Új hozzászólás Aktív témák

  • #95561216

    törölt tag

    válasz zioncsabi #28610 üzenetére

    Azt ugye tudod, hogy 2.0-ás usb-c is létezik? A c csak a csatlakozó típusa, semmi nem garantálja, hogy ha ráböksz egy random kiegészítőre vagy adapterre, hogy az 3.0-ás lesz. 20 éves technológiát meg mégse akarj bevezettetni :D

    "Szemelyes velemeny... ha mar valamit Pro-nak hivnak es dedikaltan kreativoknak van szanva az a munkaallomas, akkor azon legyen mar meg a munkahoz a lehetoseg."

    Nekem meg az a személyes véleményem, hogy tököm tele van már a sok grafikussal meg youtube influencerrel, akik azt hiszik a világ közepe amit ők csinálnak, hol pénzért, hol csak annak reményében. Velük lehet ingyen reklámoztatni, ezért kapnak valamennyire kiemelt figyelmet, de ennyi. Egy nagyobb szoftvercég többet költ Apple eszközökre, mint a teljes magyar hobbigárda. Rohadtul nem az a professzionális felhasználás mércéje, hogy rá tudod-e dugni a szaros sd kártyádat.

    Az meg nyilván más, ha minden usb-c lesz, de itt egy darab tabletről van szó, amit a topictárs kinézett, hogy neki az tetszik, ezért rakjanak abba usb-c-t, hiába szól ellene minden racionális érv.

Új hozzászólás Aktív témák