-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
T-mobile-nál eltűnt a kínálatból a 6s pont mikor előrendelni akartam!
-
Noxy
veterán
válasz
Ferko75HUN #120987 üzenetére
Nálam is így volt az egyik G fióknál, (nem is 1x) Utolsó frissítés péntek.
Töröld majd lépj be újra. Utána jó lessz egy darabig. (Erre a fiókra én felraktam a Gmail App-t) -
Ferko75HUN
senior tag
Köszi, akkor nem nálam van (csak) a hiba.
(#120989) univerzita neked is:
[ Szerkesztve ]
-
univerzita
addikt
válasz
Nálam is így van iPaden de a levelek megjelennek időben,nincs késés.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz
1 hete nekem is írogatta, szerencsére megszűnt magától
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
univerzita #120985 üzenetére
Szerintem is.
Más: Találkozott már vki hasonlóval, mint ami a képen van?
Késnek a mail-ek, 3 fiókot használok és az egyik gmail-es rendszerint késik 1 napot is akár.
Ez a 9-es szoft. óta megy.[ Szerkesztve ]
-
univerzita
addikt
válasz
Ferko75HUN #120983 üzenetére
Az még jobb. Ez már egy korrekt ajánlat,biztos sokan fognak élni vele.
-
Ferko75HUN
senior tag
-
30z.Samu
félisten
válasz
univerzita #120981 üzenetére
Az mondjuk nem rossz.
Bár az előző szösszenet nem magam miatt íródott, mert nekem elég az az 5GB hely, nem használom ilyenekre a telefont. Fotókat, meg a telefon által kreált videókat tárolom rajta, arra elég.
-
30z.Samu
félisten
Ez igaz..de nekem böki a csőröm, hogy a világ legfejlettebb rendszeréről beszélünk és más szolgáltatásra "kényszerülünk." Oké, az iCloud-ot nem erre találták ki, csak na.
Bár nekem eddig vele nem volt gondom leszámítva, hogy nem mindent akar elsőre feltölteni. De amit telefonnal csinálok, azt feltölti. Az az 5GB tárhely elég karcsú, ha valaki filmeket akar tárolni. De gondolom nem erre találták ki első sorban.
-
30z.Samu
félisten
válasz
univerzita #120972 üzenetére
Én úgy vettem ki, hogy a videó a gépén van és onnan akarja iCloud-ra.
-
lockdown90
senior tag
van itt olyan akinek mar sikerult leadni rendelest a rose gold modelre? es vegig is tudta vinni a rendelest?
-
Rage47
veterán
icloudba hogy lehet videót feltölteni? weben nem engedi
Mac-ről lehet? -
DonThomasino
veterán
I5 re érdemes felrakni a 9.0 át vagy lassú lesz?
-
l.sebestyen
senior tag
AppStore bol letöltöttem az Outlook alkalmazást , de nem találok rajt olyan funkciót hogy csak óránként frissítsen, a gyári levelező tudja , esetleg valaki használja és tudja hol kell mokolnom,
-
válasz
szekra #120954 üzenetére
Jöhetne már, mert a jelenlegi kiborít.
Minden alkalommal, amikor fülessel telefonálok, majd egy másik alkalmazást nyitok meg, elsötétül az egész kijelző. Az egyetlen megoldás, hogy minden nap újraindítom az egész telefont. Egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ez senkinek nem tűnt fel a világ legfejlettebb operációs rendszerének megalkotói közül...
-
szekra
addikt
válasz
szekfizsolt #120953 üzenetére
Nem.
-
szekfizsolt
senior tag
Mostanában értem haza munkából, most akkor jelent meg tegnap 9.0.3? Vagy csak kacsa volt?
-
oliwire
őstag
Lehet volt már régebben szó róla, csak most telefonok vagyok, így annyira régre nem olvastam vissza. Megnéztem meddig tart a gari az Apple oldalán. Beírtam az imeit, majd ki is hozta a adatokat, viszont fehér 5S-t jelez a képen, közben meg fekete van. Ezzel van más is így?
-
Noxy
veterán
-
legiaap
félisten
Olvastam arról, hogy egy-két 6S illetve plusszos modellnél panaszkodnak arra, hogy újraindul vagy kikapcsol. Jelentem nálam is. Még egy ok, hogy visszavigyem ma.
-
-
RazoR
veterán
Ha szolgáltatónál veszek iphone-t az függő vagy független lesz?
-
StLui
veterán
válasz
Hegyirabló #120921 üzenetére
Miért nem telefonon frissíted?
-
Noxy
veterán
válasz
Hegyirabló #120925 üzenetére
Azért, mert gyenge a neted + a PC-d.
Nekem ez kb 5 perc az IDM-l. (InternetDownloadMeneger)
Amúgy meg nem kell nézegetni a gépen, szépen dolgozik a hattérben is.
De ez nehogy az Apple problémája legyen.[ Szerkesztve ]
-
rol33
aktív tag
hát amit látsz a képen, az 5s hívásait nem szeretném a másik telefonban látni...
a másik telefonban meg mint mondtad, h kapcsoljam ki, na azt nem szeretném mivel amelyik eszközökre engedélyezve van azt szeretném is használni...
mint láthatod a képen az 5s pont nincs engedélyezve... -
Hegyirabló
veterán
válasz
szabogabor10 #120923 üzenetére
Na de miért? Hogy itt kelljen ülnöm a gép mellett, és ne tudjam a dolgom végezni?
-
Gsx-rr
veterán
5s-nél mik a tapasztalatok IOS 9-el? Másik topicban állítják ,hogy használhatatlan lesz tőle.
Van ebben valami?[ Szerkesztve ]
-
válasz
Hegyirabló #120921 üzenetére
Mert a teljes rendszert letölti.
-
-
Hegyirabló
veterán
Árulja már el nekem valaki, miért kell minden egyes iOS verzió frissítésnél 2GB körüli fájlt letöltenie a Tunesnak?
-
Zolom89
senior tag
Ma hívtak a Telenortol, hogy az általam kiválasztott 6s gold holnap reggel viszi a futár az általam kiválasztott üzletükbe és át is vehetem
Ez azért nem rossz, hogy előre egy Ft nem kellett fizetni és még is meg kapom a megjelenési napon.
Ami meglepett az a 2ev garancia, 1ev teljeskoru +1ev gyártói[ Szerkesztve ]
-
rol33
aktív tag
régóta így használom és nem vagyok benn biztos de mintha az iOS9-el jött volna elő, előtte tuti h nem volt ezzel gondom...
@Noxy igen kikapcsolhatnám, de hát a kényelem
vannak ott olyan eszközök amikor kényelmesebb azon fogadnom a hívásokat...
-
-
rol33
aktív tag
Most én tudok rosszul valamit, a bal oldali az 5s és hiába van tiltva a funkció, ennek ellenére a jobb oldali készülék telefonkönyvébe még is megjelennek az 5s-el bonyolított hívás információk.
-
ro_bert17
őstag
válasz
univerzita #120908 üzenetére
Szerintem sem bonyolult, de ugye...
Gúglit utcakép offline? -
ro_bert17
őstag
Sziasztok! Megbízásból szeretném kérni a segítségeteket.
Külföldi városnézős, sétálós, offline térképes alkalmazást tudtok javasolni? Olyat, aminek a használata pofon egyszerű?
Here van a telefonon, de állítólag az bonyolult. -
lanw
aktív tag
Jó reggeltÍ! i4s-n a közelmúltban akksi csere volt,közben megjelent a iOS 9 restore meg volt,de az akksi képtelen mutatni melyik alkalmazás mennyit fogyaszt.Mintha eltűnt volna ez a funkció.Találkozott valaki ilyen gonddal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Akciókamerák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Egyetlen dologban különbözik majd a Nothing (3a) és a (3a) Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szólánc.
- További aktív témák...