- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Hálózati / IP kamera
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
-
IT café
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Fejér megyében tapasztalt valaki lassulást?2433 a körzetem és,nem is igazán lassulás van pár napja,hanem gondolkodik az oldalak betöltésénél vagy be sem tölti néha.
Köszi.
-
ballazol
senior tag
Dorogon - állítólag két hét múlva -, meg lehet rendelni az optikát ott, ahol vannak dobozok.
Tegnapi DIGI Pont info. -
lazac_
tag
Szigetszentmiklós Invitel, Digi pont: jogosult vagyok, van is SIM kártya, de nem tudják jelenleg kiadni, feltehetően jövő héttől már menni fog.
-
l.skywalker
titán
Fel van sorolva, jelenleg hol érhető el: [link]
-
leo81
aktív tag
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #27442 üzenetére
Igen, minden rendben vele
Közben a Digi Facebook oldalán feltettem a kérdést, de egyelőre csak egy sablon válasz érkezett, ami nem válaszolja meg az eredeti kérdésem.
Szerk:
(#27443) zzola: "Érdekes", de esetemben inkább olyannak tűnik, hogy kimaradt a felsorolásból. Én is látom otthon jó ideje a "digi" hálózatát, a térképen is teljesen lefedettnek mutatja a települést. -
dbius
veterán
válasz
Anonymus23 #27427 üzenetére
Hajdúböszörményiként ma én is átsétáltam a digi pontba itt Debrecenben, mint Invitel előfizető.
Az ügyintéző nagyon segítőkész volt, több helyre telefonált, mivel a lefedettségi térképen egész Böszörmény lefedett területként mutatkozik, ugyanakkor a településszintű lefedettségi listában nincs benne.
Sajnos azonban azt a választ kapta felsőbb szintről, hogy ameddig a felsorolásba nem kerül be Hajdúböszörmény, addig nem adhatnak ki SIM kártyát
Ügyintéző sem értette miért, győzködte pedig a telefon túloldalán állókat, hogy hát ha a térképet nézi, ott full kék egész Böszörmény, akkor miért, ill. nem lehet, hogy csak kimaradt a felsorolásból, stb, de a vége csak az lett, hogy egyelőre nem adhat ki kártyát.
-
Beldar
tag
Én májusban nem kaptam számlát Inviteltől, más is járt így?
-
törölt tag
Símán lehet inviteles ügyfélnek igényelni digi mobile-os sim kártyákat.
Én ma kettőt szereztem Gyulán a diginél.
Max 4db-ot lehet!
A mobilnet nagyon jó,a hívásokkal vannak gondok,nehezen épül fel vagy nem is jön össze esetleg ha hívnak sms-t kapok a hívásról,stb..tesztüzem,ez ezzel jár sajnos majd kiforrja magát.
Vettem inkább egy trémobilos kártyát a (9/19ft-os percdíjak miatt) a blue 22ft-os hellyett beszélgetésre,mobilnetre meg tökéletes a digi sim kártya. -
zzola
titán
Bent voltam Digi irodában (Fehérvár). Hiába van Invitel előfizetésem, szerintük Kozármislenyben nincsen lefedettség, ezért nem szerződhetek. Amúgy a mobilom látja a Digi-t, mint elérhető hálózatot...
Szóval így induljatok el... -
leo81
aktív tag
Jelentem, sikerült Invitelesként kártyához jutni. Inviteles számlát kell bemutatni, ami igazolja a vezetékes szolgáltatást és a nevemre kellett hogy szóljon. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar megoldódik a helyzet.
-
zzola
titán
válasz
Anonymus23 #27427 üzenetére
ok.
Próbáltam hívni a Digi ügyfélszolgálatát, de qrvára nem kapcsol ügyintézőhöz... -
Anonymus23
veterán
válasz
kabelmania27 #27425 üzenetére
De ha valaki hűség idő alatt van, annak miért ne?
Egyébként meg amúgy is hűség nélküli maga a mobil előfizetés is.Persze mindenki kíváncsi, hogy mennyi lesz majd a díj a teszt időszak után, illetve sokak számára nem pálya maga az egész a viszonylagosan gyenge lefedettség miatt, de pl. nekem, aki jelenleg is egy Domino kártyát használok mobil netre (mivel a flottás díjcsomagomban van nevetséges 200 MB) és második kártyaként lebeszéltem róla a 100 percet, és volt hozzá 5GB adat (Novemberben vettem, még mindig van 750 MB), igaz volt közben 2 hónapra valami akciós 10 GB is), de mindez került 990 Ft-ba. Ha ez a 750 MB elfogy, akkor ennek nagyon jó alternatívája lenne nekem a Digi mobil, adott esetben még telefonálni is.
Remélem jönnek majd az infók és látjuk, hogy csak egy banner az invitel honlapján, vagy valós akció.
-
zzola
titán
válasz
Anonymus23 #27423 üzenetére
Ma megmondom. Pécs mellett élek, de ma Fehérváron vagyok! Délután bemegyek a helyi Digi irodába...
-
Anonymus23
veterán
válasz
Intruder2k5 #27416 üzenetére
-
leo81
aktív tag
Megjelent az Invitel oldalán is a Digi Mobil. Csak kapni nem lehet SIM-et a mai állapot szerint...
-
válasz
Anonymus23 #27415 üzenetére
Az előbb írták a DIGI Mobil topikban, hogy állítólag műholdas mellé már nem adják. Szóval ne bánkódj!
-
Anonymus23
veterán
Ha valakinek sikerül Invitelesként, majd a mikéntjét írja már le légyszi, mert kb fél éve mondtam fel a Digi műholdat (Digi műhold volt + Invitel net és telefon, most meg már minden az Invitelnél van, havi -2000 Ft a fizetendő).
-
Castell
aktív tag
Most mondhatná azt az ember, hogy több éves előkészület ellenére egy ilyen baki azért nem semmi, mert ha ott van, hogy az Invitel is jó hozzá, és kiderül, hogy nem megy a rendszer, majd gyere vissza később. De minden kezdet nehéz, és sokszor az íróasztal mögül (tapasztalat) nem szúrja ki senki az ordító hibákat. Szerintem biztos lesz kártyád, csak kis idő kérdése. Továbbá folyamatosan izzanak azok a fogaskerekek a Digi-nél és minden bakit szerintem orvosolni fognak. Én most várok 1-2 hetet és Invitelesként én is megpróbálok majd SIM-et kérni, remélhetőleg majd sikerrel...
-
leo81
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #27412 üzenetére
Nem vagyok túl optimista, szerintem hetek kérdése, jelzem ha sikerült.
-
-
leo81
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #27410 üzenetére
Erre is rákérdeztem, azt monda a hölgy, hogy esélytelen, ők sem látják még az Invitelt és ez fordítva is igaz. Viszont elkérte a számom és azonnal szól, ha megoldódik a probléma. Ha eddig nem sikerült összehozni a két szolgáltató rendszereit akkor miért hülyítik az embert, hogy lehet kérni SIM-et Invitelesnek is?
-
-
leo81
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #27408 üzenetére
Most próbáltam kérni SIM-et a Diginél Invitelesként, de (még) nem kaptam...
-
Ha esetleg valakit érdekel a DIGI Mobil tesztszolgáltatása, állítólag Invitel előfizetők is igénybe vehetik.
-
ballazol
senior tag
válasz
Intruder2k5 #27406 üzenetére
-
-
ballazol
senior tag
válasz
Intruder2k5 #27404 üzenetére
akkor csak én vagyok ilyen régimódi, hogy számítógépen, monitor előtt szeretek internetezni
na mindegy, nektek jó szórakozást hozzá,
én meg nézegetem az ablakból addig a 2db optikai dobozt, ami 5 hónapja, feltekert bekötő kábellel szúrja ki a szemünket... -
-
trec12
addikt
Digi Mobilos topic: [link]
-
plevips
tag
nekem még februárban járt le, azóta ugyan azon az áron kapom. Váltani másra nem tudok.
Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest