-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
durmi_88
csendes tag
Sziasztok
Akárhogy kerestem rá, nem találtam választ, ezért felteszem a kérdést.
Jelen pillanatban T420 vásárlás előtt állunk, találtam is több megfelelőt, gondolkodtam vasy gépén is (ami képek alapján tényleg nagyon szép), de most jelenleg HD+-os verzió jöhet csak szóba. Találtam is hardveraprón egyet, amit már le is beszéltem, hogy január elején megveszek (év végi költekezésben erre már nem maradt keret ).
RAM és HDD nélkül veszem. RAM van itthon 2*4GB, HDD is akadna, de SSD-t akarok bele venni.A kérdés a következő: elbírja-e a 250-es Samsung 850 EVO SSD-t a gép?
(Csak azért kérdés, mert olvastam néhány külföldi fórumon kérdést ezzel kapcsolatban, de választ nem találtam rá)
Vagy milyen SSD-t javasolnátok? Erről olvastam jókat.Előre is köszi a segítséget
Üdv, durmi
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Call of Duty: Black Ops 6
- World of Tanks - MMO
- Büszke apukák és anyukák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X13 Gen2i 27% 13.3" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest