Aktív témák
-
-
persil
nagyúr
Hidd el, tökéletesen ugyanolyan a színe, mint a telefonnak. Pont én vagyok az, aki a legapróbb dologra is azonnal harap, ha ilyesmiről van szó, de egyáltalán nem lehet megmondani a színéből, vagy van-e fólia a telefonon, vagy nincs.
De, amit mondtam, hogy fehér iPhone még nem volt a kezemben, továbbra is áll, szóval arról nem tudok nyilatkozni, csak a feketéről.
-
Bling95
őstag
ultracase fóliát nevegyetek, elég gagyi
-
theiron320
aktív tag
Üdv.Tudom ez iphone topik de nekem is almám van és kb megegyezik a hw az iphone 4 el.Na szóval mitől van az, hogy ipod touch 4g-n frissitettem a blood and glory-t és egy idő után elkezd akadozni és visszalép a menübe.Miután visszalépek megint megy egy darabig aztán akadozás majd kilép.
-
Quiksilver
aktív tag
Újabb (amatőr) kérdésem lenne, jó pár telefon szám át van már mentve a telóra, de pl anyám is ha hív Ismeretlennek írja ki
mit rontottam el a mentésnél?
-
Keef_Lee
senior tag
3GS-es telo tegnap teljesen lemerült használat nélkül. Ma reggeli feltöltés óta most 89%-on áll. Közben egyáltalán enm volt használva.
Ez normális dolog?
Mondjuk wifi közelben vagyok, de amikor kikapcsol a képernyő, akkor is fogyasztja a wifi? -
válasz
cassius.clay #30992 üzenetére
Nekem csak tethered lehet és van is, mégis barna
-
válasz
cassius.clay #30990 üzenetére
Egyébként a google megmondja ám frankót, hogy old bootos cucc estén mit kell tenni, leírás itt (szintén google-al találtam, 3-4 másodperc alatt): [link]
-
válasz
cassius.clay #30986 üzenetére
Miért nem vagy képes szerkeszteni a hozzászólásodat? Irgalmatlanul zavaró, amit csinálsz, ez nem chat, de elmondták már vagy 400szor... Egyébként ezért bannolni fognak, szóval jobb, ha szerkeszted, és nem külön írogatod...
szerk: na, úgy látom, nem csak engem zavar sokadszorra a dolog
[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
válasz
Szerkesztes gomb.
Ez igy hsz-gyujtogetesnek minosul es szankcionalni fogjak.
-
kenny123
addikt
válasz
Öreg, nincs 30 perce hogy a fél topik rádszólt. Légyszives.
[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
válasz
cassius.clay #30984 üzenetére
Amikor betallózom az ipsw-t akkor rákérdez, hogy it's a newer iPhone 3Gs? Gondolom az iBoot miatt, a többi blablablából legalábbis azt vettem ki. Szóval, mivel régi iBoot-os,akkor az a jó, ha nemet nyomok neki, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
cassius.clay #30982 üzenetére
Dehogy lesz... csak azt kell betallózni a JB-hez. Az 5.0.1 szoftodat akarod JB-zni nem? HA igen, próbáld, ahogy mondtam.
-
válasz
cassius.clay #30980 üzenetére
Mert 5.0.1 JB-hez a sima 5.0 IPSW szoftot kell betallózni. Próbáld azt, nekem azzal ment.
-
irgum
addikt
válasz
cassius.clay #30977 üzenetére
Ne Internet Explorerrel töltsd le a fájlt, használj Firefoxot azzal jó lesz a kiterjesztés.
-
Kartács
aktív tag
válasz
cassius.clay #30974 üzenetére
Jó ha tudod, egyik fórumon sem tolerálják a spemmalést és a chet-et.
-
DiVaD
senior tag
válasz
cassius.clay #30967 üzenetére
Arra, h egymás után ne legyen 2 post-od (hozzászólásod).
Amúgy speckó. én Total Commanderben szoktam átnevezni a fájlokat, ott nincsen gebasz.OFF: Szeretnék venni egy Macbook-ot március-április környékén (előbb nem lesz rá pénz). Van értelme használtat nézni, mondjuk egy C2D,2-4GB RAM párost nézni vagy mindenképpen érdemes újat venni? (Addigra talán kijönnek a HiDPI-os Macbook-ok is, bár én csak 13"-ben gondolkodok)
-
cassius.clay
senior tag
válasz
vadászcsiga #30969 üzenetére
Tudok kiterjesztést módositani, nem vagyok hacker, de droid sem
Itt most mégsem engedi, hidd el, nem az én hibám
Azért köszi, próbálkozom az általad megadott ötletekkel. -
Kartács
aktív tag
válasz
Arra hogy ez nem Chat, és ne minden mondatot egy új HSZ-be nyiss hame pár percig tudod szerkeszteni az adott HSZ-edet és írd oda a többit is.
-
kenny123
addikt
válasz
Ne félpercenként írj egy új hozzászólást, hanem a meglévőd szerkeszd. Így sokkal átláthatóbb lesz a fórum.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
cassius.clay #30966 üzenetére
Feladom
Intéző, beallitasok, ismert fájltípusok mutatasa vagy valami ilyesmi. Windows alapismeretek 1 osztály
-
cassius.clay
senior tag
válasz
cassius.clay #30964 üzenetére
Nem tudom átnevezn i a zip fájlt, mivel, ha rámegyek az átnevezés gombra, akkor csak a nevét adja be a mappának, a kiterjesztését nem, pedig a tulajdonságok menüben látszik, hogy zip kiterjesztésű. Ötlet?
-
kenny123
addikt
válasz
cassius.clay #30964 üzenetére
plz használd a szerkesztés gombot.
-
cassius.clay
senior tag
válasz
vadászcsiga #30960 üzenetére
vadászcsiga, köszi szépen, megpróbálom!
-
Kartács
aktív tag
HELP!
Ha egy másik készülékről (LG KP502) átszeretném vinni a contactokat és a SIM-en vannak a számok és átteszem az iPhone-ba akkor miért nem lát 1 contactot sem?
Vagy mert a SIMen lévőket nem tudja kezelni már az iPhone és neki ilyen outlook féle contactok kellenek?(#30961) Stiegliz iPhone 4 8GB - 120e? Nem is tudom hogy az eladó a hülye vagy a vevő lesz aki megveszi?
120e-ért 4S-ek vannak csak azért...[ Szerkesztve ]
-
Stiegliz
tag
errol a hirdetésrol tud valaki valamit ?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
cassius.clay #30958 üzenetére
Én a jb-ben nem tudok segíteni de a zip kiterjesztését át kell írni ipsw-re nem kell abban turkalni.
Egyébként ha valaki ilyen alapvető dolgokat nem tud azt óvnám a jb-től mert csak a baja lesz vele. Mi van ha safe módba kerül a telefon? Aztán lehet csak én vagyok ilyen aggódós.
[ Szerkesztve ]
-
DiVaD
senior tag
válasz
cassius.clay #30958 üzenetére
Aki 4S tulaj, az gyárilag nem érintett a témában, és akkor ott vannak azok a tulajok akik A4-es géppel rendelkeznek, de mégse használnak JB-t.
Akik használnak és tudnának segíteni Neked, azok lehet kariznak most éppen. -
cassius.clay
senior tag
Senki?
-
hemaka
nagyúr
válasz
cassius.clay #30946 üzenetére
Ezt miért nekem írod? Tudom jól, hogy 12 ikon fér el egy mappában, arra reagáltam.
-
kiszu
senior tag
válasz
cassius.clay #30944 üzenetére
12 megy bele a mappába gyárilag,tényleg.
Nekem 4S-van és most néztem meg. itt eleve kizárt a jb,ugyebár.
3x4 ikon/mappa -
cassius.clay
senior tag
Erre tudtok esetleg vmit mondani, fontos lenne, hogy minnél hamarabb meg tudjam csinálni
Előre is köszönöm annak, aki tud segíteni -
cassius.clay
senior tag
válasz
vadászcsiga #30949 üzenetére
Na ugye? Nem tudom miről beszélnek itt, hogy 6 ikon, vmit nagyon benéztek.
12 ikon, gyári iOs-sel JB nélkül a következő telefonokon biztos, hogy van , mert teszteltem:
iPhone 3
iPhone 3Gs
iPhone 4
és iPod touch 4G
EZek a sajátjaim voltak, JB nélkül, van amelyikből több is, és mindegyiken tudtam 12 ikont rakni egy mappába. Ez 1000%[ Szerkesztve ]
-
DiVaD
senior tag
válasz
cassius.clay #30944 üzenetére
És tényleg.
Csak én a gyári dolgokat kezdtem el pakolni egy helyre amik nem kellenek és ott az egyik ikon nem akart igazán menni telón (ezek szerint csak béna voltam...
)
kisferi: Ha van állítva az automata letöltés gépen, akkor lejön magától. Ha nincs, akkor viszont akkor jön át mikor szinkronizálod az iEszközöd.
szerk:
spyduck: Kár, h nem független, mert akkor még vevőt is szereztem volna Neked.[ Szerkesztve ]
-
kisferi
tag
Sziasztok. Megnyitottam ezt a 12days christmas alkalmazást, kaptam egy itunes coldplay albumot, amit a telefonnal letöltöttem. Ezt a számítógépre hogy tudom szinkronizálni(feltenni), hogy ott is meglegyen? Köszönöm előre is a segítséget.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
cassius.clay #30946 üzenetére
Nekem is 12 van egy mappaban.
-
spyduck
nagyúr
Mennyiért lehet most eladni egy új, Vodafone-os, 8GB-os, fekete iPhone 3GS-t?
-
cassius.clay
senior tag
-
DiVaD
senior tag
12ikon egy mappában?
Nekem 6 sikerült telefonon max.
szerk: Griffin Survivor-rel van valakinek gyakorlati tapasztalata? Youtube videót Én is nézegettem, nekem túrázásra kellene majd, tehát ha néha esik akkor mennyire bírja azt, így ebben a tokban?
Amúgy a többi tokkal Én is úgy látom, h többet ront, mint használ sajnos.(ez is tuti koptatja, de legalább ha esik, akkor nem törik elvileg...)
[ Szerkesztve ]
-
Zoli1222
őstag
Köszi mindenkinek!!!!
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Zoli1222 #30938 üzenetére
Zoli1222: hosszan tartod az ujjad az egyik kis játék ikonján, majd amikor elkezd remegni, elereszted, és újra megfogod, aztán igy rajta tartva a kezed elkezded belehúzni egy másik játékba. Igy automatikusan létrehozza a mappát, amit a felsősorban el is nevezhetsz. Egy mappában azt hiszem maximum 12 ikon tárolható.
[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne. iPhone 3Gs 32Gb gyárifüggetlen fehér,régi iBoot-os,iOS 5.0.1 jailbreakelni szeretném.
A redsnow helyes verziója meg is van, ugye az új-hoz nem kér ipsw fájlt, csak egy jailbreak gomb van, amit meg kell nyomni ha már DFU módban van a teló. Lejátszottam a dolgokat,de a folyamat végén "unrecognized bulid" üzenetet kapok.
Most szeretném úgy megpróbálni, hogy az extras menüpontban betallózom neki a gyárilag appletől letöltött iOs 5.0.1-et. A firmware-t elméletileg le is töltöttem az apple szerveréről, de a fájlok amik lejöttek egy zip-ben vannak benne. Amennyiben kinyitom több mappát illetve fájlt is kapok (7-8 kb) amiben van egy olyan mappa is hogy firmware. Végig néztem az egészet, mégsem találok olyat a letöltött állományban, aminek ipsw lenne a kiterjesztése.
Tud esetleg vki segíteni, hogyan tudom kinyerni ebből ezt a bizonyos ipsw-t?
Esetleg más tippeket is fogadok, amivel véghez vihetem a jailbreakelést.
Még egy kérdés: mivel régi iBoot-os a készülék igy gyakoirlatilag mindegy, hogy tethered vagy untethered a jailbreak, nem kell számítógép a telefon újrainditásához ugye?[ Szerkesztve ]
-
Zoli1222
őstag
Sziasztok!
Hogy kell mappát, vagy ikon létre hozni 4s-en? Pl van 5-6 játékom és azt szeretném 1 jatek mappába tenni. A válaszokat előre is köszi!
-
DiVaD
senior tag
-
engine88
aktív tag
Üdv
Hivatalos honlapról letöltöttem iTunes-t netbookra, WinXP SP2És indításnál ezt írja:
iTunes was not vorrectly installed. Please reinstall iTunes.
Error 7 (Windows error 999)Ugyanígy felraktam laptopra is, Win7, és ott működött.
Mi lehet a baj? -
Otisz
őstag
válasz
pingwin011 #30921 üzenetére
Egyáltalán nem ide tartozik.
Ahogy megtaláltad az iPhone topicot, úgy megtalálnád az Apple/iMac topicot is.
Ott nagyobb valószínűséggel adnak választ a kérdésedre. -
Assis
csendes tag
sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hogyan kell 3gs-ről internetet szórni?
esetlg valami linket tudnátok adni, hogy hogyan kell ezt beállítani?
előre is köszi!
üdv
-
cserry193
tag
válasz
vadászcsiga #30919 üzenetére
Ez tényleg nagyon jó
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok!
Offba teszem, mert nem egészen ide tartozik, de remélhetőleg kapok rá választ. Szóval adott az iMacek széria egere, a varázsegér, ami ugye bluetoothon keresztül működik bármilyen más i eszközzel is. Na de működik más gépekkel is? Asus, Acer, HP stb???
Privátban kérném a választ, ha lehet, mert mire újra felnézek, már többszáz hsz lesz
Köszönöm szépen!
-
SÖ
addikt
válasz
vadászcsiga #30919 üzenetére
Én a TV-et robbantottam fel. Ráadásul vissza játszva vettem észre, hogy a rádiót is felvette, amiben teroristákról volt szó. Úgy hogy a komment is stimmel. Van még helikopter, tornádó, és folyamatosan frissül.
-
vadászcsiga
félisten
Ez az action movie app isten király. Itt ülök az autóban az M1-esen, feleségem alszik én meg gyártom az izgalmas akció filmeket ahogy az előttem levő autóba becsap a rakéta vagy felborul én meg frontálisan bele
Esküszöm veszek még effekteket. -
vadászcsiga
félisten
Igazad van múltkor fél órát vártam backup visszarakásakor mire a Capriccio feltelepult benne az 1giga flaccal azt hittem lefagyott a telo.
Kommy
Na ezt most nem tudom megnézni mert mobilnetről vagyok gondolom felvetted hogy milyen simán megy a gepeles. Elhiszem így is akkor te vagy a kivétel.[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #30906 üzenetére
Szerintem nem laggol: [link]
-
Newyorker
addikt
Segítsetek!
Szeretek sokat túrázni, sétálni. Olyan progi kéne nekem, ami pl leméri, h hány km-t sétáltam, idő, esetleg szintkülönbségeket mutat, stb stb.., szval minél több infót ad nekem a sétáról!
Köszönöm
-
wrathchild
tag
Üdv!
További Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Kérdés:
Az iPhone 4-emhez gyárilag kapott töltőt hosszútávra kölcsönadtam.
Vettem egy Belkin autós töltőt /kábel+adapter/ a T-mobile-nál.
Ha azonban ezzel a kábellel dugom PC-re a telót, állandóan nincs feljogosítva a számítógép üzenet vár. Feljogosítás után pedig nem akar szinkronizálni az iTunes-ban jobbra alul lévő parancsra kattintva, hanem csak a bal felül lévő menüsornál az "iPhone-om" feliratra jobb egér gomb, szinkronizálás móddal.
Valamint a PC-re dugás után 6-8 perccel már azt írja ki, a készülék nincsen csatlakoztatva.
/pedig tölteni tölti a telót!!!!/
Ekkor kihúz, bedug, feljogosít...
Ez normális?
Jó áron hol találok azt a fehér kábel+adapter duót, amit gyárilag adtak?
Az ikiegészítők között csak a kábelt találom...
Kösz! -
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga #30857 üzenetére
Hihetetlen, hogy mindig csak a bonyolult dolgok jutnak eszembe. Bemásoltam a képeket egy mappába a képek közé és ennyi.
-
SÖ
addikt
válasz
vadászcsiga #30883 üzenetére
Egész pontosan az alkalmazásokba kerül. Az adott app hízik tőle, legyen az film, zene stb. Ezt a multkor én is benéztem. Az egyébbe csak indexek, sys infók, és egyeb már nem szükséges elemek vannak. Csak azért nem törőlhető külön, mert kényelmi okokat szolgál. Pl mentett játékok, playlist, stb. Új készülékként való beállításnál egy bacup az egyebeket vissza tölti. Csak ezért nem éri meg restorozni, ha csak nem backup-olsz, és az appokat kézzel teszed vissza. Szvsz.
Tudom, nem ez volt a kérdés, tovább görgettem