-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fricy78
tag
válasz half333 #29464 üzenetére
Engem ma felhívtak az unicredittől, hogy ha nálam is előjön a hiba, akkor frissítsek és megoldódik. Jó fejek voltak, bár akkor már túl voltam rajra, csak nem próbáltam ki. Igaz azóta sem. 😂
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol az ásóval, oszt haladsz tovább!"
-
Fricy78
tag
válasz half333 #33033 üzenetére
Nem tudom mikor használtad utoljára az alkalmazást, de már elég rég óta van benne face id-s belépés, ha arra gondoltál. Az utalásokhoz kell a kód továbbra is, de az kelleni is fog mindig szerintem.
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol az ásóval, oszt haladsz tovább!"
-
Fricy78
tag
válasz half333 #33050 üzenetére
Nekem is touch id néven van a beállításokban, mégis face id-val lépek be. Szerintem csak nem írták át, az biztos, hogy korábban tényleg nem volt ilyen lehetőség, de már egy ideje van.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest