Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
üdv!
ipad mini 3-om tabletem 28.000ft-ért javítanák, szerintetek megéri javíttatni?
vagy ennyiért lehet kapni amúgyis használtan?LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
üdv!
bp.-en hova érdemes vinni ipad mini 3-at javíttatni?
nem egyszerű baja lehet, valszeg alaplap lesz, szal olyan hely kéne akik jobban értenek hozzá és esetleg alaplapi hibát is fel tudnak deríteni nem csak mondjuk érintőt cserélni.valami jó maszek talán jobb is mint a hivatalos szerviz...legalábbis ez a tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Alex91 #16559 üzenetére
pont dolgozni (is) jó nekem. elfér a nagyobb zsebemben is, nem feltűnő ha kézben tartom, válltáskában is elfér kényelmesen. ha nagy méret kell akkor laptopot viszek, annak van billzete is. otthon meg ágyban jó netezni, filmet nézni, játszani is esténként. a nagyobb már nem lenne ilyen kényelmes "viselet".
hát igen, kinek mi a jobb....de én nem tudom elképzelni hogy ne lenne célközönsége.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Alex91 #16554 üzenetére
hogyne lenne sikeres? többen veszik mint a nagyot. az én ismerettségi körömben van 5 mini, 1 nagy. és gondolom nem nálam van ez csak így. sokkal használhatóbb a kicsi. én nagyon nem örülnék ha kivezetnék. páromnak 1-ese van nekem 3-as, ha majd jön az 5-ös cserélek és páromnak adom a 3-ast.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
ipad mini 5 lesz? mit lehet tudni?
-
Djuree
félisten
válasz LilProphet90 #16541 üzenetére
csak azért kérdem mert van mini 1 meg 3 a családban és azoknak a tokjai kompatibilisek egymással, teljesen.
a mini 4 nagyobb mint a mini 3? mert ebayen a tokoknál mindent írnak, onnan nem tudom eldönteni.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
srácok az ipad mini 4 tok jó a mini 1-hez? egyforma a méretük?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest