- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Erezheto is az alkatreszpiacon. Mar lehet normalisan tervezni es nem azt kell nezni, hogy ezen a heten eppen mi fogy ki vagy aggodni azon, hogy mire lezajlik a tervezes, addigra uj IC-ket kell keresni vagy elore rendelni biztos, ami biztos alapon.
-
X2N
őstag
Ha fontos a minimum fps, Egyébként nem éri meg, a régi 1000-2000-es ryzen-ről lenne érdemes felváltani 5700,5800,5800X3D-re, ha megakarod úszni a platformváltást, ennél újabb ryzen-ről meg már minium AM5-öt javasolnák, de abból is jönnek lassan az új proceszorok, akkor meg már kivárnám a 8000-es szériát.
[ Szerkesztve ]
-
kukulec
őstag
egyetértek. amikor idén upgradeltem szempont volt az ár meg a jó fogyasztás. vettem egy 5700x-et. az egész am5 üzletpolitika kiábrándító. egyre inkább azt látom, hogy körülöttem az emberek valami almás termékkel helyettesítik a pc-t és játékra max vesznek egy ps-t.
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
Segal
veterán
válasz Geri Bátyó #10 üzenetére
Ha jön valami újdonság, akkor a piackutatók mindig brutális növekedést látnak bele...
Jó példa a 3D, 8K, VR headset stb. Mindegyiknek már le kellett volna igáznia a világot szerintük."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Syl
nagyúr
válasz Geri Bátyó #10 üzenetére
Ezek a kretének 2012-ben is nagy jövőbelátó képességről tettek tanúbizonyságot! Azt jósolták, ha a mobilpiacot kb 50-30-20% arányban fogja felosztani az android, a Windows Phone és az iOS...
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Geri Bátyó
addikt
Vajon ezek a kretének is megjósolták 10-12 évvel ezelőtt, hogy senki sem fog PC-t venni és a tablet a jövő? Mert akkor az összes tabletgyártót felkérném, hogy perelje be ezt és az összes hasonló balféket, hogy soha többet ne tudjanak baromságokat beszélni.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
-
X2N
őstag
Sose volt csúcs pc-m, ez az első életemben, kihúztam 4 év bányászlázat kínkeservesen egy RTX 2060 6GB/Ryzen 2600 konfiggal, látva hogy milyen állapotok vannak a világba inkább vettem most egy jobb gépet hosszútávra, úgy voltam vele hogy 1x élünk, kihasználom a 16 magos procit amúgy is 3D renderelésre, addig se kell horror áron nvidia kártyát venni kevés VRAM-al. a 7950X-et használtan vettem 2/3-ad áron, a harmadik alaplap van alatta, mert az előző 2-vel csak a szívás volt, az ASUS alaplap-is használt, egyedül a VGA-t meg a Ramot voltam kénytelen újonnan venni... de amit jelenleg leművelt az AMD az AM5 platformal stabilitás terén az kriminális. Többet AMD én nem veszek a büdös életbe. Úgyhogy tőlem több pénzt nem lát egyik gyártó se, majd megveszem a 2-3 éves már kiforrott platformokat mint a legújabb szériát horror áron. Ez volt az utolsó h ilyen hülyeségre ennyi pénzt kiadtam.
-
tibaimp
nagyúr
válasz goodboy007 #1 üzenetére
Kb. ezt akartam írni....
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
X2N
őstag
Vajon mire alapozzák? Ilyen árakon a PC piac halott.
-
Segal
veterán
Nem tudom mit szívtak ezek, de én is kérek belőle
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Cassi
őstag
Vége a lejtőnek, jön a szakadék.
-
goodboy007
senior tag
Éljen! Lehet hiányt generálni és árat emelni!
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla