Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlinus
őstag
válasz sunpower #124 üzenetére
nos, ha 40mbitre raknak akkor lécci csináld meg a tesztet megint mert nekem frankón azt mondták hogy mindenhol jeletnkezett a ping ugrás, de akkor úgy látszik csak az itteni 300mhz-s hálón.
lehet hogy az egyik csatorna szarakszik, vagy el van állitva valami a központban.. vagy az is lehet hogy a modemen amit kaptál már más firmware van (mint mondtam nekem sokkal tovább tart mint 1.5 perc hogy megtalálj a frekvenciát)
mindenesetre már megvárom a hivatalos átállást, hátha addig alakitanak valamit, aztán elkezdem nyaggatni őket megint, mert én is akarok olyan szép pinget mint ami neked van
egyébként mindemelett megrendeltem a hyper csomagot, kiváncsi vagyok mikor aktiválják. elvileg szept 1-én lesz mindenkinek új sávja, de akkor nincs üfsz szóval hiszem ha látom
-
kabelmania27
félisten
válasz sunpower #121 üzenetére
Ez egy jófajta Telektornik kettes splitter, nincs vele gond, jelszint értékek rendben vannak, max annyi a teendőd hogy a lakásban meghúzod az F csatlakozókat az osztónál, modemnél, és ha van toldás valahol akkor azt is. Ha a központból engedélyezik a 40Megabitet működni fog.
[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
válasz sunpower #112 üzenetére
modem oldalán nézd meg hogy megvan-e mind a 8 csatorna! Mert lehet hogy még mindig docsis 2 profilon vagy, ha 30mbit.
Ha nincs akkor várni kell amig feltolnak 40-re.
Ha viszont megvan minden akkor próbaképp tudnál csinálni egy pingstatot?
ping www.bix.hu -n 1500 zéró adatforgalom mellett1500 csomagot fog küldeni szóval elég hosszas lesz, de ennyi csomag alatt elvileg ki kell jönnie a fentebb emlitett ping bugnak.
nekem pl ilyen:
Ping statistics for 193.239.149.1:
Packets: Sent = 1500, Received = 1500, Lost = 0 (0% loss)
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 5ms, Maximum = 425ms, Average = 9msegyébként a másfél perc még szerencsés is. Itt amikor elöszőr tesztelgették a 471-es modemeket kb 20 perc volt mig beállt
a letöltésre meg nem tudok mit mondani. Nekem igazából atomstabil, de igazából csak torrentre - mindenhol másott inkább max 1-2mbyte/sec szokott lenni, nem túl combos a külföldi hozzáférés...
-
mlinus
őstag
Nekem 2007-ben lett kötve, még Tvnetwork, az sokáig tökéletes volt, de 2010 környékén kritikán alúli lett a szolgáltatás egyik napról a másikra, ezért 1 évig szüneteltettem. Visszakötés után 3 hónapon belül 3x volt modemcserém, rengeteg panasz, 2x voltak erősitőt cserélni, stb, stb.... ráadásul kezdem azt hinni hogy az egész hwr telecom ügyfélkörben csak én akarok online játszani, mivel a frekvenciaváltásos rendszerrel (amilyen gyakran csinálta) _lehetetlen_ volt normálisan játszani, konkrétan percenként leállt 5mp-re a játék, és gyakran ki is dobott a szerver, stb...
sajnos a helyzet az hogy én jelenleg 2 internetet használok, t-home adsl és hwr kábel, az adsl pont azért van fenntartva hogy tudjak játszani, sajnos "profi" szinten nem mertem megkockáztatni hogy csak hwr legyen. Mondjuk letöltésekhez mindig is jó volt.
A szerelő aki volt nálam mondta egyébként hogy mostanában elég sok új ügyfelük van, akik a upc-től jönnek át, szóval szerintem most megpróbálják felvenni a kesztyüt és versenyezni, mert ugye a 20mbites max sebesség 5700-ért jelenleg csak az adsl-t nyomja le.
Amúgy az biztos hogy amint megkapod az új modemet, kb 10x jobb lesz a szolgáltatás minősége. Az átlagping egész nap stabil, a sebesség éjjel nappal annyi amennyi, és nincs sebességleesés letöltések közben. Részemről már csak a furcsán 2 percenként 400-ra ugró majd azonnal visszaeső pinget kéne tisztázni és állitom hibátlan lenne az egész.
[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
Hát nézd. Nekem és sonique -nek is ugyanazt mondták, és szerintem két különböző szerelőről van szó. Plusz, nem igazán lenne értelme tömegesen docsis 3 modemeket venni ha aztán nem adnák ki a felhasználóknak
Jelenleg tesztüzem van,tehát nem "csak úgy" hoztak nekem modemet. Nagyon sok negativ tapasztalom volt a hwr-el és nagyon sokszor voltak már kint, többen is, ezért hoztak ide egy tesztmodemet.
azt még hadd tegyem hozzá hogy nekem már március környékén el lett ejtve az infó, hogy sávemelés lesz, szóval már régóta tervezgetik.
[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
Szia! Nem kell szólnod! Mint irtam, majd a következő csekkel kapsz egy kis papirt amin rajta lesz hogy mit és hogyan kell csinálni. Még nem kaptak elég modemet, és a teszteket is csak múlt héten kezdték meg, azért nem hivatalos még az emelés.
A docsis 2 modemekre pedig nem is fognak ráengedni 40mbitet, majd ha megkapod az újat már a 40-es konfig filet fogja betölteni.
-
sonique
őstag
mindenkinek emelnek
csak a letöltési sebbeség valtozik 40 re 4mbit marad felfeleén ugy tudtam hogy majd mindenkinek be kell menni az ugyfélszolgalatra
az uj modemért ha erröl értesitést kap ....
sztem még nem all rendelkezésre elegendö számu modemettöl függetlenül a kollegának becsöngettek és cserélték a modemet
szoval türelemallitolag uj csomag is bevezetésre fog kerüéni szeptembertöl
80/8 as sebbeséggel
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Kinek milyen a desktopja?
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Synology NAS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest