Új hozzászólás Aktív témák

  • feddel

    senior tag

    Megjött az Air 5, szuper, gyorsan fotóztam is, 40 db RAW-ot szerkesztettem vele, nagyon tetszik! Ma még a tetheringet próbálom ki rajta (5D mark IV-ről wifin, nyilván működik majd).
    Tokkal beszívtam de talán mégsem. Nagy hirtelen rendeltem egy vagyonért eredeti apple tokot, amit közben meg is bántam (az ára miatt), de "szerencsére" k. nagy kalamajka lett a szállításból, nem jött meg, panasz stb. visszaküldtem (még meg sem jött). Lényeg hogy veszek valami negyedannyiba kerülő nemgyárit. Láttam valami ESR magnetic vagymi cerkát 13-ért, azon még gondolkodom, jelenleg egy filléres tollvégi-gumipöcökkel nyomkodom, ha nem ujjal.
    1-2 éve agyalok ezen hogy akkor laptop vagy tablet, melóba is bevinni, néha kis képszerkesztés is bent, erő -hordozhatóság-ár stb... Szerintem jól döntöttem, a telómat is kímélem ezáltal, nem azt merítem, nem azon egérmozizok.
    Meg ilyen apróságok hogy az asztalon egy Mac mini van nekem egy monitorral, elég csak úgy mellétenni, semmi állítás vagy összekapcsolás, az egeret áthúzom a monitorról a iPad-re..
    Nem is beszélve arról hogy a Minihez kapott egérrel-billentyűzettel használva van egy érintőkijelzős M1-es laptopom, iPad OS-el.
    Még lehet hogy keresek valami kemény (ütésálló) tokot, ha hurcolom hátizsákban bicajjal.
    Bocs ha hosszú voltam, egy elégedett vásárló jelenkezett be itt :)

    Ja, az most komoly, hogy fülhallgatót dugnék bele, 15 ezer egy Usb-c-jack???

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák