Új hozzászólás Aktív témák

  • SidCorky

    senior tag

    válasz #05304832 #28743 üzenetére

    Most direkt nézegetem már több, mint 5 perce, felcsatlakoztam a hotspotra, az ipad le van zárva, de akárhányszor felélesztem a kijelzőt, ott van az ikon, hogy csatlakoztatva van és a telefonos is látom bal felül, hogy működik a hotspot. Pedig 3 wifi hálózat is van a lakásban amit ismer az ipad és átcsatlakozhatna azokra is. Nem állítgattam semmit, nem is találok ehhez köthető opciót.

    De még ha nálad létezik is a probléma, ha a főképernyőn ott van a beállítások ikonja, akkor ha felnézel az állapotsávra és látod, hogy nincs csatlakozva, maximum 2 másodperc újra csatlakozni.

    Hozzátenném, hogy nekem a teló és az ipad is ugyanahhoz az icloud fiókhoz van rendelve és az ipaden be van kapcsolva, hogy automatikusan csatlakozzon, sőt a családi megosztás is be van kapcsolva, családtagok is kérdés nélkül tudnak csatlakozni ami meg is marad amíg én nem kapcsolom ki. Hogy nem egy icloud fiókhoz tartozó eszközökkel hogy működik a hotspot, arról nem tudok nyilatkozni, de gondolom nálad nem ez a helyzet.

    Szerk: közben már a 10 perc is letelt és még mindig él a kapcsolat ;] Túlzásnak érzem ezt az 1 percet se bír ki ez a fos-állítást

    [ Szerkesztve ]

    Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Nintendo Switch OLED // Fujifilm X-T30 II

Új hozzászólás Aktív témák