- Windows 11
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteAngel89
aktív tag
sima 6 ba mennyivel jobb az ujjlenyomat érzékelő mint az 5s be?
iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
lacy86
addikt
válasz WhiteAngel89 #133654 üzenetére
0,83 sec-el gorsabb
-
zerone
tag
Ma hallottam egy olyat, hogy az utángyártott USB hálózati adapterek ronthatják az akksi élettartamát. Nem egy Apple kütyüm volt már, de soha nem hallottam még ezt. Utánakeresve csak cáfolatokat találtam, szerintem valami marketing bullshit lehetett. Vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
-
hemaka
nagyúr
Valaki be tudta azt allitani, hogy a facebook profil kepet hozza adja automatikusan az adott kontakthoz? Nekem az Istenert nem csinalja, hiaba szenvedek vele.
-
kapicsabi
tag
Sziasztok!
Pár napja kérdeztem ezt a dolgot. Tud esetleg valaki segíteni benne? Fontos lenne!
Tudja valaki, hogy miért van az, hogy be van állítva az iCloud-ban az iPhone keresés funkció, de ha másik iPhone-ról keresnek rá az én telefonomra, akkor nem kapok róla email értesítést, de ha egy Windows-os gépről, akkor arról jön.
Korábban bármilyen eszközről kérdezték le a helyzetemet, mindig jött mail!
Mit kellene esetleg beállítanom?
Előre is köszi a segítséget! -
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogyan tudom i6 ról a fényképeimet lementeni macre? Összedugom bejön a fotós ablak a képeimmel!De hogyan tovább? Köszönöm a segitséget!
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Most kaptam egy iphone telót és szeretném a régi androidosról átmenteni az sms eket!!!
Lehetséges-e? És ha igen hogy? Ha kell hozzá program lehetőleg free verzió érdekelne!üdv
-
Ragnar95
félisten
válasz kisjimy #133670 üzenetére
Importáláskor ki tudod választani, hogy megmaradjanak-e a telefonon.
nagyfejü: itt találod az Apple saját költöztető alkalmazását és a hozzá tartozó leírást[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz radi8tor #133673 üzenetére
iCloud/iTunes mentést készítesz a régiről, majd amikor aktiválod az újat, megkérdezi, hogyan állítsa be és itt kiválasztod, hogy rakja vissza az iCloud/iTunes mentést.
kisjimy: nem lett 2 a képekből, max készített valamiért egy extra albumot a Photos, nem lehet hogy beállítottad, hogy szinkronizálja az összes képet a Photosból a telefonra az app?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz radi8tor #133679 üzenetére
Így van,minden rajta lesz az új telefonon, ami a régin is rajta volt.
Annyi csak a negatív oldala, hogy esetleg ha volt valami szoftveres bug az előző telefonon, azt eltárolhatja a biztonsági mentés, így rákerülhet az újra is, de ha jelenleg hibamentes a telefonod, akkor semmi hátránya nincs.
kisjimy: valószínűleg be van kapcsolva az iCloud Photostream, kapcsold ki és megszűnik ez a "probléma"Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy mi a különbség ha OTA-n vagy iTunes-on keresztül frissítem telefonomat? Valamint mik a tapasztalatok a 9.3.1-el 5S-en? Nekem nemvolt gond a sima 9.3-al, működik minden. -
lacy86
addikt
-
Ragnar95
félisten
válasz Mattb #133684 üzenetére
Gyakorlatilag semmi, teljesen mindegy melyik módszerrel frissítesz, válaszd azt, amelyik kényelmesebb. Lassú nettel mindenképp OTA-n érdemesebb, mert az csak a változásokat tölti le, míg az iTunes a teljes rendszert letölti, ami jóval nagyobb.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz buvartacsko #133683 üzenetére
Ja tudom, de az ördög nem alszik. Mi van, ha mégsem 100% ugyanazt kapta SE?
Elég, ha mondjuk másképpen tömöríti a képet (leginkább ez volt szembetűnő nekem 5S-nél)?r3dsnake: nem használok felhőt.
Képeket végül is nem is kéne átmenteni az újra. Amúgy sem lapozgatom azt az 1700 képet minden nap.Tibee86: ez egész jó hír.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
buvartacsko
addikt
válasz radi8tor #133692 üzenetére
ne aggódj, ugyanazt kapta. egyébként én 5 után nem vagyok túlzottan megelégedve a 6s kamerájával, azzal is tudtam nagyon szép képeket csinálni. nincs nagy fejlődés szerintem képek terén. videóban jobb.
viszont szerintem az S7 kamerája most nagyon jóra sikerült, simán veri a 6s-t.
-
legenda
válasz Tibee86 #133696 üzenetére
felfújják azt a torzítást, komoly gépeknél is bemutatták, hogy adott, nekem simán bejönne az s7 edge (kamera tekintetében is) a 6s plus után is, de amíg megy ot a "hiszti", addig nem sürgős a dolog, nem szívesen olvasok bele mostanság az s7 témákba, maradjon inkább a néhány iphone gond, mert ezen témákban is vannak apró/elhanyagolható problémák, amikből néhányan itt is tudnak hatalmas gondot csinálni...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest