Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
ThuG4LifE #35580 üzenetére
Nem.
Minden külső-, és elhasználódó alkatrészt (ház, akksi) vadi újra cserélnek és fóliásan kapod meg, ugyan úgy néz ki, mint bármelyik vadi új iPhone
És csere esetén az 1 év gari is újraindul
ittakary: Csabee esetét hallottam,de eddig ugye 2 hetet várni kellett a pesti szervizekben is tudtommal a cserére. Amúgy hyári függetlent hova érdemes vinni, ahonnan nem küldik át máshova, ha valami gond lenne. iStyle Andrássy út?[ Szerkesztve ]
-
JackDaniel's
csendes tag
válasz
ThuG4LifE #35557 üzenetére
Hat, en most beszaladtam vele, kozoltek velem, hogy naluk nincs iPhone szoval nem tudjak kicserelni, csak a kozponti uzletukben, mert naluk meg venni sem lehet iPhone -t. Hihetetlen ... Holnap megprobalom a foteri uzletben kicsereltetni, de nagyon merges leszek, ha ott sem sikerul. Biztos, hogy nem fogom postazgatni nekik Pestre meg varni, hogy mi lesz. Csereljek ki es kesz.
-
persil
nagyúr
válasz
ThuG4LifE #30698 üzenetére
Nem mondod komolyan, hogy egy max 2-3 ezer forintos tokot meg akarsz venni 10-ért pusztán azért, mert rajta van rozsomák... ?
Ebay, ha mindenképp kell.
De mondjuk ezért a pénzért már lehet venni tényleg komoly tokokat, ha szeretnéd rászánni ezt az összeget, vagy 20-25$ körül van Moshi iGlaze, ami szerintem nagyon igényes, és véd is rendesen.