-
IT café
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Múlt héten itt volt egy brigád az utcánkban erőteljesen áskálódtak, mert egy újabb aknát kellett csinálniuk a betáp optikára, és keresték itt, hogy hol is lehet a vezeték.
Megmutattam nekik, hogy hol van a kábel, meg is találták, és 2 KPE védőcsővel felálltak a nem messze lévő villanyoszlophoz, mert valami eszközt fognak letenni az aknába.
Kérdeztem, hogy lesz-e ebből ebben az évben átállás, nem volt meggyőző a válasz, szerintem nem lesz, csak ha minden csillag úgy fog együttállni.
A fenti munkát is egy Miskolci brazil brigád végezte el itt, nem sok emberük lehet.
Aktív témák
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Cooler Master CK350 Mechanikus billentyűzet Brown Switch RGB Megkímélt állapotban!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest