- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
addikt
válasz antocskin #33087 üzenetére
jegyzet: megnyitod az appot, létrehozásra nyomsz, beírod amit akarsz tudni, elmented.
e-mail: megnyitod az appot, létrehozásra nyomsz, beírod a címzettet, beírod, amit akarsz tudni, elküldöd.A második küldésnél már fel fogja ajánlani a saját címedet a 3.-4. karakter után. Tehát 5 gombnyomással több, mint egy jegyzet app, cserébe online, bárhonnan elérhető.
Sőt ha létrehozol egy szabályt a leveleződben, hogy a (nincs tárgy), saját magam feladótól érkező levelekre tegyen (sárga) jegyzet címkét, akkor 1 kattintással látod az összes jegyzetedet egy mappában.
Esetleg töltsd le a Telegram Messenger-t és a Saved messagesbe tudsz írni, ott lesz időbélyeg.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
addikt
Google Family Link?
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
addikt
válasz Mela Kehes #34215 üzenetére
naptár?
-
dptrsk
addikt
válasz galaxys80 #34265 üzenetére
FB messenger ellen?
Akksizabáló, reklámokkal teli, ha túl régi a beszélgetés nem lehet benne rendesen keresni, mert bezáródik az app.Az én ismeretségi körömben a Telegram messenger terjedt el, miután a Whatsappot felvásárolta a facebook. Ez sem tökéletes, de nincsenek reklámok, nem eszi az akksit.
Aki csak messengeren van, és el akar érni vagy vár vagy letölti a telegramot az első alkalommal, amikor 2-3 napot kell várnia a válaszra, mert csak böngészőből használom. -
dptrsk
addikt
válasz MasterMark #34356 üzenetére
Én is Telegramozok, mióta a FB megvette a WhatsAppot
-
dptrsk
addikt
válasz #30610944 #34733 üzenetére
"Par eve meg volt ingyenes app tele reklammal es volt egy pro verzioja amiert egyszer kellet fizetni, manapsag meg minden havidijas."
Egy időjárás app, ha fizetős modellben gondolkodom mindenképp havidíjas, nem egyszeri díjas. Ha megbízható adatokat akarok folyamatosan fizetnem kell nekem is, ezt akkor tudom üzletileg biztosítani, ha nekem is folyamatosan fizetnek. Én nem örülnék neki, ha ki kéne fizetnem párezer forintot az appra, ami 2 hónap múlva nem tudja frissíteni az adatokat, mert elfogyott az új ügyfélbázis, s nem tud fizetni az adatokért, esetleg ingyenes adatforrásra vált, ami nem olyan megbízható.Egy offline játék már más kérdés, ott egy adott időre szóló "élményt" árulnak, kevésbé jó a havidíjas megoldás, mert a játékot egyszer kijátsszák.
Plusz mindkét fenti esetben ki kell fizetni az appstore megjelenésért a díjat évente.
-
dptrsk
addikt
válasz kalapacsolok #36795 üzenetére
Kábeles kapcsolat a telefon-pc között?
Nekem iPad—PC esetén bevált, 8-10 óra alatt sem szakadt meg.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
addikt
válasz Freerider90 #37091 üzenetére
Facebook app + Messenger app + Safari(facebook.hu+messenger.hu(asztali nézetben)
-
dptrsk
addikt
válasz timelord1987 #38348 üzenetére
Gmailhez Gmail app
-
dptrsk
addikt
válasz animatrix11 #40007 üzenetére
iPadre is van adguard, pl a dnsük elég jól szűr: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest