nem látom hogy tölti vagy valamit csinálna. Mit kellene látnom? Vagy hol látom h letöltötte?
Közben megvan....saját iphone alk. alatt. Köszönöm mindenkinek a segítséget. Esetleg ha vannak még ilyen ingyenes hasznos appok amiket le tudok szedni, megköszönném az ajánlásokat.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz TheMarci #136212 üzenetére
Valóban, én csak a hagyományos pendrive-okra gondoltam hirtelen, el is felejtkeztem a wifis/lightningos megoldásokról.
Viszont ugye ezek sem fognak teljes értékű fájlkezelést nyújtani a sandboxing és a root jog hiánya miatt.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Timyyy
őstag
Miért van az hogy a syncios nem látja az 5s-emet? A régi 4s-emmel sose vot gondja, pikk pakk cuccoltam fel-le amit akartam.
Most meg küzdhetek itunessel, meg win intézővel.Ja és ha már itt tartunk, hogy a rákba tegyek videót (avi) a telóra?? VLC van fent rajta.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
den89
tag
válasz Timyyy #136219 üzenetére
Szia!
Jó kérdés, én nem is ismertem ezt a syncios nevű programot. De az SE-hez én az iTools-ot használom az (iTunes-on kívül) és simán pakolok ide-oda rajta mindent. Jobb ilyen téren sokkal, mint az iTunes, nem kell szinkronizálgatni, meg ilyesmi.
A videót viszont pont iTunes-on keresztül teszem fel. Belemegyek az alkalmazásokba, ott megkeresem a VLC-t, és oda másolom be a videót. Plusz utána azt hiszem szinkronizálásra is rá kell menni... Ez nem biztos. Így telón a VLC-be belépve már ott is lesznek a videók, és ugye hál isten, most már AC3 is van az ingyenes VLC-ben, tehát gond nélkül lejátszik mindent.
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
válasz lugosi #136216 üzenetére
Ugyan úgy bent vagyok a munkahelyemen. általában az asztalon van a telefonom. wifi van bekapcsolva meg bt, nyílván rá rá nézek az emailek miatt vagy ha ebayezek azt is telefonon szoktam de lényegében semmi játék vagy bármi és van amikor a nap végére ilyen használat mellett 5 óra és 20%on van de van amikor 6, és ez azért elég nagy eltérés. főleg h 6ot szerintem mobilnettel is bírnia kellene simán.
-
Timyyy
őstag
válasz bigdady #136223 üzenetére
Tévedés, az Insta van ott egyedül és ezzel vége is a listának. A görgőnek ez a legalja. Most a laptoppal van összekötve, dee tegnap este az otthoni gépemen is ugyanez volt a helyzet. Nem lát több appot.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Teszla_
senior tag
Sziasztok!
Több mint 3 éve iPhone 5 16gb tulaj vagyok. Meg vagyok vele elégedve, de most talán eljött az idő, hogy szoftvert frissítsek. Jelenleg 6.1.4-et használok, amivel nem is lenne baj, de már van olyan program, amire szükségem lenne és nem indul el rajta, vagy nem tudom frissíteni.
A kérdésem az lenne, hogy a jelenleg maximálisan elérhető 13,5gb tárhelyből mennyi maradna, ha frissíteném 8.4.1-re, valamint várható lenne-e, hogy drasztikusan lassabb lenne a telefon és gyorsabban merülne. Sajnos az aksim már nem az igazi, 3-3,5 óra képernyőidőt produkál, szóval nem lenne elhanyagolható ez sem.Mivel még sosem frissítettem, szeretnék tanácsot kérni, hogy mi ilyenkor a teendő. Kell-e mentést csinálnom a jelenlegi állapotról, a frissítést wifin keresztül, vagy gépre kötve érdemesebb megcsinálni, stb. Minden tanácsnak nagyon örülnék.
-
anderledani
őstag
válasz Teszla_ #136226 üzenetére
Már nem tudod, csak a jelenlegi legfrissebb iOS verzióra frissíteni.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Teszla_
senior tag
válasz anderledani #136227 üzenetére
A telefon írta a 8.4.1-et, én is azt hittem, hogy csak a legújabbra lehet. De gondolom akkor ígyis-úgyis arra frissítene.
B-L-A-C-K: Nem szoktam eladni a telefonjaimat, a korábbi 3GS-em is meg van még, azon valami 4.1.3 körüli szoftver van
-
Diokhan
addikt
válasz Teszla_ #136226 üzenetére
Én a helyedben nem frissitenék... Több évig használtam sima 5-öst, minden nap elmondtam magamban, hogy de jo lenne ha ugyanaz a rendszer lenne rajta mint a 3GS-emen...! Állandóan arra vártam, hogy azt is megoldják az XDA-sok mint a 4s-nél, hogy vissza lehessen állítani! Nagyon sokáig azért nem adtam el, aztán csak meguntam es ugy lett 5S. Én a helyedben hagynám rajta a 6-ost, azzal jött ki, azzal tökéletes! A többivel csak szenvedni fog, nekem is sokat szenvedett szegény...
Amikor a 4S-re vissza tettem a 6-ost, az is fel lélegzett rendesen! Klasszisokkal gyorsabb lett! Az ötösöd is megsínylené szerintem ha rá tennéd az új rendszert.B-L-A-C-K-nek abszolút igaza van! En is nagyon sokáig kerestem olyat, amin hatos ios van!
iTunes mentést feleslegesen csinálsz, nem fogja vissza tenni az iTunes a rendszer fő verzió különbsége miatt. Ios 6 biztonsági mentést nem lehet vissza tenni miután frissitettél ios 9-re!
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Ragnar95
félisten
válasz Diokhan #136231 üzenetére
Dehogynem fogja. Csak régebbi szoftverre nem tudsz visszarakni újabbról készült mentést, mivel a mentés tartalmaz(hat) olyan adatokat, amik a régi rendszeren az adott API hiánya miatt nem használhatóak. Régebbi rendszerről készült mentést gond nélkül fel lehet rakni újabb rendszerre.
Ráadásul frissítéskor nem is törlődik semmilyen adat, így a biztonsági mentés is csak elővigyázatosságból kell.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Diokhan
addikt
válasz B-L-A-C-K #136233 üzenetére
Elnézést uraim, akkor erre rosszul emlékeztem! De most hogy mondjatok, valóban akkor futottam bele a hibába, amikor az ios 8-as 4S mentést akartam vissza tenni az ios 6-ra. Igy most beugrott.
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Franky2Ster
senior tag
Akkor ezek szerint iPhone 6-ot sem érdemes frissítgetni? Mert én mindig frissítem ha jön rá.
-
Ragnar95
félisten
válasz Franky2Ster #136236 üzenetére
Egyelőre még frissítsd nyugodtan, várhatóan az iOS10 is jól fog futni rajta, utána érdemes majd csak tapasztalatokra várni a frissítésekkel kapcsolatban, mielőtt te is frissítesz.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
B-L-A-C-K
titán
1 hete se használom az i6ot fólia nèlkül (használtan de karcmentes kinelzővel vettem), csak zsebben hordtam, semmi kulcs vagy ilyesmi nem ért hozzà, és már van rajta hajazálkrc.
-
WhiteAngel89
aktív tag
létezik olyan iphone 6 ami nem crescentgates? nekem ez már a 3. iphone 6om amit garanciába cseréltek, de ez is ugyan ugy mint az elődök, szenved ettől a problémától...
iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
B-L-A-C-K
titán
válasz WhiteAngel89 #136243 üzenetére
Sajnos elég soknál jelen van, széria hiba.
-
muttley1337
újonc
Üdv mindenkinek,
Pár hete posztoltam egy Iphone 5S történetét, amiben az istyle szakszerűtlen beavatkozás miatt visszadobta a garanciális készülékemet!
A készüléket ezek után elküldtem az iCentrebe! A mai napon felhívtak a szervizből és közölték, hogy új készüléket kapok!!!
Érdekesnek találom, hogy az istyle szerviz egy semmitmondó fényképpel próbálta bizonyítani a valótlant, hogy szakszerűtlen beavatkozás történt a készülékben és ezért érvénytelen a garancia! Felmerül bennem a kérdés, hogy vajon hány embert vertek így át???
Meg kell említenem a kereskedőt is akitől vásároltam! Kértem tőlük szóban és írásban is, hogy kérjék el a szerviz által készített szakvéleményt, de ők is letudták a dolgot a fényképpel, amin látható, hogy semmilyen beavatkozás nem történt.
Amúgy ők a honlapjukon azt állítják, hogy “10 éve foglalkoznak telefonok kereskedelemével”. Ezek szerint meg se nézték a képet, csak továbbították nekem.
Amint a kezemben lesz a készülék fel fogom hívni az istylet és a kereskedőt is egy kis számonkérés végett.[ Szerkesztve ]
-
kiszi07
senior tag
válasz muttley1337 #136245 üzenetére
És szerinted mit fogsz elérni ? Én pedig az iCentre-ben csalódtam néhány hete, szóval...
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
domojko
senior tag
válasz muttley1337 #136245 üzenetére
Szerintem ezek után a kereskedőt is nevesíteni lehetne, hogy hol érdemes vásárolni hol nem. Nagyon nem mindegy a hozzáállás. De persze ez csak az én véleményem.
-
domojko
senior tag
válasz muttley1337 #136249 üzenetére
Segítőkészség nincs a felsoroltak között. Tehát nem hazudnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest