Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz kchris78 #25440 üzenetére

    Én úgy gondolom mire neutrális motor és a hozza tartozó netes támogatás egy elfogadható fogyasztói tartalommá válik az pont 3 & 4 évet vesz igénybe az Applenek.
    Arra nagyon kiváncsi vagyok hogy az offline része Neural engine (NE) mennyire és milyen minőségben tudja majd felgyorsítson, optimalizáljon és végrehajtson minden olyan műveletet, amely bármilyen módon a mesterséges intelligenciához köthető. Ilyen például a kép- és a hangfeldolgozás egy része, a kiterjesztett valóságra stb.
    Mert kimondható hogy jelenleg ebből semmit sem érzünk , legalábbis én mivel nem foglalkoztam vele. Meg nem is teszi az arcomba hogy figyelj csak, szerintem ezzel jobban járnál.

    Másik neural network (NN) ki tudja még milyen fázisban van , lehet csak azért mutatták be hogy szabadalmi részét ezzel is megerősítette.

    Ha meg fizetős részét nézzük ,mert tudjuk hogy az Apple a szolgáltatásokra gyúr akkor gondolom ez is fizetős lesz , na meg valamivel finanszírozni is kell a neural projektet. Harmadrészt mire kis hazánkban lesz ebből is lesz valami , mint mondjuk pont a mesterséges intelligenciába integrált új Síri innovációinak kiaknázására magyar nyelven ez lehetetlen lesz sok-sok embernek.

    Én úgy gondolom ezzel bőven ráérünk még, A11 chip már sehol sem lesz mikor 3-4 év múlva (feltételezve ) beindulna addigra az akkori A14-A15 chip olyan neural engine chip lesz hogy csak nézünk. :F :R

    A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

Új hozzászólás Aktív témák