Új hozzászólás Aktív témák

  • hszilard666

    veterán

    válasz #69450496 #32791 üzenetére

    Érdekes hsz az tuti, de most hogy feltetted a kérdést, visszagondolva abszolút megbántam anno hogy ipad pro-t vettem. Volt gen1 és gen2 es 12.9 es eszközöm is, szerettem őket, de mindig kellett egy laptopot tartanom mivel pár havonta járok quake 3 lanpartyzni, valamint torrentezni nem akartam asztali gépemen.

    Kocafotós létemre próbálkoztam editálással, az apple pencil + Affinity kiváló kombó volt, konkrétan gyorsabban tudtam vele dolgozni mint a 15 ös 2017 es touchbaromon akkoriban, valamint szuper volt hogy azonnal 1 kábellel be tudtam importálni a DSLR ről a képeket akár még útközben is! Volt rá precedens hogy a villamoson már retusáltam a képeket, úgy érzem kiváló hordozható setup egy ipad.

    Viszont később leálltam a fotózással, és semmi hasznosat nem csináltam az eszközzel, csak fórumoztam kb, arra pedig abszolút túlzásnak tartottam, szóval mennie kellett. Váltottam ipad airre.

    Pár hónapja szerencsétlenül huppantam az ágyamra és gyönyörűen behorpadt az ipadem, valamint be is repedt. Ekkor gondolkodtam el hogy mégis mit kéne venni... Az lett a vége hogy kukáztam egy surface pro-t. Kiváltja az ipademet, valamint az akkori laptopomat is, ami egy dell XPS 13 volt. 128 SSD van benne, de dobtam bele még egy 128 as SD kártyát. Nem bántam meg, a következő gépem is surface lesz.

    AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER tinyurl.com/36ex7xtm

Új hozzászólás Aktív témák