Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspista
senior tag
Többé kevésbé sikerült beállítanom a megfelelő értékű, felhasználói nagyítást. Automatikus madártávlatot kikapcsoltam, mert engem idegesít, hogyha indulás előtt szeretnék valamit nézni a vezető képernyőn: rábökök, majd a térképet odébb húzom, akkor nem engedi a műveletet, egyszerűen visszaugrik a képernyő, s nem reagál pl. a zoom-ra sem!
Manuális beállítással, az alábbiak tapasztalhatóak:
Ez még mindig nem a végleges verzióm, még finomítok picit rajta, mert ha megyek Horvátországba, akkor keveset mutat a szép domborzatból, holott ezt a célt szolgálja a DEM fájl!
Viszont ami ennél is jobban idegesít: ma megint előjött az a probléma, amiről már korábban írtam: Primo 1.2, beállítok egy célállomást, s megakad a szoftver amódon, hogy se kilépni nem tudok belőle (nem dobja fel a "Biztosan kilép a ... szöveget", így ennek függvényében nem lehetséges), illetve az eddigi cél állomást sem tudom semmilyen módszerrel törölni! Save mappát is kiirtottam, de ennek ellenére még mindig valahol tárolja ezt az infót.
Ma már nem, de holnap nekiesek és megpróbálom felfedni, mitől lehet ez a hibajelenség!
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Apple iPad Pro 2020 11" 128Gb (MY232HC/A) , Space Grey 6 hónap Garancia, TÖLTÉSI CIKLUS: 211 Akku:92
- PlayStation 5 (PS5) DualSense Edge vezeték nélküli kontroller - újszerű, hibátlan, sosem használt
- Thrustmaster kormány pedállal és cockpittel!
- Green Cell Asus R510C R510L R556L X550C X550L töltő ÚJ
- Ritkaság! Xiaomi 13T Pro 16Gb 1TB 120Wtöltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest