Új hozzászólás Aktív témák

  • november

    tag

    Sziasztok!

    Air 2 vásárlásán gondolkozom. És lenne pár kérdésem.
    1. A mobilarénás tesztben a cikk írója megemlíti hogy; "bizonyos szögekből nézve elég könnyen ki lehet szúrni pár foltot, amelyek egyenetlen háttérvilágításról árulkodnak" - ez a jelenség inkább oldalról figyelhető meg (ezt egyébként fénymérővel is kimutatták). Ezt a hibajelenséget ki tapasztalta eddig? Vagy csak egyedi esetről van szó? Mert egy 200 ezer forintos készüléknél azért nem kéne ilyesminek előfordulnia.
    2. És ebből adódik a következő kérdés hogy mennyire strapabíró az üveg? Könnyen karcolódik? Hogy bírja a leejtést? Mert ebben a cikkben egy újságírónak sikerült úgy összetörnie az ipadjét hogy az lecsúszott a padról és egyből össze is tört a kijelző. Illetve az mennyire igaz hogy kis erőkifejtésre könnyen be lehet nyomni középen a kijelzőt?
    3. Még szintén a kijelzőhöz kapcsolódik hogy a tükröződésmentes bevonat mennyire használ a mindennapokban? Gondolok itt napsütésben történő böngészésre.
    4. Mennyire körülményes zenéket ipadre másolni? Ez alatt arra gondolok hogy hogyan kezeli a másolt mp3 zenéket? Vagy kitiltanak érte ha nem jogtiszta fájlokat használok?
    5. Szerintetek milyen minőségűek a hangszórók? Helytálló az hogy "recseg-ropog" vagy hogy "olyan mintha egy pincéből szólna" illetve az hogy a vékonyítás a hangzás rovására ment. Voltam pár apple boltban és van véleményem is, de kíváncsi vagyok a tietekre.
    6. És ami számomra a legfontosabb hogy érdekel hogy mik azok az apró bosszantó hibák amikkel találkoztatók (erre gondolok)? Legyen az egy applikáció miatt (lásd safari) vagy magából az IOS-ből eredő bug. Volt olyan hogy annyira bosszantott valami hogy elgondolkoztatok azon hogy inkább eladjátok? Vagy több a szerethető dolog mint a hiányosság. Igen és mennyire stabil az IOS?
    7. Ki milyen tokot és üvegfóliát használ a készülékéhez (ha itthon is be lehet őket szerezni akkor még jobb). Mert néztem Smart Case-t, de azt drágának találom illetve az írták hogy könnyen koszolódik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák