Új hozzászólás Aktív témák

  • B.Ricsike

    őstag

    válasz Süvi #22157 üzenetére

    Szuper.
    Tehát a PDF Expert egy olyan program, amiben meg tudok nyitni egy pdf fájlt, és abban tudok a pencil-el plusz információkat, megjegyzéseket írni, tudok beletenni kis szövegdobozokat elhelyezni, vagy módosítani a szövegeken stb stb, és azt utána elmenteni.
    Egy nagyon jó alkalmazás van Windows-ra is, Drawboard PDF néven, de ha jól olvasom, akkor ez is tudja ugyan azt, sőt még talán többet is. (Javítsatok ki ha tévedek!)

    A Printer Pro is hasznosnak tűnik, tök jó, hogy egyből tudom nyomtatni, amit akarok.
    A Scanner Pro is elég jó, ha tényleg tudja azt, amit ígér! (Nem parasztvakítás?)

    A Dokuments inkább egy fájl kezelő, ha jól látom. Szerkeszteni benne a word és excel-t nem lehet, igaz?
    Ebben inkább rendszerezni lehet a fájlokat, és mappákba rendezni? Vagy ez nagyon windows-os gondolkodás?Bár én szeretem, ha külön mappákba tudom rendezni a dokumentumokat és nem össze-vissza vannak.

    A Notability nekem elég profinak tűnik. Hasznát vehetem, mikor ablakokat mérek fel, lerajzolom az ablakot, és alá és mellé írom a méretét, valamint ha plusz infó van, akkor azt is mellé lehet írni. Lehet plusz elemeket rajzolni, nem korlátoz le ha jól látom a videókból, eléggé szabadon lehet bármit csinálni benne.

    Office 365 előfizetésem van amúgy is, az nem akadály. Ha új MAC-es kell, akkor veszek olyat is, ezen ne múljon! Ha jól veszem ki a szavaitokból, az a legnagyobb baj az excel-el és a word-el, hogy a tablet képernyőjéből, a billentyűzet sokat elvesz. De mivel én a fizikai bill-t használnám, így ez megszűnne. Vagy így is nyögve nyelős a használat?

    Torrentezni egyébként hogy lehet vele?

    Illetve, ahogy néztem, van usb-c átalakító, rendes usb-3-ra, így talán egyszerűbb filmeket vagy fájlokat másolni rá, nem?

    Kérlek erősítsetek vagy cáfoljatok meg az eddig leírtakban.

Új hozzászólás Aktív témák