- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Hálózati / IP kamera
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
Na, XP alatt beállítottam 98 környezetben futásra, és ez megoldotta az összes problémámat. Gyönyörűen fut!
-
kymco
veterán
A www.imperiumgalactica2.hu-ról letölthető az 1.08 patch, ez megoldást fog jelenteni a problémák 90%-ára..... Jó játékot!
[Szerkesztve] -
bandiras2
senior tag
Én is felraktam, nekem megyeget, de szinte diavetítés.
Megpróbálom akkor 98 környezetre állítani. -
putti
aktív tag
Nekem is ilyen problémáim vannak.
Nem ment az IG2 XP alatt. Megvettem az eredetit, akkor az ment. Nem tudom miért, de csak egy darabig. Most nemrég akartam vele játszani és nem indult el. Ugyanazokat a hibaüzeneteket kaptam, amiket ti írtatok.
Megróbáltam minden olyan variációt amit ti írtatok, de egyik sem vált be.
Én sem értem, egyszer megy aztán meg nem. Ehiszem nektek már akinek elindul a játék, csak érdekel a dolog, ha nálatok megy, akkor nálam miért nem.
Videókari problémák nem hiszem hogy lehetnek, mert haveromnak teljesen ugyanolyan gépe van mint nekem, kivéve a VGA-t. Nekem Ti4800Se, neki radeon9100 és nála sem megy. Arra talán emlékszem, hogy amikor játszottam vele, akkor nem volt SP1 fenn a gépen. Most van és nem megy, de nem hiszem,hogy ez okozta a gondot, mert elvileg ebben javítások vannak. Aztán ki tudja.
Annak örülnék ha kiadnának hivatalosan egy XP patchet, de sajnos ez a játék idejét múlta már. Persze nézőpont kérdeése, mert én még mindíg nagyon szeretem. -
kisho
senior tag
up
-
BeePee_3
csendes tag
-
kisho
senior tag
Nekem fent van az összes frissítés, és próbáltam kompatibilitási módban is indítani az IG2-t, de ugyanúgy sikertelenül.
-
Overload
csendes tag
Ja, ja az kéne hozzá mert van benne vmi kompatibilitási frissítés is.
Haveromnak sem futottak a régi játékok, aztán rányomta az SP1-et és megoldódott a probléma. (nekem alapból SP1-es az XP-m)
-
Overload
csendes tag
Akinek nem megy: milyen xp-tek van? Mer az lehet baj ha nincs fel installva pár kompatibilitási frissítés (pl: SP1). Ha full friss az XP-tek akkor nemtom, win98 kompatibilis mód, esetleg.
-
mdk01
addikt
Az egyik partícóra rakjál win98-at ugy menni fog.
Az Xp nem szereti a 2000-nél régebbi játékokat(vagy nem is olyan régi az IGII.?)
De ha rax 98 at menni fog. -
kisho
senior tag
Mindenkinek ennyit ír ki csak a patch:
Imperium Galactica 2 Patcher for all versions
Path = d:\Imperium Galactica 2
Updating: ig2.exe
Updating: setup.exe
Updating: data\fra\uzenetek.dat
Updating: data\ger\uzenetek.dat
? -
-
kisho
senior tag
Akinek ment XP alatt az írja le legyen oly kedves a configját.
Nekem Asus a7n8x deluxe, 2500+, 2x256ddr, leadtek gef ti4200 64mb, win xp sp1 hun, és NEM megy... (tartok tőle hogy a vga-t nem szereti a játék)
Köszi -
AceTom
aktív tag
Na evvel a dologgal már én is találkoztam párszor...
Először is valóban, ha nem rakod fel a patchet akkor lehet hogy majd megy... de nem hiszem hogy ez lenne a jó.
Hanem be kell állítani a kompatibilitást win98-ra! Akkor mennie kell... elvileg... ugyanis egy LAN partyn nemrég ezt vettük elő, és 1 gépen még így sem ment. Mercury alaplap volt benne, ami azért érdekes, mert egy másik gép is Mercury alaplap volt, csak más típus és ott sikerült megcsinéálni. -
SzlobiG
félisten
Nekem is az EREDETI van simán megy XP alatt Patch nélkül probléma mentesen.
-
-
BeePee_3
csendes tag
Hali emberek !
Nosztalgia végett ismét fölraktam a gépemre az Imperium Galactica II-t. Na el se indult XP pro alatt.
Az egyik partíciómat újraformáztam, most FAT32 (eddig NTFS volt), oda installáltam a játékot, de így se megy. DX 8.1-em van. Korábban még XP alatt is ment a játék, csak már nem emléxem hogy sikerült mindezt elérni. Megvannak 1.06-ig a patchek és itt kezdődik a gond.
Ha az 1.05-ös patchet rakom rá, akkor a hibaüzenet csak annyi: WRONG DISC INSERTED
Ha az 1.06-ost rakom rá, akkor a hibaüzenet: UNABLE TO LOAD FROM FILE:screen\CHARSET.BMP GENERATE EXCEPTION ?
Ha esetleg a crackelt exét rakom rá, akkor meg valami lehetetlen hosszú hibaüzenet jön ki: AZ ALKALMAZÁS INICIALIZÁLÁSA....
Ezek alapján a leginkább járható út az lenne, ha az 1.05-ös patch mellé fölraknék valami nocd crack-et is, de azt sehol nem találok.
Azt viszont tudom, hogy korábban semmi ilyen macera nem kellett és azóta nem történt radikálisabb változtatás hardverileg.
Valaki tud segíteni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest