- Vizsgálja az FBI, hogy ki lopott betegadatokat az Oracle-től
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Felléphet az amerikai tech óriások ellen Németország az újabb vámok miatt
- Sok pénztől esik el az OpenAI, ha nem lesz profitorientált cég
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
válasz
30z.Samu #120456 üzenetére
Én most tervezek váltani, ez lesz az első iphonom.
Már régebben is tetszett a rendszer és az iphone konkrétan a 5s de annyira kicsi az a kijelző, hogy az miatt nem váltottam és sokáig vacilláltam Htc one vagy Samu s4 között végül a s4-et vettem meg mindjárt megjelenés után, azóta az van. Amikor kijött a 6 plus gondoltam végre nagy kijelző aztán elég sokat utaztam abban az évben illetve sok kezdetleges hiba volt a telefonál meg leginkább ez a "meghajlás" dolog miatt inkább kivártam a 6s megjelenését. Most biztos váltok 6s plus 64gb-os verzióra.Miért váltok... egyrészt szeretném kipróbálni az ios-t, s4 laggol/befagy volt, hogy percekre, nekem egy stabil, gördülékeny rendszer kell. Nem mellesleg értékálló is az iphone, ez se egy elhanyagolható tényező.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest